*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kihlström viser frem en stjerne på V64

Örjan Kihlström kjører vår V64-banker på fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Strålende V64-omgang! Vi byr på en solid banker, og varsler også for et helt uspilt sjokk! En saftig V64-opptur i vente?

26.05.17 19:35

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Solvalla:
La travfesten på Solvalla starte
V65 Jarlsberg: Solide unghester i fokus
V75 Solvalla: Du kan vinne 32 millioner i årets beste V75-omgang
Solvalla-helgen: Mye å glede seg til
Oddstips 1: La Liga-klare Levante takker hjemmefansen
Eurojackpot: 465 millioner i førstepremiepotten

Endelig er helgen som vi venter på hvert år over oss. Solvalla-helgen braker løs denne fredagen med et fantastisk V65-spill kl.12.45. Til kvelden er det Jarlsberg som står for den norske V65-omgangen, og her er man som vanlig i gang kl.18.50. Fredagen avrundes med V64 på Hagmyren, og her starter V64-1 kl.19.25.

Lerum med luketømming i Bergen 18. mai!
Det var igjen duket for en herlig opptur i Bergen denne torsdagen, og tipsene satt knallbra! Nettavisens forslag på Kr.900 satt som spikret, og det betalte ut hele Kr.23 044,-. Sjokket, Showmethevictory (7,7%), ble lansert i finalen, og følgende info ble gitt:

V65-6 : 1 Showmethevictory – De klart beste hestene i feltet er 2 Final Countdown/9 Queenswood. Dog er Final Countdown veldig usikker, mens Queenswood ikke er i like bra form så da hun radet opp. Vi velger derfor å spekulere, og vi gjør det med en hest som har et spennende løp foran seg. Showmetheglory gikk dessuten sterkt etter en grov galopp sist, og det var første gang ut etter pause. Er god på sitt beste, den er stabil på volte, og Lars Tore Hauge opp er et stort pluss. MÅ TAS PÅ ALVOR!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve lag, og de var som følger:
* To systemer (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.24 067,-

* To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.25 090,-

* Tre flate bonger (fire andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 067,-

* To flate bonger (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.23 385,-

* En flat bong (fire andeler a Kr.250) betalte ut Kr.23 044,-

* En flat bong (fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.23 044,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hagmyren serverer en helt herlig V64-omgang fredag, og dette er en omgang vi gleder oss stort til. En solid banker, favoritter i trøbbel, og her er det bare å ta rygg om du ønsker et forsprang på salen.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 3 Aalto – Har gjort det bra i monte på slutten, men den er også veldig bra med vogn bak seg. Distansen på fredag er kun et pluss, og feilfritt skal den være med å kjempe om seieren i omgivelser som dette. Blir aldeles for lite spilt i innledningen, og vi må bare varsle! Skreller?

V64-2 : 12 Smita Undan – Dette løpet låser vi på tre hester, og velger å varsle for den som blir minst spilt av de. Smita Undan kom via sporene vel runden igjen sist, og den var i ferd med å gjøre et helt strålende løp før galoppen kom oppunder mål. Har MYE inne, og med litt bedre flyt nå, ja, da kan den felle favorittene!

V64-3 : 7 Klack Gidde – Er en fin 4-åring som har vist et OK talent. Har riktignok feilet de to siste gangene, men tredje sist viste den hvor bra den kan være. Blir denne fredagen ENORMT kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og motstanden som den møter skremmer ikke. Slår til som en godbit i et svært åpent løp? SPILLES!

Dagens banker:
V64-4 : 5 Tobin Kronos – Er rett og slett fryktelig bra, og selv om den blir hardt betrodd på fredag så kan ikke vi gjøre annet enn å banke. I sitt siste løp lekte den med en kanon som Cruzado Dela Noche… Burde ha såpass stor respekt i dette lille feltet at den blir sluppet til tet. Vi kan ikke spekulere, og går ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 All Time La Marc – Vant 4 av 14 i fjor, men har ikke vært like skarp i år. Er dog bedre enn raden, og spesielt de to siste løpene har vært positive. Har nemlig kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen nå, og den har varslet en viss form. Står spennende til på fredag, og dette kan fort bli helt riktig… OBS!

V64-6 : 3 Eldpilen – Gikk flere fine løp i fjor, og den var helt nede på 23,9 på denne distansen. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og sist ble den sittende bom fast over mål. Blir kuskeplusset med Kaj Widell nå, og den står helt riktig inne i dette løpet. Kan skrelle om det løser seg, formen er nemlig ordentlig pågang…

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.