Jackpot med kval til Stochampionatet


Veijo Heiskanen er dagens bankerkusk på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Veijo Heiskanen er dagens bankerkusk på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 985.827 ekstra! Kval til Stochampionatet! Bankeren er som forvandlet! Dagens beste objekt er noe helt spesielt! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny fredag:
V75 Harstad: Historisk V75-kjøring i nord med dobbel 7'erpott
V65 Biri: Donovan gjør kort prosess
Oddstips 1: Federer på finalejakt
Oddstips 2: Moldes lokale supertalent
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende fredag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.45 - Lindesberg (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Axevalla (V64 med jackpot - 985.827 ekstra i potten!)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk kveld i vente fra Axevalla hvor det altså skal kjøres kval til Stochampionatet, og som en ekstra krydder på det hele er det også jackpot i V64-spillet med en knapp million ekstra i potten. 8 Some Summit (V64-5) har sett ut som en ren kanon i regi Veijo Heiskanen, og for oss er dette omgangens klare banker.

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1 : 12 Catwalk In – Kan være godbiten i innledningen. Gikk nemlig et aldeles svett løp sist etter en grov galopp, og den virker å være under en rivende utvikling. Er behandlet før denne oppgaven, og den er fort enda et knepp forbedret. Prøves i et løp hvor det er et relativt stort skille på hestene.

V65-2 : 4 Maya Gold – Er en 4-åring på vei opp og frem, og den flyter på sin enorme styrke. Gikk et toppløp nå sist etter en alt annet enn billig reise. Kom etter hvert frem i dødens i det nevnte løpet, knakk lederhesten, og vinner lett via 12,3 s 1000m. Distansen på fredag er kun et pluss, og den må med på alt av seriøse bonger nå. OBS!

V65-3 : 11 Digital Call – Denne føler vi er litt pågang. Den gikk tidsmessig veldig bra nest sist, mens den feiler med krefter igjen mot oppløpet sist. Meget gode Backorder vant det løpet. Nå har Kihlstrøm fått kjenne på den en gang, og det er viktig. Gikk med sko sist, og vi blir ikke overrasket om man vil rykke dem nå. I det som kanskje er dagens mest åpne kvalløp så prøves den til bra odds i lukene.

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-4 : 4 Without Hesitation – Er ordentlig bra for klassen, og vi tror denne kommer til å gjøre det ordentlig skarpt fremover. Har et grunnlag som er latterlig lavt i forhold til kapasitet. Den var betydelig bedre enn raden før vi lanserte den sist. Imponerer sist noe kolossalt, og måten den bare bomber inn til en sikker seier på var svært solid med tanke på den småtøffe innledningen som den fikk. Blir den bare ikke for pigg så skal sjansene være gode, og for oss er dette en klar tipsener! Banker for de frekke!

V65-5 : 8 Some Summit – Er en kanon, og dette er en av dem vi tror mest på i årets Stochampionat. Grunnlaget som den har på konto skal man ikke se på, for dette er en traver som Veijo har forvandlet. Første gang ut for han nest sist så viser den 11,6 s 1500m, og det uten at Veijo gasset noe sånn veldig. Nå sist la den inn 12,6 s 1000m, og den vant utrolig enkelt. Distansen på fredag er kun et pluss, og det må nesten et uhell til her om den skal tape. Stor sjanse, og vår banker!

V65-6 : 6 Corinne Af Solnäs – Dette er for oss dagens mest interessante ide, og den er klart spillbar. Nest sist så ble alt feil for den, og da gikk den pigg i mål etter sene luker. Nå sist så rykket man skoene, og det gav et helt annet kick i steget. Ble da noe forstyrret i den første svingen, og vips så kom galoppen. Tapte alt. Så dog helt morsk ut bak feltet, hadde full spenst over mål, og vi hadde 11,2/1200m på klokken uten at den virket plaget på det. Her er STORFORMEN kommet, og den må bare prøves nå!

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag