Montebanker mot V64-cashen


Jenny Brunzell er rytter på vår montebanker tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jenny Brunzell er rytter på vår montebanker tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To bankere! En mulig lekkerbisken passerte mål med krefter igjen sist! Eskilstuna byr på en herlig V64-omgang tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Åpen lunsj i vente
V5 Drammen: Urutinert banker i V5-spillet
V65 Momarken:
Dalen har jackpotbankeren
Oddstips: Cardiff roter det ikke til igjen
Oddsdobbel 1: Nordtveit slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Nedenom og hjem med Birmingham

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble servert MEGET STERKE TIPS til lunsjen på Axevalla tirsdag 15. desember. Tre av fire objekter suste inn, og både Love Palema (15,2%), Moon's Oki Doki (21,2%), og Yippie Chic (17,8%), ble det servert topp info på! Du sjekker vel ut våre tips fra Sverige hver dag? Nå tar vi nye tak, og fra Eskilstuna tirsdag klemmer vi til med to bankere! Både 1 Yoggi Composite (V64-3) + 2 Mellby Apollo (V64-5) tror vi hardt på! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 2 Barca (18,2%) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er pågang! Nå sist avsluttet den bra etter hinder på veien, og den kom til mål med krefter igjen på tanken. Er kjapp i vei, sporet er perfekt, og den takler dessuten å gå med sko. MÅ PASSES!

V64-2 : 1 Fly By Elly (9,1%) – Passerte mål med litt krefter igjen nest sist, mens det ble galopp nå sist. Kommer her ut i et VELDIG svakt løp, og når man her har trukket vinnerloddet i sporlottoen så er i hvertfall vi på vakt. Kan opplagt vinne dette, for billigere motstand møter den knapt nok igjen.

V64-3 : 1 Yoggi Composite (37,9%) – Blir vår banker. Det er en hest som har vist seg å være VELDIG bra i monte, og selv om den ikke vant sist så var den utrolig tapper i nederlaget. Har ikke vært noe rask fra start tidligere, men det løser seg ALLTID i disse monteløpene, og det trenger heller ikke å være feil å få et fint ryggløp. Er best, rytteren er solid, og når den står på kun knappe 40% så er dette en spillbar banker!

V64-4 : 2 Too Big To Fail (19,7%) – Kommer til å lede dette lenge om den bare tramper avgårde på riktig fot. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Er mer herdet enn favoritten, og vi tror ikke at Bjørn Goop er interessert i å slippe noen tet her. Bjørn Goop i tet pleier å få dempe MYE, og da kan denne renne unna… OBS!

V64-5 : 2 Mellby Apollo (57,4%) – Var Liljendahl lyrisk til før løpet sist, og den hadde trent skikkelig bra før den oppgaven. Går 11,6 s 800m da, og vi gav den et klart pluss i kanten. Den fungerte veldig fint med sko på beina, og den taklet det bedre enn hva vi fryktet. Her møter den ikke noe, og er den i nærheten av dette løpet sist, ja, da spør den ingen om seieren. Har en TOPP mulighet, og vi banker!

V64-6 : 2 Kimbee Dream (18,0%) – Dette er en fin 3-åring som har en god del inne. Den var meget god til seier nest sist, og da var det langt ned til tredje hesten. Nå sist havnet den på vingel innledningsvis, og ble bakket ned. Fikk så en dårlig rygg å gå i, men avslutningen var bra, og det var krefter igjen over mål. Er moden for å senke rekorden sin en hel del, og den MÅ MED PÅ ALT!