*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kontio har luringen

Jorma Kontio kjører vår luring fra Rättvik. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankerfritt! Herlig ide som endelig står riktig til! Frekkis som nå går ned en klasse! Snadderet er servert til V64-omgangen i Sverige. Forsyn deg!

13.07.15 12:34

Sportspills meny:
Oddstips: Kan bremse Høies medaljejakt
V65 Leangen: Herlig V65 fra Leangen
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01. Fra Sverige denne mandagen fortsetter vi jakten på tusenlappene, og alt om dagens V64-omgang til Rättvik finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ukestart, og dette er dagens meny:

Kl.12.20 - Halmstad (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Rättvik (V64)

Rättvik byr på BRA sport i dagens V64-omgang. Vi prøver å komme oss gjennom uten noen bankere, og kan by på følgende objekter:

V64-1 : 6 Ariel Boko – Her er det en del slitent på farten, men så lenge løpet er over sprint så er det likevel litt åpent. Hadde det vært over 2100m, ja, da hadde det vært et betydelig skille. Favoritten føler vi er motivert, og dette er en bra hoppe. Nå sist etter pause gikk den strålende i kulissene, og vi hadde 10,0 s 1000m på klokken uten at den var helt tom på det. Takler distansen selv om den ikke er noe pluss, og mot denne såpass billige gjengen så burde den plukke ned alle over oppløpet. Motivert.

V64-2 : 10 Lohman – To hester høyer seg klart over de andre, og på denne distansen så skal det mye til om begge disse tøffingene flopper. Vi setter dog Lohman knepent foran 8 Queer Fish. Mye pga at Lohman har virket mer stabil enn Queer Fish. Nå sist så vant Lohman veldig lett med krefter igjen. Har etter dette løpet sett bra ut i jobbene, og alt er som det skal være før denne oppgaven. Dukker helt sikkert opp på foto i en feilfri utgave, og vi gir han tipsnikken.

V64-3 : 1 Stein Daylight – Er betydelig bedre enn raden, og nå som den går ned noen klasser så må den være interessant. Har vært ute i knalltøffe omgivelser den siste tiden, og etter å ha blitt matchet i V75-omgivelser fire ganger på rad så ser dette betydelig mer overkommelig ut. Er kjapp i vei, men vi er likevel svært usikker på om den kan svare et par meget kjappe på utsiden. Blir den bare ikke fast så gjør den uansett opp om seieren, og mot denne motstanden så fortjener den et forsøk. OBS!

V64-4 : 7 Alan Wadd – Har gjort to fine løp, og den er under en konstant utvikling. Viste nest sist fra et bakspor i volten at den er kjapp ut med volte, og fra dette sporet er vi veldig inne på at den blir tidlig å finne i tet. Det tror vi er et STORT PLUSS da den har virket noe sprutredd. Fra tidlig tet her så burde den kunne gå langt ned på 15-tallet, og da sier det seg selv at den er meget aktuell! STOR OBS HEST, og et av dagens beste objekter i V64-omgangen!

V64-5 : 11 Le Nahar – Er en veldig bra hest, men på mandag så skal man være litt forsiktig med å gå all in på den. Er nemlig best når den går på innerspor, og den sliter mer når den må gå i spor litt utover i banen. Kan selvfølgelig vinne, formen er nemlig bra, men fra denne utgangsposisjonen så spekulerer vi. 8 Neutron Broline – Har vært hardt ute de siste gangene, og den har gjort fine løp. Nå er den noe enklere ute igjen, den er brennkvikk fra start, og løser det seg bare på startsiden så er den interessant. PASSES!

V64-6 : 6 Ready For More – To hester skiller seg ut i en flott finale. Etter å ha fulgt Ready For More tett den siste tiden så velger vi uansett å plassere den først. Har utviklet seg enormt, og at den vinner sist, ja, det skal nesten ikke være mulig fra et slikt spor på en slik distanse. I finalen nest sist så er den også helt rå, og den viste også der hvor bra den er. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og selv om den kanskje må gjøre litt jobb på mandag så skal den ha en OK sjanse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag