*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotsøndag på Bro Park

Per Anders Gråberg (som her vinner med Red Glory på Øvrevoll i november i fjor) rir Nettavisens jackpotbanker i V64-spillet på Bro Park søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er en gedigen jackpotsøndag vi har foran oss med jackpot på tre baner. Det hele innledes med V64-galopp fra Bro Park.

14.04.19 10:56

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Axevalla: Dobbel jackpot med 4 mill ekstra
Tippetips
: Chelsea med vanvittig statistikk på Anfield
Oddssingel PL: Kun tre poeng som gjelder for Liverpool
Oddssingel Eliteserien
: Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø
Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt kan bli en sensasjon
Oddsdobbel: Sarpsborg 08 tar sesongens første seier
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er det duket for en ellevill jackpotsøndag. Den innledes med V64-galopp på Bro Park med 276 449 SEK ekstra i sekserpotten. Her er det spillestopp kl 12.45. Deretter det er dobbel jackpot med formidable 3 978 550 SEK ekstra i sjuerpotten til V75-løpene på Axevalla. Her er det spillestopp kl 15.00. Som om ikke det var nok er det også stor V65-jackpot på Sørlandets travpark med hele 632 126 kr ekstra i sekserpotten. Her er det spillestopp kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte gevinster på Bro Park forrige søndag
Nettavisens galoppeksperter hadde flotte tips til forrige søndags V64/V4-løp på Bro Park. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1920 kr) satt som et skudd og V4-utbetalingen endte på herlige 24 995 kr. I V64-spillet var det nære storeslem for systemspillene (fire andeler a kr 1000 og 20 andeler a kr 200). Ingen spillere fikk seks rette, på systemspillene var alle vinnerne markert, men dessverre fikk vi ett poeng for mye. Systemspillene inneholdt fire femmere (1 120 kr for fem rette) og 70 firere (66 kr for fire rette) og betalte tilbake 9 100 kr

Man in the Moon - banker
Om drøyt tre måneder er det 50 år siden Armstrong satte sin fot på månen. Søndag banker vi 4 Man in the Moon i V64-3/V4-1. Trener Roy Arne Kvisla er full av lovord om hesten, som avsluttet fjoråret med to seire. Med formtall 76 har han en nydelig oppgave, og vi tror på seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mange vil sikkert gå inn for 3 Dapple i V64-1. Med fire strake seire er ikke det så rart. Men formtallet har økt fra 75 til 87, og det nærmer seg et nederlag. Han har slått 2 My Adelia to ganger, men det er klart pluss på vekten for sistnevnte som blir vårt førstevalg. Hun får Elione Chaves på ryggen, og vi synes det er spennende å gardere favoritten.

I V64-6/V4-4/DD-2 er det riktig at 7 Baberiba er favoritt og hun blir vår DD-banker. Men feltet er stort, og det skal ikke mye til før det kan gå galt. 1 Justice Fokus og 5 Persian Wave har ferske seire, og det lyder positivt på 2 House in Order og 8 Valon. Sistnevnte kan mye på sitt beste og er vår luring.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag