*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kontio fikser biffen med vår herlige V64-banker

Jorma Kontio kjører vår V64-banker fredag. Foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topp V64-banker! Supersjokk som du vil elske infoen på! En frekkis kan være en banker for dem med is i magen! Vi gleder oss til dagens V64-omgang!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

OBS! Mandag 28. desember venter en gedigen V75-omgang fra nettopp Momarken. Rolf Lerum er din veileder, og under kan du kjøpe deg inn på bonger som han har satt opp i jakten på millionene:

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

Søndag 27. desember knaller Leirvåg til med nye spennende ideer til Leangen. Under kan du kjøpe deg inn i bonger fra Leirvåg.

Objektene fortsetter å suse inn i Sverige, og under V75-omgangen onsdag 23. desember ble det servert NYTT snadder til vårt naboland! Supersjokket Västerbo Exclusive (3,4%) lanserte undertegnede som et SOLID SPILL i omgangen! Godbiten Canmore BF (14,9%) ble også lansert med tyngde!

Nå tar vi nye tak, og fra Eskilstuna åpner vi med en banker! Få med deg følgende:

V64-1 : 7 Seaside (26,6%) – Vi åpner med en deilig banker! Dette skal nemlig ikke Seaside kunne få tapt om den bare leverer som de siste gangene. Var helt strålende i sitt siste løp, og da ble dessuten det meste feil. Først ble den hengt opp i sporene i 700-800m, og deretter fikk den aldri sjansen på oppløpet. Viste litt under 15 s 800m, og inntrykket var meget bra! På fredag blir den ENORMT kuskeplusset med Jorma Kontio, og vi er klart inne på at dette skal dreie seg om tet og slutt! ALL IN!

V64-2 : 11 Jarl (2,1%) – Kan fort være et av rundens beste skrellobjekter! Dette er nemlig en hest som er BETYDELIG bedre enn raden, og den har vist vinnerform gang etter gang. Nå sist er den helt strålende etter galopp (Står ikke i programmet), og på klokken vår står det 14,8 s 1800m / 12,9 s 800m. Har en veldig stor fart i kroppen sin, og skulle det bare klaffe på veien, ja, da kan den blåse alt! Legg også merke til at den fredag er kraftig kuskeplusset med Carl Johan Jepson, og kommer Jarl seg bare ut i fra sitt trange spor så kan bomben smelle! MÅ TAS PÅ ALVOR!

V64-3 : 2 MT Jeopardy (44,4%) – Har et gaveløp foran seg, og her er det med veldig få unntak billig imot. Gikk fullt godkjent sist, og da hadde vi 12,4 s 800m på den i kulissene. Er kjapp ut, og skulle den komme seg til tet, ja, da er løpet kjørt. Dog skal man være klar over at kusken ikke er den beste. Har ikke vunnet løp på 2-år, og selvtilliten er nok garantert ikke den beste. Vi dobler derfor våre bonger med det eneste motbudet som finnes i feltet. Nemlig 6 Maestria (22,1%) . Når det gjelder sistnevnte så gikk den et løp i fjor, det var i desember, og da blåste den til tet fra spor åtte bak bilen. Vant løpet, og den avsluttet året med stil. Kommer nå ut etter pause, den pleier å være godt forberedt, den er brennkvikk ut, og kusken her er MEGET GOD! Skulle Antti Veteläinen komme seg til tet med denne kapable damen så blir den ikke lett å ha med å gjøre. DOBBELTBANKER!

V64-4 : 7 Elton Boko (12,9%) – Er for oss en mulig frekk banker! Er nemlig garantert en av de med best kapasitet i feltet, og på fredag blir vel det tet? På Mantorp 19.03.2015 så løste den enormt fra springsporet, og løser den slik her så spør den normalt sett ingen om spiss! Viste en voldsom langside sist etter pause, men slo over, og feilet mot oppløpet da. Hadde gått rundt 16,0 på en dårlig bane uten denne galoppen, og den avslørte form. MÅ BARE SPILLES NÅ!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 8 Melker (11,5%) – Normalt sett spinner 2 Global Newsletter til tet, og svarer bare Per Nilsson opp Bjørn Goop og Johan Rock da, ja, da kan det være duket for vår ide som kan komme på lette bein tilslutt. Melker er en hest som stort sett alltid gjør sitt beste, og med to løp i kroppen etter pause så er nok storformen ikke så langt borte. Gikk et strålende løp når den kun var en tidel bak Johan Rock 7. september. Travet da meget sterke 13,0/2140ma. Balansemessig har Melker vunnet flere løp med sko, og den balansen takler den bra. Vi håper på kjøring mellom favorittene, for da burde dette gå veien for vår frekkis!

V64-6 : 9 Rite On Win (41,1%) – Har et veldig fint løp foran seg her, og dette er hesten i feltet. Har en helt annen tøffhet enn mange av dem den støter på, sporet er spennende, og dette ser riktig ut på forhånd. Bomber inn til seier med tempo!? MOTIVERT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag