Norsk jackpotbanker


Myhreng Jerker, og Olav Mikkelborg får mange tilhengere i V64-spillet på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Myhreng Jerker, og Olav Mikkelborg får mange tilhengere i V64-spillet på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Strålende jackpotomgang med over 1 million ekstra i potten! Bankeren er en norsktrent tøffing! Få også med deg  fire sjokk som vi varsler for!

Sportspills meny søndag:
V4 Jägersro galopp:
Åpen V4-omgang
V65 Jarlsberg:
Lekker omgang i vente
Oddstips 1: Polen til EM med Lewandowski
Oddstips 2:
Nest-Sotra med kniven på strupen
Oddstips 3:
Sandnes Ulf på snørra igjen
Tippekupongen:
Over to millioner i bonuspotten

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

Vi har en helt strålende søndag foran oss, og denne deilige dagen starter på Jägersro med galopp. Deretter venter det jackpot i V64-spillet i Årjäng, før det hele avsluttes på Jarlsberg.

Når det gjelder jackpotomgangen i Årjäng så er den MEGET SPENNENDE! 10 Myhreng Jerker (V65-3) er et strålende talent under utvikling, og dette blir vår hovedbanker. Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innholdsrik søndag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Jägersro galopp (V4)

Kl.15.10 - Årjäng (V64 + V4) Jackpot med 1.068.415 ekstra i potten.

Kl.18.00 - Jarlsberg (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene i Årjäng:

V64-1 : 10 Kahleesi (14%) – Er VELDIG bra, og den er milevis bedre enn grunnlaget sitt. Var helt enorm sist etter pause, og du verden hvor bra den var da! Reparerte en tidlig galopp på et imponerende sett, og vi hadde 14,7/1900m på klokken. Her skal det være mye å gå på, og legg dessuten merke til at den er kraftig kuskeplusset med Carl Johan Jepson på søndag. Dette er et av dagens beste objekter, og vi setter på alt av varsellamper! MÅ BARE SPILLES NÅ!

V64-2 : 5 Live In Peace (6%) – Småskummelt løp også her. Vi prøver oss med et sjokk, og lanserer en hest som har gjort en rekke fine løp på slutten. Har gått klart bra i Norge i sine siste starter, og det burde være en hest som passer kusken. Har nå fått seg seks løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det er ingen tvil om at den har trengt noen løp i kroppen. Med klaff på søndag så kan årets andre seier komme, og vi tar denne skrellen tidlig med på våre bonger.

V64-3 : 10 Myhreng Jerker (43%) – Dette er dagens beste banker. Har vært ute i forbindelse med Derby de siste gangene, og den har møtt på bedre hester enn hva den gjør her. I finalen nå sist så rykket man skoene for første gang, Olav Mikkelborg likte effekten på dette, og det blir samme balanse nå. Når det gjelder løpet sist så ble den hindret vel runden igjen, og den ble også sjenert på siste bortre. Avsluttet helt rått nedover oppløpet, og den passerte mål med krefter igjen. Vi hadde 21,8 s 800m på klokken, og det var den altså ikke tom på… Står i et perfekt springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. ALL IN!

V64-4 : 2 Hausse Du Gull (4%) – Er på vei opp i form, og den kan fort skrelle her. Den har avsluttet bra de siste gangene, og nå sist hadde vi 12,5 s 800m på klokken. Sporet på søndag er helt perfekt, og motstanden skremmer ingen. Det er nå man skal spille Hausse Du Gull, og på vår rank står den faktisk først… OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 8 Legoholm Zon (6%) – Kval til Diamantstoet, og dette er et fint felt med bra hopper. Ideen vår her er i flott form, og skulle det løse seg fra et dårlig spor, ja, da skal noen og enhver få litt å slite med. Nå sist så den fin ut, og den vant lett etter en avslutning i 11-fart. Står perfekt inne grunnlagsmessig nå, og vi gir den altså tipsnikken selv om sporet ikke er det beste.

V64-6 : 2 Lotta Roc (7%) – Her tror vi det kan smelle. 1 Zoot Va Bene blir hardt betrodd, men dette er ingen stjerne, og får den bare litt press på seg, ja, da er den sårbar. Vi velger å spekulere, og varsler for en hest som går til mål så det holder! Nå sist kjørte Erik Berglöf et dårlig løp med den, og det ble syre den siste biten. Gjør uansett et bra løp. Kommer den seg bare rundt uten galopp så vil den bli vrien å stå imot nå, og den skal passes!