Norske sjanser på Axevalla


Gematria (Her med Frode Hamre) er bare en av flere hester fra Norge som skal ut på Axevalla denne fredagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Gematria (Her med Frode Hamre) er bare en av flere hester fra Norge som skal ut på Axevalla denne fredagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Axevalla sin storhelg innledes! Fantastiske løp er i vente, og et spennende V64-spill hvor det finnes flere godbiter er pågang! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige meny fredag:
V75 Sørlandet lørdag: Åpen V75-omgang med dobbel syverpott
Langskudd: Aston Villa må vise muskler
Oddstips: Sligo Rovers har hatt et grufullt år

En helt praktfull helg står foran oss, og her blir det topp travsport samt et høyinteressant spill. To V75-omganger skal nemlig kjøres, og moroa starter som vanlig på lørdag. Her er det Sørlandet som arrangerer ukens V75-løp, og nok en gang er det DOBBEL-SYVERPOTT med ca 4 millioner ekstra i potten! Om søndagen venter en internasjonal V75-omgang fra Axevalla, og her ligger det 18-millioner å venter på en alenevinner!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axelvalla sin storhelg hvor blant annet Stochampionatet skal kjøres sparkes i gang denne fredagen. Vi har en helt strålende kveld foran oss med mye fantastisk sport samt et spennende V64-spill. Vår banker kommer ut i V64-5, og her banker vi 2 Sauveur.

Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 2 Ilona Håleryd – Et fint løp med blant annet to norske hester innleder dagens V64-omgang. Vi tar en liten sjanse her, og lanserer en hest som neppe blir veldig mye spilt. Den fikk maks sist, men da var den ute mot hingster/vallaker. Nå skal den igjen møte kun hopper, og på kapasitet så duger denne svært godt. Peter Untersteiner er ALLTID HET i slike storhelger som dette, og vi blir ikke overrasket om han gjør justeringer med denne som blant annet å trekke av sko osv. Han er en mester på å sette opp hestene sine til viktige løp, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene.

V64-2 : 10 Manley – Var svak på Bjerke sist, men denne hesten er klart best med pisk, og man skal være veldig forsiktig med å undervurdere den i det grunnlaget som den står inne i nå. Har levert strålende løp før det, og den er slik vi ser det betydelig bedre på kapasitet enn for eksempel Reveleer som vi også kjenner til. Vi er klart inne på at Manley vil være tilbake på sitt beste når den nå får pisken med seg, og da kan den fort slå til som en ordentlig godbit. MÅ PASSES!

V64-3 : 3 T.Rex DK – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er klart på riktig vei. Gikk godkjent sist etter en ganske tøff åpning, og vi likte at den kunne åpne bra bak bilen. Skulle den løse slik her, ja, da ser vi ikke bort ifra at den kan sitte i tet tidlig, og da burde dette løpet være kjørt. Har en stor sjanse, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på den i slike omgivelser. PS. Her vil det være viktig å få med seg det første løpet som går tidligere på dagen.

V64-4 : 11 Time Machine – Har sett helt enormt bra ut i sitt comeback, og sist jogget den altså en 13-tid. Vinner normalt sett dette løpet om den oppfører seg. Dog skal man passe en hest i dette feltet som nå er ganske billig ute, og det er 12 Candor Hall. Denne har nemlig blitt matchet i tøffe omgivelser, og den duger godt her om den bare leverer som den kan på sitt beste. Blir altfor lite spilt i forhold til favoritten med tanke på hvor bra den er på sitt beste, og vi dobler derfor opp bongen, og låser dette løpet på to hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Sauveur – Var et lysende skue når den vant nest sist. Bare forsvant inn til en lett seier da, og på vår klokke står det 09 s 800m med krefter igjen. Nå sist fullfører den godkjent minus, men viser trossalt 10,5 s 1000m. Her er det smånegative rapporter på 1 Call Me Keeper som skal trenge løp, og da ligger mye til rette for Åke Lindblom sin springer. MOTIVERT FAVORITT!

V64-6 : 1 Be Spontaneous – Når denne vant nest sist på 12,5/2140ma, ja, da virket den faktisk å jogge det med krefter igjen. Nå sist i Sprintermästeren så er den strålende i forsøket, mens det ble galopp i finalen. Er meget kjapp i vei når den blir laddet med, og fra et perfekt spor så kan dette dreie seg om tet og slutt!