*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot med Lannem Silje i hovedrollen

Lannem Silje er dagens klare V64-banker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med over 1 million ekstra i potten! Kun kaldblodsløp! Banker av stål! Sjokk fra Norge! Frekkis fra Norge! Dette gleder vi oss til!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla: Storhelgen innledes
V65 Biri:
To bankere innleder superhelgen

V75 Klosterkogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
Oddstips 1: Hovland på opprykksjakt
Oddstips 2:
Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar
Oddslangskudd:
Start kan sjokkere i hovedstaden
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En fantastisk travhelg er i vente. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-spillet på Klosterskogen, det innebærer at det ligger ca 4 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det dags for Svenskt travkriterium på Solvalla og der er det også ekstra V75-omgang som vi nordmenn kan spille til.

Slotts Uffa (Odds 47,37) - Var vår vinner på Bjerke 24. september!
En godbit av det helt sjeldne slaget ble servert i lunsjen på Bjerke denne torsdagen. Slotts Uffa innfridde våre forventninger, og det til praktfulle 47,37 i vinnerspillet! Vi serverte våre kunder følgende info:

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gio Follo (3,2%) sørget for suksess på Biri 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

Kr.192 ble forvandlet til Kr.5 021 på Täby 20. september!
Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Weekendstart! Vi gir deg tips til følgende baner på fredag:

Kl.12.45 - Solvalla (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bergsåker (V64) Jackpot med 1.082.052 ekstra i potten!

Bergsåker serverer sine kunder en spesiell kveld hvor det altså kun skal kjøres kaldblodsløp! Flere norske hester er på plass, og noen norske seire er vi helt sikker på at det blir. Lannem Silje (V65-3) er dagens banker, og den går det ikke å spekulere i mot. Glem heller ikke at det er JACKPOT med hele 1.082.052 ekstra i potten! Her er dagens objekter:

V64-1 : 2 Vestpol Faxen (17%) – Hedershesten legger nå ut på et av sine siste eventyr, og det skal bli skikkelig spennende å se den etter at den nå er flyttet til Øystein Tjomsland sin nye gård i Sverige. Dette er jo en hingst, og de pleier å tenne til på nye steder. Var ikke på topp i sine siste løp i Norge, men det skal man ikke vektlegge altfor hardt. Er nemlig humørbetont, og er den ikke på humør, ja, da gir den blaffen. Vi vet at den nå har sett fin ut på den nye plassen, og etter at Månprinsen AM er blitt strøket, ja, da er dette blitt et billig løp. At også Rote Jon er blitt strøket betyr at Vestpol Faxen får et perfekt spor, og dette kommer han til å lede lenge! At den også får pisken med seg nå er et stort pluss! BANKER FOR DE FREKKE!

V64-2 : 1 Lykkje Tveiten (10%) – Er 60m billigere ute her kontra Tina Blessen som den har møtt tidligere, og skulle den gå rundt 29 på strek så skal det bli utrolig vrient for dem på lengst tillegg å fange Lykkje Tveiten. Var OK i nederlaget sist, men dette er en traver som vi innbiller oss at vil passe bedre med en pisk ved sin side. Må ha en bra sjanse fra slike betingelser, og vi må bare varsle! 11 Perle Odin (5%) – Utvikler seg helt strålende, og dette er et talent. Er 40m billigere ute kontra Tangen Piril nå, og her skal Tangen Piril få svette med å hente såpass mye på en hest som er under en bratt utvikling. Månprinsen AM kommer ikke, men her kan det likevel være duket for seier på Gunnar Melander. OBS!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-3 : 6 Lannem Silje (90%) – Har nå vunnet 41 av 45, og den var igjen helt overlegen sist. Legger da inn en avslutning i 16-fart, og dette er en traver som vi aldri har sett tidligere. For en herlig hest! Selv fra langt tillegg så skal det ikke være noe snakk om saken, og dette må være en banker av stål! ALL IN!

V64-4 : 14 Hulte Nova (17%) – Er herdet mot tøffere hester enn dette, og man må ikke glemme at vi her snakker om årets vinner av SM. Nå kommer den ut mot en langt mer passende motstand, og selv om tillegget er drøyt så er det med få unntak ikke så mye å være redd når det gjelder motstand. SE OPP!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-5 : 7 Jærvsørappen (50%) – Vant årets Derby i Norge etter en herlig styring av Jomar Blekkan. Her hviles det dog ikke lenge på laurbærene, og på fredag så er det igjen ut mot de jevngamle. I et såpass lite felt som dette kan bare Blekkan gå med i rygger, og spare speeden tilslutt. Da har den vist seg å ikke være enkel å ha med å gjøre, og magefølelsen er at den feller samtlige på speed igjen. MOTIVERT!

V64-6 : 2 Snonsøy Elda (4%) – Vi prøver oss med et mulig sjokk i finalen. Snonsøy Elda har nemlig kapasitet til å legge dette feltet på rygg, og den var forbedret på Bjerke sist hvor den fullførte fint. Fant en helt strålende form på samme tid i fjor, og nå virker den altså å være skikkelig på riktig vei også i år. Jomar Blekkan opp på denne er spennende, og sist han kjørte den ble det en enkel seier etter en avslutning i 22-fart (26.09.2014). Her står den spennende til, den er hyggelig fra start, og distansen takler den. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.