*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kihlström har V64-bankeren på Solvalla

Örjan Kihlström er aktuell på Solvalla tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En av årets fineste V64-omganger! For noen herlige løp! Kihlström har dagens beste banker, og her må vi bare gå ALL IN! Du blir vel med på moroa?

11.06.19 18:59

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Rättvik: Topp V4-omgang til lunsj
V65 Momarken: Debutant får tilliten på Momarken
Oddssingel EM-kvalik 1: Bare seier er godt nok for Wales
Oddssingel EM-kvalik 2: Kan Skottland spille jevnt med Belgia?
Oddssingel EM-kvalik 3: Vi tror Tyrkia bryter bortebarrieren

Vi skal som vanlig først til Sverige denne tirsdagen, og det er Rättvik som står for V4-lunsjen kl.12.20. Om kvelden er det Momarken som arrangerer den norske V65-omgangen med start kl.18.55, mens det er Solvalla som avrunder tirsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Strålende OGP-søndag for våre kunder!
Kurt Leirvåg serverte meget sterke tips 9. juni, og det ble en solid opptur i flere av spillformene. Vårt største V75-system med en innleveringspris på Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500) satt som spikret og betalte ut knallfine Kr.80 139,-.

I V4-spillet så ble det fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 119,-.

I V5-spillet ble det også fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut knallfine Kr.9 023,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en KNALLFIN V64-OMGANG denne kvelden, og noe spesielt bedre enn dette blir det ikke. Det er SOLID kvalitet, flere av løpene er meget jevne, og bankeren som vi landet på tror vi hardt på! 9 Alone i finalen har funnet superformen nå, og normalt runder den alt! ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 9 Uppohoppa – Er en knallgod hest som vi holder høyt når den leverer på sitt beste. Var ekstremt god etter pause sist, og etter et løp utvendig leder var den stor i nederlaget. Kan fort være ytterligere et hakk forbedret til denne starten, den er kuskeplusset med Kihlström, og fra et perfekt smygspor kan fort dette bli veldig riktig… PASSES!

V64-2 : 2 Calamara’s Girl – Ble kastet til ulvene etter pause sist, og den gjorde et klart bra løp i langt tøffere omgivelser enn dette. Har ellers vunnet de to monteløpene den har gått, og vært brenngod! Står i et perfekt spor bak bilen nå, og vi er inne på at den kan gjøre livet surt for favoritten. SE OPP!

V64-3 : 6 Lura (denne ble strøket tirsdag) – Småskummelt hoppeløp hvor det kan skrelle til. Vår ide er spennende, og en hest som virkelig skal passes denne tirsdagen. Har fått to løp i kroppen etter pause, og sist satt den bom fast som ordentlig fulltanket på 13,2. Virker rett og slett å være på vei mot superformen, og klaffer det bare litt på veien nå, ja, da dukker den opp på foto. MÅ MED PÅ ALT! 11 Emmylou Love – Gjør sin andre start for Oskar J. Andersson, og den kommer ut etter pause. Dette er ingen dum hoppe, og den har matchet vel så gode hopper som dette tidligere. Er alt annet enn ueffen om den leverer på sitt beste etter oppholdet. KAN SKRELLE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 9 Andy Pandy One – Spennende løp med mange vinnerkandidater. Hesten som vi heiser til topps hadde faktisk kun 5,2% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og den virker altså å gå under radaren. Så dog veldig fin ut etter pause sist, og den passerte mål med krefter igjen. Er veldig riktig ute når det gjelder motstand nå, og med flyt så duger den. PASSES! 2 Vega Etoile – Skuffet sist, men det er slik hopper kan være. Er egentlig grunnkapabel, og tilbake på sitt beste er det en luring med dyktige Anders Eriksson i jolla.

V64-5 : 1 Indiana Boko – Beste hesten, men blir likevel ingen favoritt? Dette er en hoppe som har blitt matchet mot de beste i årgangen, og burde egentlig hatt et mye høyere grunnlag enn hva den har. Kommer nå ut etter pause, den har drømmebetingelser foran seg, og uten noe tull på startsiden så er vi veldig inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. MÅ VÆRE SPILLBAR MED SLIKE BETINGELSER!

V64-6 : 9 Alone – Er dagens beste V64-banker på Solvalla. Dette er egentlig en 4-åring som vi alltid har holdt høyt, men selv om den var god ved flere anledninger i fjor så fikk den likevel ikke noe skikkelig gjennombrudd blant de beste. Har nå fått noen løp i kroppen på det nye året, og var altså ekstremt god til seier sist. Er vant å møte bedre hester enn dette, og «husker» bare Kihlström å dra i høyretommen, ja, da tror vi på en TOPP MULIGHET! ALL IN!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.