Jakobsson herjer på Färjestad


Magnus Jakobsson har flere fine sjanser i V64-spillet på Färjestad mandag.
Foto: Roger Svalsrød hesteguiden.com
Magnus Jakobsson har flere fine sjanser i V64-spillet på Färjestad mandag. Foto: Roger Svalsrød hesteguiden.com

Bankeren leverte et rått løp sist! Uspilt 20-oddser på vei mot storformen! Smellfrekt objekt som det lyste av sist! Du blir vel med på moroa på Färjestad!?

Sportspills meny mandag:
V4 Halmstad:
Untersteiner fikser lunsjen
V65 Leangen: Leangenfest med Mjøen
Oddstips 1: Djurgården og Patrick er i støtet
Oddstips 2: Irland gjør jobben i Dublin
Oddslangskudd: Modo mye bedre enn vist

Ny galoppfest - luketømming på Jägersro 15. november!
På Jägersro 15. november var det påny duket for klaff på galoppen, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

Følgende info ble servert på den store overraskelsen:
V65-1 : 2 Maksi Amour –
Vi prøver oss med en skrell i innledningen, på en hest som er på vei opp i form, og det er aldri feil på slutten av en lang sesong. Den var bra etter pause nest sist, mens den sist ble sittende fast i det lengste, og den så pigg og fin ut i målgangen med krefter igjen. Er lørdag 40m billigere ute kontra Greyhound D’Estino som den har møtt tidligere, og skulle det klaffe med opplegget, ja, da er vi litt inne på at luringen Svein Ove Wassberg kan felle favorittene med vårt sjokk!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi avrunder denne mandagen med en praktfull V64-omgang, og her skal vi virkelig være med å kjempe om cashen! 9 Beppen Palema (V64-2) er dagens holdepunkt, og dette er en hest vi virkelig tror hardt på!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Democrat (16,5%) – Leder fort dette løpet rundt om. Satt fast nå sist i V75’en, og den så riktig så pigg ut i målgangen med krefter igjen. Her møter den kun et par hester med en riktig innstilling, og får bare Jorma Kontio dempe litt, ja, da må sjansene være gode for at den renner unna! SPILLES! 4 On Hold (16,3%) – Er den hesten i feltet med best innstilling. Distansen nå er imidlertid feil, men skulle den likevel ha en viss kontakt med Democrat når det gjenstår 300m så er den ikke ueffen.

V64-2 : 9 Beppen Palema (65,6%) – Har et riktig løp foran seg på mandag, og den må ha en stor sjanse. Sist gikk den altså 12,8/2140ma fra dødens, og det gjør ingen i dette feltet etter den. Gangen før ble den sittende bom fast, og den kom til mål med mye krefter igjen. Takler normalt sett sporet, og dette er en gjeng som den bør mose om den viser tilsvarende takter som sist. SPILLES!

V64-3 : 8 Gene Kelly AM (18,4%) – Har fått seg to løp i kroppen etter at den ble kastrert, og den har vært klart bra ved begge anledninger. Nå sist fullførte den sterkt, etter en sisterunde i sporene. Vi hadde 14,5 s 1000m på klokken. En kortere distanse skal ikke bety noe da dette er en traver med fin fart i kroppen sin. Har dessuten blitt strøket inn et spor her, og mot en SVÆRT overkommelig gjeng så må den bare prøves!

V64-4 : 11 Edlance (40,5%) – Småskummelt løp, og her er ikke klassen den beste. Vi plasserer favoritten først, og er den på sitt beste så må dette dreie seg om en flott sjanse. Tredje sist er den altså hakk i hel på en såpass god hest som King Sir Kir, og en slik hest finnes ikke i dette feltet. Var ikke på topp sist, men da kom den heller ikke helt overens med en dårlig bane. Springspor på tillegget, Bjørn Goop er kusk, og vi ILER til med førstevalget.

V64-5 : 1 Sweet Carlos (7,5%) – Her er ikke mange helt sjanseløs, og bred gardering kan være smart. Draget vårt er virkelig på riktig vei nå, og den var bra til seier sist på Åby. Innledet da i dødens, men trykket seg til tet ca 1100m fra mål. Siden så kusken seg aldri tilbake, og det ble enkelt. Nå blir den kraftig kuskeplusset med Magnus Jakobsson, sporet er tiltalende, og viser den samme takter som sist så er den langt ifra ueffen. OBS!

V64-6 : 9 Cummin (40,0%) – Har gjort meget fine løp på slutten, og den avgjorde lett nå sist på Solvalla. Står mandag spennende til for å smyge med, og viser den en like stor vilje som på slutten så kjemper den helt sikkert om seieren! Västerbo Pumpkin (5,5%) – Kan være noe for dem som jakter en skrell i finalen. Har nå fått seg tre løp i kroppe, og den er helt klart på riktig vei etter en liten pause. Gikk 12,3 s 1000m / 09,9 s 500m sist, og selv om den fikk maks så var den bra. Står NYDELIG inne i dette løpet, og den må tas på alvor! SE OPP!