Norsk storfavoritt i kveldens jackpotomgang


Johnny Takter kjører en av dagens tyngste favoritter denne kvelden.
Johnny Takter kjører en av dagens tyngste favoritter denne kvelden. Foto: hesteguiden.com

Jackpot med 1.074.619 ekstra i potten! Vi prøver å felle en av dagens tyngste favoritter! Gullkorn med en svett sisterunde her forleden!

Sportspills meny torsdag:
V4 Skellefteå:
Vrien V4-omgang i vente
V5 Bjerke: Gundersen sin nye stjerne bankes
V65 Bergen:
Ny vinnermaskin fra Storetvedt
Oddstips 1: Nå får Rosenborg svi
Oddstips 2:
Berg får dansk juling
Oddstips 3:
Premier League-nedturen fortsetter med Liverpool
TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

V75-fest på Bjerke 13. september

Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Skellefteå (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Åby (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åby inviterer til en spennende JACKPOTOMGANG denne kvelden, og vi er litt inne på at en av dagens tyngste favoritter kan være i trøbbel! Norske 6 Princess Of Love (V64-6) støter nemlig på et råskinn av en traver, og her er det bare å sjekke ut vår info på hvem vi tror mest på! Vi tror dog HARDT på to andre favoritter, og både 1 Rite On Win (V64-1) + 5 Predator Icon (V64-3) står alene på våre bonger!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Rite On Win (57%) – Har vært helt strålende på slutten, og dette ser ordentlig bra ut på forhånd! Er nemlig meget kjapp i vei, og her ligger det meste til rette for tet. Da snakker vi om en TOPP MULIGHET! Hadde ikke marginene med seg sist, men den avsluttet strålende når den fikk sjansen på oppløpet, og klokken vår viste 10,7 s 800m med krefter igjen. Gangen før så var den helt fantastisk etter en tøff innledning. Nå burde innledningen bli billigere, og da skal dette dreie seg om en vinner. BANKER!

V64-2 : 3 Insert Ecus (55%) – Er en ordentlig bra 3-åring, og vi likte den skarpt etter pause sist. Hadde ikke helt marginer med seg da, men den viser fakta knallsterke 12,6 s 1000m i kulissene, og da var det krefter igjen på tanken… Er ikke veldig kjapp ut, men vi ser likevel ikke bort ifra at den kan bli forsert tidlig til tet da det ikke finnes de helt store kanonene med her. BRA MULIGHET! 12 Liza With A Z. (11%) – Er bedre enn raden, og den gikk ordentlig bra i kulissene etter galopp sist. Vi hadde 13,5 s 1900m på klokken, og det må være OK. Står i første omvendt på tillegget her, motstanden skremmer ikke, og den tas med som et frekt objekt.

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-3 : 5 Predator Icon (31%) – Er en hest vi liker godt, og den skal spilles på torsdag. Løpet sist kan man bare glemme da det ble et for tøft opplegg. Fikk maks, men var godkjent i V75 nest sist. Tredje sist var den knallgod fra tet, og den imponerte stort. Her møter den helt riktig motstand, det er gode rapporter på den etter en liten pause, og her kommer Veijo til å kjøre hardt hele veien. Burde komme seg tidlig foran, og da snakker vi om en flott mulighet! SPILLES!

V64-4 : 2 Oki Doki Face (25%) – Er en ordentlig bra 4-åring, og takler den bare sporet så skal dette dreie seg om en TOPP MULIGHET! Har vunnet svært lett tre ganger på rappen, og den er moden for å senke rekorden sin mye. Vi føler dette er en klart bedre hest enn det som fort blir favoritten her, Hot Vanquish, og vi iler til med førstevalget på 2 Oki Doki Face! Begynner man å gardere dette løpet, ja, da er det krevende, og det er mange som banker på døren…

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-5 : 11 Alva Garbo (8%) – Står NYDELIG inne i dette løpet, og dette er en helt riktig oppgave for vår ide. Røpet dessuten form etter pause nå sist, og den gikk en knallsterk sisterunde da. Vi har 10,6 s 800m på klokken, og den var ikke helt tom på det. Får den bare litt flyt fra tillegget så er den garantert HET på torsdag! Kan sitte der som et meget spennende objekt nå, og den må med på alt!

V64-6 : 8 Quintessense (9%) – Er feltes beste hest, og dette er en av de hestene som vi virkelig gleder oss til å følge denne torsdagen. Har nå fått seg et par blåsere i kroppen etter pause, og den gikk et aldeles svett løp sist etter en tidlig galopp. Reparerte galoppen på et mesterlig sett, og det var nesten slik at man ikke trodde det man fikk se. Skal normalt sett bare bli bedre, og bedre fremover, og den kommer til å fly fort på denne sprinten! Er milevis bedre enn det grunnlaget den har på konto, den kommer til å senke rekorden sin mye, og vi roper et stort varsko!