Millionjackpot med hjemmebanker

Hjemmetrener Torbjörn Östergren her med stallhesten Temperament som starter i V64-1 på Visby.Foto: Visby travbane.
Hjemmetrener Torbjörn Östergren her med stallhesten Temperament som starter i V64-1 på Visby.Foto: Visby travbane. Foto: Jk

Visby travbane på Gotland byr på 1 027 938 SEK ekstra i sekserpotten til fredagens V64-omgang. Nettavisen byr på en hjemmetrent hest som sin banker.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla: Adielsson viser vei mot store kroner
V75 lørdag: Hamre fikser V75-suksess
V5 Bjerke lørdag: Vi starter Bjerkefesten med en Brandy
V4 Strømsholm galopp: Internasjonal V4 med norsktrente hester
Oddstips 1: Gylfi sender Island til EM
Tippetips: Norsk seier og 12 rette
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille


Vi har en vidunderlig helg foran oss på hestefronten. Det er Oslo Grand Prix og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det altså Oslo Grand Prix med Oslo Grand Prix. Utover dette er det også spill til svensk V75 lørdag kveld, der storløpet Norrbottens Grand Prix er hovedattraksjonen og byr på 1 mill SEK i førstepris.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før den tid skal vi også gjennom en svært så innholdsrik fredag. Som starter med V65 fra Solvalla på ettermiddagen og som inneholder V65 fra Jarlsberg til kvelden og V64 fra Visby. Favorittene stod i kø på V64-løpene i Ørebro torsdag , deriblant Tom Forkerud-trente Red Mile Font i V64-3 og det ble ingen utbetaling for fire rette. Det betyr at Visby kan lokke med jackpoti kveld og 1 027 938 SEK ekstra i sekserpotten.

Undertegnede har som i fjor Visby som sin bane i Sverige og torsdag var jeg i kontakt med sentrale aktører som Daniel Reden og hjemmetrener Torbjørn Østergren og fikk "napp". 

Vi beveger oss til V64-3 der hans kapable 4-årige vallak 6 Alvena Costashorta har en meget spennende oppgave. Feltet i V64-3 holder ikke høy klasse, og fra strek og springspor er det mye som taler for tetkjenning direkte her. Møter en bra duo fra Kalmar-trener Thomas Jonssons stall fra 20 meter tillegg i formsterke 9 Falcon Scott og 12 Pomerans Dag, men slik Alvena Costashorta så ut i seiersløpet nest sist på Visby, skal det ikke bli lett å hente de 20 metrene.

I nitiden fredag morgen er faktisk 6 Alvena Costashorta nede som et 4. valg i spillet. Det bildet kommer nok til å endre seg utover dagen og hesten kommer til å bli spilt opp, men neppe til favoritt. Alvena Costashorta har galoppert seg bort i tre av årets fire første starter, og vant den gangen han gikk feilfritt. Vi setter jackpotkronene på Torbjörn Östergren og 6 Alvena Costashorta i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Redens Hambohest
Alltid like imøtekommende og dyktige Daniel Reden tar altså turen til Gotland og Visbytravet i kveld. Vi hadde en lang og svært så hyggelig prat med Solvalla-treneren torsdag og han hadde følgende å si om sine to starthester:

6 Smilin Eli (V64-1): Hesten trenger poeng og derfor starter vi på Visby i kveld. Han er "svårbedømd", men trener bra. Og kan selvsagt vinne.

12 Stand Bayou (V64-5/DD-1): Har fått et trist spor og selv om motstanden på Visby er enklere enn på fastlandet, er det aldri lett å vinne løp fra spor tolv på sprint. Outsider.