Lindqvists fighter slår knock


Ove Lindqvist kjører vår banker i Boden torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove Lindqvist kjører vår banker i Boden torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med toppform! Norgeskjenning kan skrelle! Frekkis utfordrer en tung favoritt! Boden byr på et lekkert V64-spill denne torsdagen!

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Ohlsson med fete sjanser
V5 Bjerke:
Nye utfordringer på Bjerke
V65 Klosterskogen:
Solberg knaller til med en lekker banker
Oddstips 1: Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 2:
Eder er ustoppelig hjemme
Oddstips 3:
Alltid målfest på Luigi Ferraris

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I Boden er det ofte noen løp i menyen som er særdeles utfordrende å løse. Slik er det også på torsdag, og det burde bli bra med penger for dem som løser dagens V64-rebus. Bankeren tror vi MYE på, og 6 Beach Fighter (V64-1) bør lede sitt løp rundt om. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 6 Beach Fighter (28%) – Har en flott mulighet i innledningen. Nå sist ble den sjenert til galopp før bilen slapp feltet, og den havnet langt bak. Gjør en meget sterk opphenting, og den røpet form etter pause. Er BRENNKVIKK ut, og det vil overraske oss mye om denne ikke flyr til tet. Vi går knallhardt ut denne torsdagen i Boden, og går for en banker direkte!

V64-2 : 2 Hugo (8%) – Er veldig grunnkapabel, men den har ofte slitt litt med aksjonen, og dermed har det ikke blitt de helt store fremgangene på en god tid nå. Kom sist ut etter en lengre pause, og vi har aldri sett den bedre aksjonsmessig enn da. Leverer et meget sterkt løp, og den fikk to klare pluss i kanten av oss. Gikk 27,8 s 500m, og den var ikke sliten i mål. Her burde det bli tidlig tet, og da skal de få slite med å knekke ned denne. OBS!

V64-3 : 2 Andover Streamline (28%) – Et 3-årsløp, og her er det stor forskjell på hestene. Vi velger å plassere pausehesten Andover Streamline først. Mye pga at den normalt sett får tidlig tet her, og da er dette hesten å slå. Her må den store favoritten, 9 MT Kitty, frem i dødens å knekke ned vår ide, og det er vi ikke sikker på at den greier. Vi låser løpet på to, men lanserer altså Andover Streamline pga sporet.

V64-4 : 11 Dream On Silvio (14%) – Har radet opp med fine innsatser på slutten, og den burde ha en bra sjanse i svært overkommelige omgivelser her. Tapte kun for Officer CD nest sist, mens den nå sist slår en såpass bra hest som Ryan Kronos. Nå er det noe billigere imot, og med flyt på veien så er den meget aktuell. PS. 2 Steel Anemone (61%) – Har vi sett i Finland, og dette er en traver med et bra hode. Kusken viste dog ikke spesielt bra volte egenskaper i løpet tredje sist, og vi er usikker på hvordan kusken vil takle dette sporet. Skal med, men favoritten er kun en outsider for oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 4 Buy The Law (9%) – Er VRIEN å regne på fra gang til gang, og den svinger en del i prestasjonene. Har dog både fart, og kapasitet til å legge dette feltet på rygg. Var for eksempel helt strålende etter galopp på en kruttsterk tid tredje sist, og viser den slike takter her, ja, da duger den i massevis. Ove A opp er et klart pluss, og i et eliteløp uten de store stjernene så prøver vi denne som et helfrekt bud. OBS!

V64-6 : 8 Magnifik Brodde (38%) – Klass 1 forsøk, og her er det jevnt blant flere. Vi føler dog at favoritten er best, og den er dermed motivert for oss. Kom ut etter en liten pause sist, og den viste sterk form direkte. Ledet da rundt om, og det ble en sikker seier etter en kjapp avslutning. Har vunnet 6 av 13 i år, og dette er en traver med riktig innstilling. Trenger selvfølgelig litt flyt fra et dårlig spor, men får den det så dukker den opp på foto. MOTIVERT.

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.