Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4/V5 Momarken: Vidar Hop er vår man i lunsjen
V65 Bergen: Strålende V65-jackpotomgang fra Bergen
Oddstips: Storhamer kan overraske på borteis enda en gang
Eliteserien fotball: Her er Nettavisens tabelltips

V75-FEST! Ja, denne weekenden har vi som elsker V75-spillet virkelig noe å glede oss til. Lørdag er det GULLJACKPOT på Biri, mens det søndag venter en EKSTRA V75-OMGANG fra Boden. Vi gir deg selvfølgelig fyldige tips til begge de aktuelle omgangene, og håper å sende nettopp deg inn i kampen om de virkelig store kronene!

Når det gjelder dagen i dag så er det Momarken som er først ut med sin INTERNASJONALE LUNSJOMGANG, og her blir det både V4 + V5. Moroa fra Mysen starter som vanlig kl.12.20. Om kvelden skal vi til Bergen først, og her er det JACKPOT I V65-SPILLET med 363.327 ekstra i sekserpotten. V65-1 begynner kl.18.55. Gävle avrunder torsdagen med sin V64-omgang, og det til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en åpen og spennende V64-omgang torsdag, og dette er en omgang med et bra potensial. Dagens beste banker har vi spart tilslutt, og her står altså 3 Messiah alene på våre bonger. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Balto D’Huon – Småskummelt innledningsløp hvor ingen er 100% sjanseløs, og vi plukker derfor med oss ALLE på de litt større bongene. Draget vårt ligger veldig i skorpen, og den spurtet knallsterkt etter sene luker sist. Var ikke tom over mål, og den fikk et soleklart pluss i kanten av oss. Står dønn riktig til på strek nå, distansen er intet minus, og den kan opplagt skrelle til med flyt. OBS! PS. 5 Sign Me Up Too – Var et eventyr for Emilia Leo i fjor, og den blir TUNGT betrodd i årsdebuten. Vær dog OBS på at det blir vanlig vogn, og trolig kun skoløs foran/eventuelt sko rundt om. Distansen er dessuten heller ikke noe pluss. Kan vinne, men det er NÅ man må spekulere.

V64-2 : 7 Global U.S.A. – Fullførte meget bra første gang ut for Daniel Wäjersten nest sist, mens den sist var bunnsolid i nederlaget etter å ha gjort all jobben selv. Har tapt knepent to ganger på rappen, og vi er veldig inne på at alle gode ting er tre. Her er den nemlig veldig riktig ute når det gjelder motstand, og leverer den på sitt beste igjen så må den være HET. SPILLES!

V64-3 : 11 Gear Extension – Dette er et meget fint løp med flere gode hester i grunnlaget. Draget vårt var i toppform i april-mnd i fjor, og vi nærmer oss altså årstiden hvor den trives godt. Er dessuten herdet i tøffere omgivelser enn dette, og den blir skummel med litt klaff på veien. Fikk maks i steintøffe omgivelser sist, mens den spurtet positivt i kulissene nest sist. Formen skal ikke være så verst, og på ren kapasitet duger den godt. Skreller?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Silver Sprinta – Er en ordentlig god hoppe som gjør en mildt sagt spennende start for Team Tjomsland. Har tidligere vært amatørtrent, og den har virkelig levert varene i tøffe årgangsløp. Kommer nå ut etter pause, den har trent fint, og vi føler den er spillbar direkte. Vi blir alt annet enn overrasket om den senker rekorden sin, og det er nå denne er spillbar. Neste gang kan den nemlig fort være «oppbrukt»…

V64-5 : 4 Ajlexes Cubano – Var strålende opplagt i nederlaget sist, og den falt virkelig med flagget til topps. Er rett og slett i en fryktinngytende bra form, og fra et nydelig spor bak bilen blir det nok bøttet til direkte. Fra eventuelt tidlig tet tror vi at dette løpet er kjørt, og den er verdt et forsøk mot favoritten 5 Disco Volante.

V64-6 : 3 Messiah – Velger vi å stå alene på i finalen. Daniel Reden pleier nemlig å ha hestene sine «klare» når han først plukker dem ut etter opphold, og nå som han også har fått bedre treningsforhold forventer vi oss en bra innsats av Messiah direkte. Gikk noen fine løp i fjor, men enda tror man at denne skal løfte seg en god del til. Distansen takler den nok vel så bra som noen annen i feltet, og fra et nydelig spor bak bilen ser vi ikke bort fra at Kihlström sender den avgårde direkte. BANKER!