*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kanoner i V64-duell

Joakim Lövgren og Alfas Da Vinci. Fredag er det duket for årsdebut. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Duell mellom to kanoner! Banker med superform i kroppen! Kalmar byr på en deilig V64-omgang fredag! Du blir vel med på moroa?

31.03.17 19:54

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke: Vidunderlig V75-lørdag på Bjerke
V65 Jarlsberg:
Borg'n i hetluften på Jarlsberg
V65 Solvalla:
Kihlström fikser lunsjfest på Solvalla
Oddstips 1: Hertha Berlin er som natt og dag
Oddstips 2: Espanyol gir ikke opp Europa
Oddstips 3: Nordsjælland fortsetter seiersmarsjen
Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Tabelltips Molde: Solskjær var tvunget til å renske opp
VikingLotto: Alenevinner ble mangemillionær

En herlig weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Solvalla står som vanlig for fredagslunsjen, og V65-omgangen starter kl.12.45. Om kvelden blir det V65 på Jarlsberg kl.18.50, før fredagen avsluttes med en gnistrende fin V64-omgang fra Kalmar. Her starter man som vanlig opp kl.19.25.

Lørdag venter en helt fantastisk V75-omgang på Bjerke, og det ligger hele 13 millioner å venter på en alenevinner! Løpene på Bjerke starter kl.15.00. Søndag er det igjen duket for Grand Slam V75, og løpene går på Färjestad. Her er man i gang kl.15.50.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kalmar avrunder V64-uken med en deilig V64-omgang. Flere flotte hester dukker opp i omgangen, og her blir det både stor sport, og stort spill! Vi fant vår banker i finalen, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 6 Sahara One – Er en ordentlig kanon, og den skal bli ytterst spennende å følge i denne årsdebuten. Har trent meget sterkt, og Lugauer varsler om ambisjoner. Kan utfordre 7 Alfas Da Vinci på en god dag, og vi låser innledningsløpet på kun to hester. DUELL VENTER!

V64-2 : 4 Fabriz Boko – Var strålende i nederlaget bak meget gode Cyber Lane tredje sist, og på ren kapasitet holder vi denne høyt. Nå sist ble det galopp fra et trangt spor i volten, og tidlig game over. Auto, bra spor, riktig motstand, og den skal ha en meget fin mulighet nå. SPILLES!

V64-3 : 6 Gizmo De Veluwe – Var brenngod i årsdebuten når den plukket ned 4 Masterglide fra dødens. Så ble det galopp i volten nest sist, mens den var meget tapper i nederlaget etter en tøff åpning sist. På fredag blir det skorykk, og den skal testes ordentlig før man bestemmer seg for å starte i Kungapokalen. Kan vinne dette løpet fra dødens, og den vinner det fra tet. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN!

V64-4 : 9 Marjons Julle – Her er det et ganske stort skille på hestene, og det er flere av disse som ikke skal duge. Vår ide er endelig på vei mot formen igjen, og den har vært positiv de to siste gangene. Nå sist viste den 12,5 s 800m. Kan sitte der med litt flyt, og den må med på alt av seriøse bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Diora Sound – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er storformen i anmarsj. Nå sist ble den sittende bom fast på en god tid, og den fikk et soleklart pluss i kanten av oss. Dette ser ikke veldig hardt ut på forhånd, og blir den bare ikke fast burde den duge. Skreller?

Dagens banker:
V64-6 : 10 Windson Yankee – Leverte en enorm oppvisning nest sist, og du verden hvor bra den var da. Nå sist måtte den gjøre mye jobb selv, og den falt med flagget til topps da. Har funnet superformen, og leverer den som på slutten, ja, da skal den bli utrolig vrien å ha med å gjøre. VI BANKER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag