Norgeskjenning fikser opptur i Sverige

MC Steamy, her med Geir Vegard Gundersen, gjør en spennende start på Axevalla i dag. Kuskes i løpet av Peter Untersteiner.
MC Steamy, her med Geir Vegard Gundersen, gjør en spennende start på Axevalla i dag. Kuskes i løpet av Peter Untersteiner. Foto: hesteguiden.com

Frekk V64-banker i en åpen omgang! Flere av favorittene er i fare! Godbiter finnes i samtlige løp! Du tar vel rygg på oss!?

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 2: Stabæk fosser videre
Langskudd: Follo slår Sogndal
Tippekupongen: Kan Viking holde trykket oppe?

V4 Århus galopp: Dansk galoppfest søndag?

Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Tippemagasinet: Brann-spillerne må fortjene lønna si
Fotball-VM for kvinner: Dette mener Sports Illustrated om Norge

Det ble V4-fest fra Sverige, og Östersund i går kveld. Alle våre V4-forslag satt som de skulle, og SMELLEN i omgangen, Olympia Gold (5,8%), ja, den var med på kun fire hester hos oss.  

Når det gjelder V64-omgangen fra Axevalla denne søndagen så var den svært utfordrende å ranke, og det tok litt mer tid enn vanlig for å gjøre tipsene klare. Det vrimler av godbiter i løpene, og bankeren er av det frekke slaget. 6 Mc Steamy (V64-5) banker vi, og den var ingen favoritt når vi la ut denne saken. Alt om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er ikke noe nytt at Nettavisens galoppeksperter er gode på det de holder på med. Onsdag 3. juni ble det storfin fangst under V4-løpene på Jägersro galoppbane. Seks andelslag på Eksperten fikk seks rette. To andelslag med formasjonen fem andeler a kr 200, to andelslag med formasjonen fem andeler a kr 300, ett andelslag med formasjonen fire andeler a kr 500 og et systemspill med formasjonen fire andeler a kr 750.

Utbetalingen for fire rette stoppet først på knallfine 21 987 kroner. De som "eide" en av fire andeler kunne dermed kvittere ut 5 497 kroner for sin kjøpte andel, mens de som eide en av fem andeler kunne kvittere ut 4 397 kroner. Totalt ble det 131 922 kroner innspilt.

HER FINNER DU DAGENS TIPS TIL GALOPPEN

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til V64-løpene på Axevalla:

V64-1 : 4 Allaballakaitoz – Gjør en spennende start i regi Peter Untersteiner, og vi må bare prøve den direkte. Rapportene går ut på at man vil sette på den en yankervogn, samt at alle skoene skal av. Dette kommer til å få en veldig effekt, og skulle den i tillegg komme seg til tet, ja, da må dette være et spennende spill! Meldingene på den fra stallen er fine, og den er opplagt verdt et forsøk.

V64-2 : 9 Undimede – Er Flemming Jensen sitt valg i løpet, og det ble utslagsgivende for hvem vi tror mest på. Han har nemlig med favoritten i feltet også, 6 Quantum Gliding… Når det gjelder Undimede så er det garantert en av de beste hestene på kapasitet i dette feltet, og nest sist var den positiv etter galopp. Kan få løpet fra et ypperlig smygspor nå, og den må tas på alvor! SE OPP!

V64-3 : 1 Jette Palema – Viste en hysterisk form i forbindelse med Drottningens Pokal sist, og den solgte seg DYRT fra tet der. Det er tydelig at hesten har fått et nytt gir etter at man begynte å kjøre den skoløs. Det som gjør oss noe usikker før dette løpet er at man helt sikkert hadde prikket inn en formtopp i forbindelse med storløpet sist, og at den da kan få en reaksjon her. Dessuten er den lange distansen et spørsmålstegn, og det er heller ikke Erik Adielsson som kjører. Blir TUNG FAVORITT, den kan selvfølgelig vinne, men vi lar den ikke stå alene på bongen.

V64-4 : 2 Mad Diva – Er lynrask fra start, og den tok lett tet i Finland nå sist. Valgte dog et ryggløp, og det ble etter hvert tredje innvendig. Får lukene på oppløpet, og den avslutter fint. På klokken vår står det faktisk 12,4 s 800m, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Her står den ypperlig til, Bjørn Goop kjører igjen, og den prøves til bra odds i lukene!

V64-5 : 6 Mc Steamy – I en SVÆRT åpen V64-omgang så banker vi Peter Untersteiner sin kanon. Var ikke til sin fordel sist, men den feiler allikevel i fra seg en tid på 11-tallet/2140m da. Gangen før så leverte den et helt vilt løp, og da slo den blant andre Calvin Borel. Er slik vi ser det best på kapasitet, og selv om det er ekstremt tøft imot her så prøver vi oss med et frekt bankerspill. Det er nemlig ikke ofte man får en såpass god odds på denne hesten som nå. Rapportene på den er fine etter at den er blitt behandlet. Det eneste usikre er at Peter Untersteiner skal teste den ut med en spesialsko. Vi regner dog med at man har testet dette i jobbene, og at det kommer til å gå fint. BANKER!

V64-6 : 9 Ritmo Di Poggio – Kom ut etter pause sist, og den var helt strålende direkte. Kommer etter hvert frem i dødens i det nevnte løpet, kobler grepet ca 350m fra mål, og den vinner lett på en knallsterk tid. Burde uansett ha gått frem med denne blåseren i kroppen, og den er fort enda bedre nå. Tåler å bli brukt i løpene, kusken har etter hvert fått bra rutine, og utgangsposisjonen er spennende! SE OPP!