Knallfin V64-omgang med Lionel


Lionel kommer ut på Solvalla med Gøran Antonsen tirsdag. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Lionel kommer ut på Solvalla med Gøran Antonsen tirsdag. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Det er bra kvalitet på dagens V64-omgang på Solvalla, og vi skal blant annet få se Lionel etter pause. Snakker vi rett og slett om en klink vinner?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Rättvik: Hete objekter kan felle favorittene til lunsj
V65 Momarken: To bankere i en praktfull V65-omgang
Oddstips 1: Barcelona kan få trøbbel
Oddstips 2: Bayern på full fart mot the treble
Oddstips 3: Deportivo tåler ikke tap

Solid trøstegevinst på flere V75-bonger 15. april!
Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, hadde meget solide bonger til V75-omgangen fra Årjäng. Samtlige bonger på Eksperten inneholdt 6xseksere, og en haug med femmere. Snokens minste bong på Kr.864 betalte ut Kr.13 716,-. Totalt ble det spilt inn Kr.195 336 for en innsats på Kr.21 416,-. Vi gratulerer de som tok rygg på Snoken denne søndagen!

Lerum med lukefest i lunsjen 6. april - Kr.240 ble til Kr.12 405,-!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og undertegnede hadde en ny stor dag på travbanen fredag! I lunsjen til Örebro ble nemlig lukene tømt, og vi håper du var med på spillfesten! I V65-spillet ble det fullklaff for vår største V65-bong på Kr.1 944, og den betalte ut meget solide Kr.60 906,-. I V4-spillet satt alt, og her betalte vår minste bong på Kr.240 ut herlige Kr.12 405,-. På Eksperten ble det naturligvis fullklaff for samtlige V4-bonger.  

Lerum med knallsterke tips på Momarken 2. april!
På Momarken 29. mars serverte undertegnede MH Herkules (2-valg / vår alternative banker), Ingemar Palema (2-valg / vår DD-banker), og Arnspik (2-valg) i en uløselig V65-omgang. Bare noen dager senere på samme bane, 2. april, så ble det dog "kling i kassen", og igjen var tipsene knallsterke. Det store V65-systemet (fire andeler a Kr.1 000) satt som spikret, og betalte ut storfine Kr.27 030,-. I V5-spillet ble det fullklaff for samtlige bonger på Eksperten, og Nettavisens bong på Kr.432 betalte ut herlige Kr.5 340,-. DD-forslaget på fire rekker hadde med storskrellen Kamperhaugs Dina på kun to hester, og gav en odds på solide 31,64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble herlig klaff for fire av undertegnedes alternative kupongoppsett på Eksperten på Solvalla sist! Sjekk ut følgende:
Ett andelslag med fire andeler a kr 729 - utbetaling kr 27 729
Ett andelslag med fire andeler a kr 429 - utbetaling kr 25 595
To andelslag med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 26 341

Nå fortsetter jakten på nye fremganger fra Solvalla, og det er en GLITRENDE V64-OMGANG som venter tirsdag! Lionel (V64-5) er tilbake fra Frankrike, og skal ha et løp i kroppen før Olympiatravet om vel en uke. Snakker vi kanskje om en klink vinner direkte? Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Southwind Feji – Rader opp, og har altså vunnet 17 av 19! Nå sist ble vi dog ikke like imponert av den, men den gjorde uansett jobben sin. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å banke… 6 Double Exposure – Ble trukket etter varming sist da Reden mente den var litt spesiell. Ikke noen feil ble imidlertid funnet på hesten i etterkant. Dette er en ENORM hoppe, og glem ikke at den lekte med Indoor Voices på Solvalla 26.12.2017… Motbudet, og vi dobler opp!

V64-2 : 4 Drip Drop – HELSKUMMELT HOPPELØP, og her er det en bred gardering som gjelder. Vår ide hadde kun litt over 8% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og det er for lite. Varslet nemlig full form sist, og den spurtet bra tilslutt da. Her er det med få unntak veldig billig i mot, og kommer den seg bare rundt uten tull skal mulighetene være fine. OBS!

Dagens beste banker:
V64-3 : 1 Waffle Cone – Gjorde sin plikt i årsdebuten, og vant sikkert. Rapportene på den før det løpet var fantastisk sterke, og vi regner med at den har gått MYE frem med et løp i kroppen. Var dessuten ikke rigget til i løpet sist på Klosterskogen, og der gikk den med en vanlig vogn/åpent hodelag. Nå blir det på med en yankervogn, og draskylapper. Følger bilen fra start, den har møtt de beste i årgangen, og dette ser veldig billig ut. VI ANBEFALER ET BANKERSPILL!

V64-4 : 6 Frenchnorwegian ID – Er totalt overlegen disse om den bare går feilfritt. Den imponerte i to strake seire før det ble et par galopper sist. Gikk dog et voldsomt løp etter den første galoppen, men feilet altså på oppløpet igjen, og da i kamp om seieren. Viste 11,6/500m når Robert Bergh kjørte litt med den. Vi liker denne hesten skarpt, og ingen bør bli overrasket om den går en 14-tid på en kjapp bane. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Lionel – Floppet i Frankrike i vinter, og den kom altså hjem til Sverige med en stygg tråskade. Fikk god tid på seg, og rapporteres nå å trene veldig bra igjen. Blir matchet mot Olympiatravet om vel en uke, og skal den ha noe å gjøre der, ja, da bør dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Motivert favoritt. Vi skal dog IKKE ryke på nykommeren 9 Giveitgasandgo. Dette er en ordentlig fin hest som er herdet mot tøff motstand i USA. Har trent SOLID over en lengre periode for Stall Hamre nå, og det skal bli utrolig spennende å se den. Skal være såpass bra at den neppe gjør seg bort…

V64-6 : 9 Royaldoodle – Imponerte stort i debuten for Robert Bergh, og den vant ganske enkelt etter et tøft opplegg. Svenskene visste nok ikke at dette er en hest som er herdet mot ganske tøff motstand i Norge, og den ble derfor undervurdert første gangen ut. Har normalt gått en god del frem med det løpet i kroppen, distansen nå er et pluss, og vi iler til med tipsnikken! PS. Det finnes et par mulige skreller som er verdt å ta med i finalen. 8 Magnolia Boy – Spurtet strålende sist, og vi hadde 12,8 s 800m på den etter pause. Er ikke ueffen om den skulle være ytterligere forbedret. 7 Okeechobee – Har litt aksjonsproblemer, men den gikk et sterkt løp etter en grov galopp sist, og vi hadde 14,1/1900m på klokken med krefter igjen. Står fint til spormessig, og feilfritt kan den muligens storskrelle.