Lekre V64-objekter viser veien mot tusenlappene


Per Lennartson kjører vår V64-banker tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Per Lennartson kjører vår V64-banker tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topphest innfrir som vår banker! Sjokk avslørte form i tåken sist... Er trolig bedre enn favoritten, og slår til som en godbit!? Du tar vel rygg!?

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle:
Tjomsland feller favoritten
V5A Bergen: Spennende lunsjomgang i Bergen
V65 Momarken:
Europamesteren bankes i en herlig V65-omgang
Oddstips 1: Everton må opp i ringa
Langskudd 1: Sender Mourinho nærmere stupet
Langskudd 2:
Modo og Skrøder er ikke sjanseløse
TV-kampene: Slik ser din uke ut

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Åby mandag serverte vi godbiter som Vega Östervang (2-valg/19,3%) samt Belimo (4-valg/14,7%). Om kvelden på Färjestad hadde vi jobbet frem en ordentlig lekkerbisken i Coktail Bar (6-valg-10%). Objektene sitter i Sverige! Eskiltuna byr på en ny meget interessant V64-omgang denne kvelden, og nå skal vi til lukene med følgende:

V64-1 : 10 Persos Smokie (17%) – Er en veldig bra hest, og den var meget bra i comebacket nå sist. Avgjør der på et solid sett etter en sisterunde i 12-fart. Skal normalt sett ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og i helt riktige omgivelser så gir vi den tipsnikken. 7 Just Flying By (20%) – Er på vei mot formen, og den må være interessant. Satt bom fast sist, mens den avslutter sterkt nest sist. Perfekt springspor, Kihlstrøm opp, og vi heiser også den opp i a-gruppen.

V64-2 : 6 Gloria Sund (6%) – Kom ut etter en lengre pause sist, og vi likte det lille vi fikk se (Var tett tåke). Feiler i kamp om teten like etter start, og den taper en god del. Gjør en sterk opphenting, og den avslutter fint nedover oppløpet. Vi har 15,1/1900m på den etter galoppen. Er kjapp i vei, og fra dette sporet så kan det fort bli tet. Går den 15, eller kanskje litt under, ja, da må dette dreie seg om en bra sjanse! BANKER FOR DE VIRKELIG SUPERFREKKE!

På lørdag jakter vi ny lukefest i V75-spillet!

13-millioner ligger i V75-potten! Kjøp deg inn i våre bonger her.

V64-3 : 3 Fudge Ås (19%) – Var meget god etter pause sist, og den avgjorde enkelt på en god tid fra dødens. På Halmstad fjerde sist så slår den Tres Bien Ås etter en meget sterk sisterunde. Har Fudge Ås tatt løpet sist på en riktig måte så skal sjansene være fine nå, og vi plasserer denne frekkisen først!

V64-4 : 13 Aces High (55%) – Er en BRA 3-åring som vant lett etter en liten pause sist. La inn 12,1 s 500m, og den var ikke helt tom på det. Har nok gått en god del frem med denne blåseren i kroppen, og vi forventer den minst et hakk opp til dette løpet. Bjørn Goop i springspor betyr full ladding fremover direkte, og vi kan ikke skjønne annet enn at dette må være en solid mulighet! Vi tar dog med kapable 6 Il Diablo (18%) som dessverre ikke fungerte som best etter pause nå sist. Duger om den får det til å stemme!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Standout (18%) – Kommer ut etter en liten pause, og det er mulig at den trenger en blåser i kroppen før den er på topp. Har dog et veldig høyt maks nivå, og dette er også en av de få hestene i feltet som enda har litt ungdommens mot i seg. Vi stoler ikke helt på en «sliten» favoritt, og lanserer heller Kihlström med denne kapasitet-traveren!

Dagens banker:
V64-6 : 3 Order To Fly (58%) –
Er den klart beste hesten i feltet, og den har en topp mulighet her om den er som den skal. Var syk sist, mens den var knallgod nest sist hvor den blant annet slår topphesten Sorbet. Kommer ut etter en liten pause, det er fine rapporter på den, og den vinner dette om den er som for eksempel nest sist. Dette er for oss dagens klare banker!