Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Jägersro: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Undertegnede traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-. Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en åpen og spennende V64-omgang tirsdag. De helt klare bankerne er ikke enkel å oppdage, men tilslutt landet vi på 9 Chapuy (V64-5). Dette er en skikkelig topphest i grunnlaget, og vi tror ikke den taper om det bare ikke blir feil på veien. Ta rygg på følgende snadder:

V64-1 : 9 Grammofon – Må være spennende i innledningsløpet. Den har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette over stayerdistanse tidligere, og den kan neppe få en spesielt mye finere oppgave enn hva som venter i kveld. Gikk helt greit i kulissene etter pause sist, men var litt tung i kroppen, og den blåseren gjorde nok veldig godt. Ventes forbedret til denne starten, og Oskar J opp er klart interessant. Kan være en banker for de som ønsker å ta en sjanse!

V64-2 : 5 Bossy Alley – Et veldig svakt løp venter, og dette trenger ikke å være helt lettløst om da ikke favoritten vinner. Vi har nemlig tro på favoritten, og den har gjort flere fine løp i Finland. Har kun gjort seks løp i sin karriere, og den er under utvikling. På en is/snøbane sist gikk den en sterk sisterunde, og på klokken stod det 13,7 s 800m. Har kun vært middels fra start, men kan nok åpne litt kjappere enn vist. Motstanden her er mildt sagt overkommelig, den tåler å bli brukt underveis, og vi føler at favoritten er veldig motivert. Begynner man å lete etter luringer her så skal man se opp for 3 Chieftain Takoda som gikk sterkt etter galopp i debuten for Marcus Lindgren sist (15,7/1900m).

V64-3 : 7 Alwoods Joker – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og den debuterer for Reijo. Når denne var i orden så møtte den hester av et helt annet kaliber, og motstanden her er ned mange klasser fra den gang. Nå har den dog vært lenge borte, og den trenger naturligvis flere løp i kroppen før storformen er på plass. Her er det med få unntak veldig billig i mot, og den er derfor klart spennende direkte. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 8 Lennart Sjöhammar – Småskummelt løp med flere vinnerkandidater. Vår ide likte vi etter pause sist, og den fikk aldri sjansen før det var for sent da. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, og klaffer det bare litt på veien nå, ja, da burde den duge godt. Erik Adielsson opp er dessuten et klart pluss. Skreller?

V64-5 : 9 Chapuy – Er en VELDIG god hest i grunnlaget, og den får normalt et sterkt 2019 om den holder seg hel. Gikk flere knallgode løp i fjor, og glem ikke at den 15. mai gikk 11,9/2100ma med litt krefter igjen… Kommer nå ut etter en liten pause, rapportene går i dur, og den er også kraftig kuskeplusset med Jepson. Et nydelig smygspor trenger ikke å være feil, og vi tror på en flott sjanse om alt går riktig for seg!

V64-6 : 12 Pastell Tilly – Peter G. Norman mener at denne ble felt av banen sist, mens den nest sist spurtet ordentlig bra mot bedre hester enn dette. Er dønn riktig ute nå, og med flyt er den en av flere som kan skrelle. 13 Luna Nera Doc – Feilet med ALT igjen nest sist, mens den sist feilet som knepent slått mot en såpass god hest som Callmeawinner. Har superform i kroppen, og den må ikke glemmes om man bruker noen hester.