Norsktrent topphest bankes på Åby


Norsktrente R.G.'s Thunderbolt (Her med Frode Hamre) gjør en spennende start på Åby torsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Norsktrente R.G.'s Thunderbolt (Her med Frode Hamre) gjør en spennende start på Åby torsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren blir stadig bedre! Sjokk som er minst like bra som dagens største favoritt! Vi har en herlig V64-kveld i vente fra Åby!

Sportspillsmeny torsdag:

Rättvik: Deilig lunsj fra Sverige
Bjerke:
Høitomt med fete sjanser
Bergen:
Frekk banker i en utfordrende V65-omgang

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sterke V5-tips ble servert på Jägersro 25. august

Nettavisen sitt mellomste V5-forslag med en innleveringspris på Kr.384 suste inn, og betalte ut fine Kr.4 322,-. Godbiter som Västerbo Eclair (3-valg – 13,3%) + Conlight Ås (2-valg – 17,6%) stod begge først på vår rank, og topp info ble gitt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det går for alvor mot helg, og det er ingen tvil om hvor høydepunktet denne helgen skjer. Sørlandet inviterer nemlig til en av årets aller beste V75-omganger, og man blir ikke akkurat mindre sugen når det ligger hele 13 millioner og venter på en alenevinner! Våre tips blir lagt ut i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at om kvelden denne lørdagen så er det JACKPOT i V65-spillet fra Bodø. Vi har gjennom hele 2015 jobbet hardt med løpene i Nord, og vi kommer også her med fyldige tips. Tipsene til Bodø blir lagt ut lørdag morgen.

Meget innholdsrik torsdag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20: Rättvik (V4)

Kl.13.40: Bjerke (V5)

Kl.18.50: Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25: Åby (V64)

V64-omgangen på Åby denne kvelden er av det meget interessante slaget. Mye snadder er pågang, og det kan bli en riktig så bra bunke med tusenlapper for dem som får seks riktige denne kvelden! Bankeren kommer fra Norge, og vi tror mye på at det store gjennombruddet kan komme for 5 R.G.'S Thunderbolt (V64-6) nå!

Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 7 Donna Di Quattro (29%) – Dette må dreie seg om en KANON SJANSE! Vi snakker her om en hest som «aldri» gjør dårlige løp, og nå sist så den rålekker ut med alle kreftene sine igjen. Var da ute i EM for hopper, og det var betydelig tøffere imot der enn her. Er kjapp i fra start, den tåler å bli brukt, den blir kuskeplusset med Bjørn Goop, og det meste ser meget bra ut på forhånd. SPILLES!

V64-2 : 2 Drogba Bob (12%) – Har kommet sterkt tilbake etter et avbrekk, og med tre løp i kroppen så ser den fakta nesten bedre ut enn noen gang. Vant sprettlett på en bra tid nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast med rubbet igjen. På torsdag så blir det dårligst rygg leder, og det er en posisjon som ikke er helt feil på en bane som Åby… Fortjener et forsøk med Henriette Larsen som virkelig har gjort det skarpt i år. Har vunnet 11 av 63 løp! Drogba Bob MÅ MED PÅ ALT!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V64-3 : 12 Gunell Palema (5%) – Vi prøver oss med en mulig skrell her, vel vitende om at det ikke er enkelt å vinne fra spor 12 på Åby. Når det gjelder draget vårt så har den blitt trent hardere de siste mnd, og dermed så har også fremgangene kommet. Slo bra hester nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast i det lengste. Var også da ute mot tøffe hester, og vi hadde 12,7 s 500m på klokken. Her er det klart mer overkommelig imot, og skulle det bli tempo på forestillingen, ja, da kan denne overraske. PRØVES SOM ET SJOKK!

V64-4 : 4 Glamour Håleryd (5%) – Megafavoritten 5 Apollonia kan selvfølgelig vinne, men den blir etter vår smak aldeles for hardt betrodd. Vi tror nemlig ikke at draget vårt står tilbake for den på kapasitet, og man skal også være klar over at Glamour Håleryd er betydelig bedre enn raden. Både nest + tredje sist så feiler den i fra seg meget gode premier i tøffe omgivelser, og nå sist gikk den bra i kulissene etter en grov galopp. Kommer nå ut etter en liten pause, er helt sikkert blitt fikset litt på, og i slike omgivelser som dette duger den alle dager i uken. TAS MED SOM ET FREKT DRAG PÅ SAMTLIGE BONGER!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V64-5 : 5 Love Me Madley (7%) – Quick Pay Pokalen er blitt et strålende løp, og her er det svært jevnt. Det er fakta få helt sjanseløse hester med. Vi prøver oss med en norsk luring, og på torsdag kan muligens gjennombruddet komme for Love Me Madley. Etter pause nå sist gikk den nemlig fint i kulissene, og på vår klokke stod det 13,0 s 1000m med krefter igjen. Denne er på vei opp, og det lyder også optimistisk fra trener Hamre. Johnny Takter opp er aldri feil, og vi gir den tipsnikken her. NÅ ER DET ENDELIG DUKET!?

V64-6 : 5 R.G. ‘S Thunderbolt (42%) – Vi tror på en flott mulighet for Hamre-traveren i finalen. Den virker å bli stadig bedre i ny regi, og sisterunden som den leverte i UTM nest sist, ja, den var av det svette slaget. Vi hadde da 12,4 s 1000m / 10,0 s 500m på klokken med krefter igjen. Nå sist på Bjerke ble det tidlig tet, og lekestue! Kommer nå ut etter en liten pause, men det er fine rapporter på den, og stallen forventer en bra innsats torsdag. Er opplagt en av få bankerkandidater i omgangen, og vi tror hardt. BANKER!