*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Neuroth med toppsjanser

Øvrevoll12112017_Jan Erik Neuroth vant løp 2_Norsk Mesterskap for 3-åringer med Dardenne_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Jan Erik Neuroth og Dardenne. Søndag kommer de ut på Jägersro. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Flott søndagsgalopp til lunsj! Våre eksperter jakter V64-opptur med to solide bankere!

10.11.19 11:05

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Eskilstuna: V75-superomgang med finaler av Breeders'
V65 Momarken: Vi jakter ny suksess på Momarken
Tippetips: Gigantmøtet mellom Liverpool og City på søndagskupongen
Oddstips:
Liverpool med oppsiktsvekkende statistikk mot City på Anfield
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Birger og Morten byr på følgende til løpene på Jägersro:

Wido Neuroth har mulighet til å bli champion i Sverige i 2019. Søndag tar han med seg seks hester til Jägersro, hvor av tre blir favoritter. Vi bruker 4 Dardenne alene i V64-5, men har også godt spill på 3 Nouvelle Lune i V64-2 og 4 Delacroix i V64-3. At vi garderer Nouvelle Lune, skyldes at hun ikke har startet siden Norsk Derby. Men er hun like god som sist hun gikk på Jägersro, taler mye for seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dardenne skuffet litt som favoritt sist, men det var på tung gressbane. På sand har han vært meget god, og han har slått bedre hester i år enn han møter nå. Delacroix garderer vi hele veien med 3 Stormy Ocean. Tapte for Delacroix sist, men har klart bedre vektforhold nå.

V64-4 er det svenske kriteriet. Her blir nok 6 Silent Night favoritt. Hun har vært god på gressbanen på Bro, men det er umulig å si om det fungerer like bra i Malmø. Vi velger å gardere nokså bredt i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-1 og V64-6 er i utgangspunktet åpne. 3 Across the Pond er en riktig favoritt i finalen, men seirene har kommet ute i banen. Han er ikke av de raskeste fra start, og da kan sporet bli en liten felle.

Annonsebilag