*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Norsk frekkis i en utfordrende V64-omgang

Mjølner Fokus utfordrer en av favorittene på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med strålende rapporter i ryggen! To 50-oddsere i samme løp! Herlig frekkis mot tung favoritt! Vi skal kjempe om store kroner fra Sverige!

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Federer går hele veien
Oddstips 2: Lillestrøm lukter på medalje
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i storform
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant søndag i vente! Her er dagens meny:

Kl.12.45 - Täby galopp (V4 + V5)

Kl.15.10 - Årjäng (V64 + V4)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5)

Årjäng knaller til med en svært utfordrende og meget spennende V64-omgang denne søndagen, og dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til. Flere av løpene er åpne, og vi lanserer noen ordentlige godbiter som du ikke må gå glipp av. Dagens banker kommer ut i finalen, og her tror vi MYE på 6 Predator Icon.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter:

V64-1 : 3 Börtas Lady – Går ned flere klasser denne søndagen. Var nemlig utrolig tøft ute sist. I løpet sist fikk den maks, men tiden som den gikk var knallbra. Skulle den kunne gå 16 fra tet, ja, da blir den vrien å fange. Fortjener et forsøk fra helt optimale betingelser. 5 Umbriel – Kommer nå ut etter pause, og det er gode rapporter på den direkte. Er med garanti en av de beste på kapasitet i feltet, og den skal selvfølgelig regnes som en stor outside som MÅ med på bongen.

V64-2 : 7 Forrest Fayline – Er en 5-åring med et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Fikk Magnus Jakobsson opp bak seg sist, og den var knallgod. Dundret på utvendig leder, og den vant lett på en bra tid. Fortsetter den sin bratte utvikling så blir den ikke lett å ha med å gjøre her. Prøves som et interessant objekt mot en klart overkommelig motstand.

V64-3 : 6 Mjølner Fokus – Blir betydelig mindre spilt enn den store favoritten i dette løpet, og det mener vi er helt feil. Mjølner Fokus er nemlig ENORMT bra på kapasitet, og nå er dessuten storformen der. Avsluttet som en vind etter hinder på veien nest sist, og nå sist ble det en enkel seier via 24,8 s 500m. Trives i Sverige, og den må med på alle seriøse bonger.

V64-4 : 10 From Estelle – Skummelt løp hvor det kan smelle, og vi prøver oss med to helt uspilte sjokk som våre drag i løpet. Den vi setter først er kun 3-år, og den er under utvikling. Nå sist så avslutter den helt strålende i kulissene, og vi har 13,8 s 600m på klokken med mye krefter igjen. Må tas på alvor her, for inntrykket sist var meget sterkt. Hadde 1% av innsatsene sine når vi la ut disse tipsene. 8 Glory Arriba – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den varslet form sist. Ble da sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Står interessant til for å smyge med nå, og den kan skrelle om det løser seg tilslutt. Hadde kun 2% av innsatsene på seg når vi la ut disse tipsene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 11 Lotta Roc – Er meget spennende denne søndagen. Vi snakker her om en hest som er betydelig bedre enn raden, og en seier er rett rundt hjørnet. Nå sist gikk den helt enormt etter en grov galopp, og vi gav den to pluss i kanten. Gikk også med punktert hjul den dagen, og det gjør ikke innsatsen mindre sterk… Er helt sikkert en av de beste på ren kapasitet i dette feltet, og feilfritt så skal sjansene være gode! Hadde latterlige 4% av innsatsene på seg når vi la ut disse tipsene, og det er aldeles for lite. STOR OBS!

V64-6 : 6 Predator Icon – I en svært åpen/spennende V64-omgang så går vi for denne vinnermaskinen som vår banker. Har vunnet 10 av 29 de siste to årene, og dette er en ordentlig bra hest. Debuterte for Veijo Heiskanen sist, og den ble sendt ut i steintøffe omgivelser direkte. Fungerte fint, og den gjorde et det OK første gangen ut for den nye treneren. Nå har den fått dette løpet i kroppen, den går nå ned en klasse, og rapportene på den før løpet er strålende. TIDLIG TET OG SLUTT! VI BANKER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.