Knallfin V64-omgang med frekk banker


Robert Bergh og Muscle Hustle. Tirsdag kommer de ut på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh og Muscle Hustle. Tirsdag kommer de ut på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Solvalla disker opp med en fantastisk fin V64-omgang tirsdag kveld. Vi har jobbet frem flere mulige godbiter fra vår "travgodtepose" - opptur i vente?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Hagmyren: Spennende V4-omgang i lunsjen
V65 Momarken: To bankere gir oss V65-suksess
Oddstips: Våre norske kvinner slår Irland
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Vi er kommet godt i gang med en ny meget spennende uke, og det er liten tvil om hvor det store høydepunktet skjer denne uken. Lørdag blir det nemlig 2 x V75, hvor den norske V75-omgangen på Forus begynner kl.15.00. Deretter skal vi til Boden, og her begynner V75-1 kl.20.30. I Boden denne lørdagen er det faktisk DOBBEL V75-JACKPOT, og det ligger helt enorme 22 269 953 ekstra i sjuerpotten.

Når det gjelder dagen i dag så er det V4-lunsj fra Sverige, og Hagmyren som er først ut. V4-1 begynner kl.12.20. Deretter skal vi til Momarken, og den norske V65-omgangen er i gang kl.18.55. Solvalla er sist ut tirsdag, og her starter V64-1 kl.19.30.

Lerum med solid trøstegevinst i Harstad 10. juni
Det ble igjen servert meget sterke tips til Harstad, og vi var ytterst nære ordentlig storcash denne søndagen. Vår største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) inneholdt en femmer i den uløselige omgangen, og betalte ut Kr.27 708,-. Dessverre innfridde ikke vår banker, Polar Northug (ble nummer tre), og vi måtte derfor nøye oss med en solid trøstegevinst. Zetus (3-valg), og Lady's Blue News (odds 30,28) stod begge først på vår rank, og følgende info ble servert på stjernesmellen Lady's Blue News:

V65-3 : 10 Lady’s Blue News – Er svært grunnkapabel, og det er kun et tidsspørsmål før denne får vinne igjen. Leverte et helt enormt løp etter galopp tredje sist, men har ikke vært så vass de to siste gangene. Har gjort greie løp, men den har ikke levert på sitt aller beste. Dog er feelingen at det snart kommer en seier igjen, den møter helt riktig motstand, og med tempo/de riktige ryggene, ja, da er den skummel i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker svært sjelden Robert Bergh når han kjører tunge favoritter. I kveld kjører han dog vår banker i V64-1, men når vi la ut tipset var den kun et 2-valg, og det kan den fort bli når lukene har stengt også. 7 Muscle Hustle er dagens beste banker for oss. Ellers har vi plukket frem en god del snadder til løpene på Solvalla, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 7 Muscle Hustle – Banker vi frekt i innledningsløpet som ellers er veldig jevnt. Ble felt av et håpløst opplegg/løs bane på Jarlsberg sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Gangen før feilet den på startsiden, og dermed var den dagen spolert. I årsdebuten tredje sist fikk den aldri helt sjansen, den gikk 10,5 s 1000m, og passerte mål med krefter igjen bak Diamanten. I kveld blir det trolig tet, og leverer den i nærheten av sitt beste, ja, da tar den seg av dette løpet. BANKES!

V64-2 : 1 Forfantone AM – Er etter Muscle Hill/Tamla Celeber, og noe spesielt bedre stamme enn det går det nesten ikke å få. Den debuterte også med bravur, og den vant veldig enkelt fra tet etter å ha vist 13,6 s 800m med krefter igjen. Det var en fin 3-åring, og den blir naturligvis spennende å følge. Debuterer bak bilen nå, og det er hovedgrunnen til at den ikke står alene på våre bonger. Her må man først få sjekket ut startvognprøvene før løpene begynner. PS. 2 Thought Hanover – Gikk 10 s 800m sist, og var en god toer bak UMULIGE Zidane Grif. Feilfritt er den normalt med på foto i omgivelser som dette.

V64-3 : 9 Maharani De Baroda – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og som hopper flest på denne tiden av året er også denne variabel. Nå sist var den langt under pari, og er den slik her, ja, da er den kald. Dog var den smellfin gangen før, og da sperret vi virkelig øynene opp for den. Viste 06,0 fra 900 til 400m igjen, og selv om den fikk litt syre tilslutt så var den fantastisk bra. Goop viste HØYFORM under gårsdagens løp på Färjestad, og ingen skal bli overrasket om han slår til som en ordentlig godbit med denne speedige hoppen. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 12 Pinto Bob – Småskummelt løp med hester i lavt grunnlag. Vår ide har en rad som gjør at den i de siste startene hadde passet bedre inn på Bro Park. Dog vil vi varsle litt for at dette faktisk er en meget grunnkapabel 3-åring, og går den bare feilfritt, ja, da tror vi MYE på at det kan være vinneren av dette løpet. I sitt siste løp i fjor, 25.10, så hadde den slått Cathrine’s Chevy (stod 20m bak) med et par lengder om den ikke hadde feilet kort før mål. Har gjort to løp i år, og den har altså feilet seg bort i begge. Har nå fått en pause på knappe to mnd, og det skal bli spennende å se den igjen. Prøves som en frekkis!

V64-5 : 3 Grammofon – Her blir 1 Hachiko De Veluwe hardt betrodd, og det er også en veldig bra hest. Dog kan sporet bli en felle, men fra tet er trolig løpet over. Vår ide har fått tre løp i kroppen etter pause, og sist satt den altså BOM FAST som helt fulltanket over mål. Distansen er kun et pluss, Kihlström får igjen sjansen, og dette ser litt spennende ut på forhånd. PASSES!

V64-6 : 12 Roheryn – Normalt er det kaldt å prøve seg på ideer fra spor 12 på en bane som Solvalla. Spesielt når det dreier seg om sprint. Dog var inntrykket på Roheryn såpass svett sist at vi må bare sette den først. Debuterte for Nurmos, den passerte på 08/11,3, og vant på 11,2 med proppene ubrukt. På Solvalla tilsvarer det 10,2. Trenger uansett fart på forestillingen fra dette sporet, men får den det, ja, da skal den bli utrolig vrien å stå i mot. SPILLES!