Jackpotsøndag med Johnny


Dyktige Johnny Takter kusker Nettavisens V64-banker i Kalmar søndag.
Dyktige Johnny Takter kusker Nettavisens V64-banker i Kalmar søndag. Foto: hesteguiden.com

Drøye 1,1 millioner ligger ekstra i sekserpotten til søndagens meget utfordrende V64-omgang i Kalmar.

Sportspills meny søndag:
V4 Gøteborg galopp: Herlig galoppomgang i vente
V65 Sørlandet: Nesten 700 000 kr ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Stabæk velges foran Rosenborg
Oddstips 2: City-stjernene skinner igjen
Oddstips 3: Nå er det verd å spille Gytkjær
Tippetips: Mjøndalen må ha tre poeng
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Vi har en herlig innholdsrik søndag foran oss på hestemenyen. V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane innleder, før det er duket for jackpot både i V64-spillet fra Kalmar og i V65-spillet fra Sørlandet på kvelden. På Kalmar venter 1.119.406 kroner ekstra i sekserpotten, mens Sørlandet kan by på storfine 681.120 kroner ekstra i sekserpotten til sin V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om V64-omgangen i Kalmar, en meget krevende sådan der det ligger store penger i luften.

Snokens vurderinger:
Bankeralternativene er ikke mange søndag, og vi endte til slutt opp med 10 Truculent som vår banker i V64-6/DD-2. Var fantastisk tapper i nederlaget sist, og selv om det igjen er bakspor, skal hesten regnes med topp sjanse.  Ble offensivt kjørt sist og måtte trave store deler av løpet i dødens. Tross bakspor velger vi å bankerspille.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lövgren med en vinner?
Tirsdag innfridde Joakim Lövgren med vår V64-banker U.S. Dollars på Jägersro og sørget for pent overskudd både i V64 og DD. Søndag har han en spennende hest til start i 9 Promise Me i V64-5/DD-1. Har en litt misvisende rad og har vært ute i tøffe selskap på slutten. Kan være en frekk banker i et uoversiktlig hoppeløp i V64-5/DD-1.