Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund: Godbiter til lunsj
V65 Forus: Fyldig meny på Forus
Oddstips 1: Barcelona roter seg ikke bort mot Lyon
Oddstips 2: Cup-eventyret har kostet for Newport County
Oddstips 3: Oppturen fortsetter for United-legenden
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Roadinnfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla står for kveldens V64-omgang, og det betyr at vi får se endel bra hester i grunnlaget. Vi har jobbet frem et mulig SUPEROBJEKT (V64-5), og bankeren, ja, den kommer ut allerede i innledningsløpet. 1 Global Winner så glitrende ut i banen sist, og vi tror hardt på at den tauer sitt løp fra start til mål. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Global Winner – Er en spennende 4-åring som har et mildt sagt interessant år foran seg. Den lyste opp i banen sist, og var helt ukjørt over mål etter å ha lagt inn 13,5 s 800m på en lekker måte. Det man skal huske på såpass tidlig i sesongen er : Hvem vil egentlig ofre en hest hardt i dødens når man kanskje sikter på Derby senere i år? Neppe noen… Dermed kan dette bli billig for Global Winner i tet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt! PS. Garderer man så er det i første rekke 3 My Tambourine Man som skal med. Denne er ekstremt grunnkapabel, og en av de beste fireåringene i Sverige på ren kapasitet.

V64-2 : 1 Alwoods Joker – Var ikke optimal i debuten for Reijo Liljendahl, men banen passet ikke, og den gikk også med feil utstyr. Er egentlig en bra hest dette, og den viste nest sist at den er veldig kjapp i vei. Har en nydelig oppgave foran seg nå, og fungerer den bare som best, ja, da skal ingen bli overrasket om denne leder et billig løp som dette rundt om. MÅ MED PÅ ALT!

V64-3 : 7 Highway Patrolman – Spurtet sterkt nest sist, mens den ble sittende bom fast tredje sist. Er bedre enn raden, og motstandsmessig har den en billig oppgave foran seg her. Vi liker også skarpt at den er solid kuskeplusset med Claes Sjöström, og klaffer det bare litt på veien så burde den duge. OBS! PS. 1 Livi Majesty – Blir kolossalt hardt betrodd, men denne har ikke dradd skinnet av pølsen etter den byttet trener. Den var under pari første gangen ut, mens den feilet like etter start sist. Kan naturligvis lede rundt om på en kjapp sprint, men vi vil gjerne se litt skikkelig form igjen før vi kan anbefale den som et solid spill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 9 Ninja’s Nightwish – Var ikke på topp i sitt siste løp, og den fikk derfor en pause etter det. Er egentlig ikke så verst på ren kapasitet, og i et billig løp som dette burde den duge. Får opp Rikard N. Skoglund som stadig gjør det bedre, og denne er litt spennende som veldig lite spilt. Settes knepent først i et ellers vidåpent oppgjør.

V64-5 : 11 I’ll Fixit – Har funnet SUPERFORMEN, og er dagens i særklasse beste objekt på Solvalla. Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den har sett ut som ren dynamitt de siste gangene. Nå sist fikk den en hest i trynet like etter start, og den tapte lengder direkte. Leverte et forrykende oppløp fra en beskjeden plass i køen, og den fikk to store pluss i kanten av oss. Her passer distansen bedre, og med litt tempo er den STEKHET mot en overkommelig gjeng som dette. MÅ BARE SPILLES!

V64-6 : 9 Jaques Noir – Ble meldt rett ut i V75 etter pause sist, og det forteller oss at den hadde trent veldig bra. Fungerte dog ikke som best på en åker av en bane, og det var tydelig at den ikke likte seg på en ujevn/dårlig bane. Nå har den uansett fått den blåseren i kroppen, den er normalt forbedret, og er helaktuell i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!