Lannem Silje feier svenskene av banen

Lannem Silje skal ha en blåser i kroppen før Solvalla neste søndag, og blir hardt betrodd i dagens V64-spill. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lannem Silje skal ha en blåser i kroppen før Solvalla neste søndag, og blir hardt betrodd i dagens V64-spill. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spiller samlebonger med tre bankere! Fire kaldblodsløp i V64-spillet! Svenskene rynker på nesen, men de kalde kan vi! Sjekk ut siste info mot lukene!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag: Millionjackpot med Høitomt
V5 Jarlsberg lørdag: En kongebanker
V65 Biri: Ny fredagsfest med Bo?
V4/V5 Klampenborg lørdag: Jacob fikser cashen
Oddstips: Ex-Liverpool-spiller i storform
Oddslangskudd: Mjøndalen kan sjokkere igjen
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en fantastisk weekend i vente, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Løpene fra Jarlsberg er spekket med herlige objekter, og her kan det fort gå mot millionutbetaling!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lannem Silje (V64-1), Brenne Rødi (V64-2), og 4 Romeus (V64-3) bankes i det som trolig blir en lettløst V64-omgang denne fredagen.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 5 Lannem Silje – Har vi aldri sett bedre enn nå sist på Klosterskogen. Var rett og slett kolossalt imponerende der, og en 22-tid som den jogget da, ja, det gjør garantert ikke mange etter henne. Kommer nå ut etter en liten pause, og den skal ha seg en blåser i kroppen før Elitkampen på Solvalla neste søndag. Møter ikke noe, og her er det bare å nyte en fantastisk hest i banen. BANKER!

V64-2 : 13 Brenne Rødi – Er helt overlegen i årgangen så langt, og selv om dette nok blir noe tøffere siden det dreier seg om en finale, så vil vi bli overrasket om den går på et nederlag. Har ekstremt mye inne, og på fart er den helt rå. Lar seg normalt ikke stoppe, og vi tror MYE på topphoppen til Jan Roar Mjølnerød! BANKER NUMMER TO!

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 4 Romeus – Dette er garantert en av de beste 3-åringene som er i Sverige. Den har gjort et helt fantastisk inntrykk, og vi håper at den blir å se i 3-års eliten på Solvalla neste søndag. Nest sist så jogger den altså en 13-tid med krefter igjen over 2140ma… Det er sånn at man nesten ikke tror det man ser! All fornuft tilsier her at den blir sluppet tidlig til tet, og vi kan ikke helt se hvordan den skal kunne tape dette om den er i nærheten av slike innsatser som den har vist de siste to gangene. BANKER NUMMER TRE!

V64-4 : 10 Troll Sindy – Her er det langt mer åpent, og garderinger må til. Draget vårt avsluttet bra i kulissene sist, og da var den ute på en helt feil distanse. Nest sist så slår den Anneros Karl fra likestart, og med tanke på at sistnevnte nå blir mye mer spilt fra 40m tillegg, ja, da må i hvertfall vi varsle for Troll Sindy som dessuten står i springspor. Vil normalt sett skaffe seg en fin posisjon langt der foran, og den må bare prøves som en mulig godbit!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 7 Jærvsø Tore – Et strålende 4-års løp hvor to hester skiller seg litt ut. Vi plasserer Sverige sin beste 4-åring først da den trossalt har 20m forsprang på Jærvsørappen i dette finaleløpet. Når det gjelder Jærvsø Tore så vet den knapt nok hvordan det er å tape. Har vunnet 7 av 8, og nederlaget kom altså sist. Gjør dog et spinnvilt løp etter galoppen, og på klokken vår står det 23,9 s 900m/22,5 s 500m med krefter igjen. Man skal justere utstyret litt til denne starten, og da håper/tror stallen på en feilfri innsats. Har trolig en 24-tid i kroppen, og da skal Jærvsørappen være god for å hente tillegg…

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-6 : 9 Eleanor Shellby – Når vi la ut dette tipset så hadde denne 2-prosent av innsatsene på seg, og det er galskap! Vi snakker nemlig her om en 3-åringen som er under en rivende utvikling. Nest sist så går den i nærkamp med lederen, og stikker i fra resten av feltet med mange meter. Går 13,6 s 800m og den fikk et pluss av oss. Nå sist så ser den HELLEKKER ut som fastlåst i et løp Timbal vinner. Hadde rubbet igjen, og oi for et herlig inntrykk det var på den. Møter ingen i nærheten av Timbal her… Blir altså grovt undervurdert, men denne godbiten er med på ALT hos oss!