Jackpot med en stjerne i årsdebut

Fire To The Rain, og Ulf Ohlsson dukker opp i en svært spennende årsdebut. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Fire To The Rain, og Ulf Ohlsson dukker opp i en svært spennende årsdebut. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jackpot med 1.174.572 ekstra! Banker med gode rapporter i ryggen! Sjokk i kaldblodsløpet! Godbiter i finalen! En herlig omgang er i vente på Bergsåker!

Sportspills meny:
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er JACKPOT på Bergsåker denne søndagen med hele 1.174.572 ekstra. Menyen som er i vente inneholder flere spennende objekter, og kvaliteten på løpene er bra! 7 Fire To The Rain (V64-1) bankes i årsdebuten, og vi kan ellers by på følgende:

V64-1 : 7 Fire To The Rain – Gjør denne søndagen en mildt sagt spennende årsdebut. Viste i fjor en herlig skalle, og den vant altså Ulf Thoresens Minneløp fra dødens på sensasjonelt sterke 12,5/2100ma! Kommer søndag ut med fine rapporter i ryggen, og selv om den helt sikkert trenger et løp under vesten så burde den ha en fin sjanse direkte. MOTIVERT, og vi banker!

V64-2 : 9 Västerbo High Five – Likte vi skarpt etter galopp i debuten. Da viser det seg imidlertid at vognen var spent for nærme hesten, og den sparket oppi. Daniel Reden fikk dermed ikke kjørt den som ønsket, og det skal være litt å gå på. Kan nok langt ned i mot 17,0 på distansen, og det kan fort være revansjedags nå! 7 Foreign Flame – Blir omtrent uspilt her, men man skal være litt på vakt. Er nemlig under utvikling, og den har vært god etter galopper de siste to gangene. Kan garantert ned mot 17,0 i en feilfri utgave, og den tas med som en artig skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 2 Manne Doc – Står med to strake nå, og den virker å være under en fin utvikling. Er kjapp i fra start, og skulle Ulf Ohlsson greie å komme seg foran påny, ja, da skal sjansene være fine. 12 Holms Herodes – Kommer ut etter pause, og vi tar den med som et mulig supersjokk. Så nemlig helt strålende ut etter grove galopper både nest sist, og nå sist. Skulle denne ha utviklet seg ytterligere i vinter, ja, da gjør den seg garantert ikke bort her. Kan overraske!

V64-4 : 11 Lienpilen – Av en eller annen merkelig grunn så liker ikke spillerne denne hesten, og nok engang så er den veldig undervurdert. Dette er formhesten i feltet, og den gikk strålende sist etter en tidlig galopp. Vi har 24,7 s 700m på klokken med krefter igjen. Er kjapp ut om den ikke feiler, og den har en OK oppgave foran seg. Motstanden er den samme som tidligere, og når en slik hest som dette har kun 3-4% på seg, ja, da må vi bare prøve oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Nahar – Er BEST, og over denne distansen så ser vi ikke bort ifra at den blir sluppet til tet. Deretter trykker ingen opp noen fart, og da er dette løpet over. Slik kan det fort gå. Skulle den få svar av favoritten, ja, da har den likevel en OK mulighet. Vi tar dog med 1 Quid Pro Quo som var helt strålende i årsdebuten, og som har et spennende år foran seg. DOBBELTBANKER!

V64-6 : 6 Gigantic River – Er MYE bedre enn raden, og den feilet i stengt posisjon som ubrukt mot oppløpet sist. Hadde gått en 13-tid 2140m uten galoppen da, og vi likte det vi fikk se. Er kjapp ut den motsatte veien på volte, og den har en OK sjanse på tet. Fra den posisjonen så kan den umulig bli enkel å ha med å gjøre, og den må spilles. 3 Janne Sisu – Ble sittende bom fast nest sist, mens den avsluttet strålende nå sist. Ligger skikkelig i skorpen nå, og den er klart spennende her med flyt. SE OPP!