Jackpot med norgeskjenning som banker

Bjørn Goop kommer ut med en norgeskjenning i finalen
Bjørn Goop kommer ut med en norgeskjenning i finalen Foto: hesteguiden.com

Jackpot med 1.163.408 ekstra! To bankere! To sjokk med deilig info i ryggen! Vi jakter tusenlappene fra Vaggeryd søndag!

Sportspills øvrige meny søndag:
V65 Jarlsberg: Jackpot med Westergaard
V5 Harstad: Folkehest med spennende betingelser
Oddstips 1: De burde ikke være favoritt
Oddstips 2: Nedenom og hjem for Wolfsburg
Oddstips 3: Sarpsborg har mer inne
Langskudd: Nå sprekker United-boblen
Tippekupongen: Molde er ikke garantert seier
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-fotball
Tippeligaen: Disse er skadet eller soner karantene
Tippemagasinet: Ny episode før helgens runde

BBS Sugarlight tok en herlig seier på Åby lørdag. Olympiatravet gikk altså til Norge, og 1,5 millioner ble med hjem til Fredrikstad. Vårt andre håp, Support Justice, måtte nøye seg med en fin fjerdeplass.

I V75-spillet så ble det vrient, og utbetalingen der stoppet på 4,1 millioner. Ingen førstevalg vant, og det var ikke lett å være spiller denne lørdagen. Narold Vox (5. valg) overrasket litt i finalen, men vi serverte den som dagens DD-BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-omgangen på Vaggeryd denne søndagen så går vi for to bankere i jackpotomgangen. 4 Quantum Outlook (V64-1), og 9 Underpaid Hanover (V64-6) står begge alene på våre bonger.

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 4 Quantum Outlook – Var syk sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Har virkelig levert varene før det, og nest sist så avgjør den sikkert tilslutt på en god tid. Kan få svar, men skulle det bli tidlig tet så snakker vi om en vinner. MOTIVERT STORFAVORITT!

V64-2 : 8 Eternity Of Joy – Vi prøver oss med en smellkaramell i dette småskumle løpet. Sporet er selvfølgelig iskaldt, men skulle kusken her bare få litt flyt på veien, ja, da kan dette gå. Avsluttet som en vind sist, og den gikk pigg i mål. Forminntrykket var ENORMT! Må med på alt som et sjokk!

V64-3 : 2 Leia Way – Er på vei mot formen nå, og den er interessant her. Sist så føk den til tet, men kusken valgte å slippe opp mot første 500m. Lukene kom ikke tilslutt, og den ble sittende bom fast med rubbet igjen. Den så rett og slett meget bra ut for dagen! Fortjener et forsøk fra optimale betingelser!

V64-4 : 15 Lill Hugo – Er bedre enn raden, og den kan overraske her. Den avsluttet fint nå sist, og den noterte seg for en god tid da. Gangen før så avsluttet den også bra, og da var den ikke mye slått. Står riktig inne grunnlagsmessig i dette løpet, og klaffer det bare litt på veien så kan skrellen være et faktum!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 5 Dragon Crowe – Er en bra danske, og den avgjorde sikkert nå sist etter pause. Her var det krefter igjen på tanken, og den gjorde et bra inntrykk. Er ikke helt til å stole på, men når den først kommer seg rundt banen uten noe tull så er den god. Blir etter vår smak for lite spilt, og vi roper et varsko!

V64-6 : 9 Underpaid Hanover – Kan få løpet denne søndagen, og den er interessant. Har de siste gangene vært ute i tøffe omgivelser, og nå sist så den rålekker ut som fastlåst med mye krefter igjen. Møter denne søndagen på en billigere gjeng, og vi ILER til med førstevalget. SPILLES!