*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nydelige betingelser for V64-bankeren

Thomas Uhrberg er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Spennende V64-banker! Spennende DD-banker! Vi jakter en herlig opptur i Halmstad denne kvelden! Du blir vel med på moroa?

03.04.17 12:35

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V5 Bjerke: Fransk-lunsj på Bjerke
V4 Rättvik: Norsk godbit i lunsjen
V65 Klosterskogen: Topp V65-banker i en åpen omgang
Oddstips 1: Vålerenga får en pangstart
Oddstips 2: Djurgården + Celta Vigo i en herlig dobbel
Oddstips 3: En gang må Oilers tape
Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Lotto: Milliondryss på tre heldige vinnere

En meget hektisk ukestart venter, og her er det litt av hvert å gripe tak i. Bjerke er først ut med sin franske-lunsj kl.11.10. Deretter blir det som vanlig lunsj, og V4 fra Sverige. Rättvik står for løpene, og V4-1 er i gang kl.12.20. Om kvelden venter en gnistrende V65-omgang på Klosterskogen kl.18.50, før det hele avrundes i Halmstad. Her starter V64-1 kl.19.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble nesten superklaff i V65-spillet på Biri søndag. Leirvåg's største bong på Eksperten (fire andeler a Kr.500), satt igjen med Villas Cato banker i siste avdeling. Den tapte på foto, og dermed ble det kun en "trøst" på hele Kr.25 291,-. På Färjestad advarte undertegnede for godbiter som Macho Look (2-valg), og Frisco Runner (4-valg).

Til Halmstad mandag kan vi by på følgende:

V64-bankeren:
V64-1 : 2 Philistine Face –
Har en meget fin oppgave foran seg denne mandagen, og det må dreie seg om en bra mulighet. Var klart positiv i nederlaget sist, og da gikk det fort tilslutt. Mandag blir det skorykk på alle fire, den burde få gratis tet, og hvem i dette feltet kommer da frem for å lage tempo? Ingen? Har en STOR mulighet, og vi går for en banker direkte!

V64-2 : 6 Thunder Bull – Stort felt, men her er det et VELDIG skille på hestene. Vår klare ide hadde ikke noe tur sist, og den ble sjenert fra en OK plassering, samt en tid på rundt 14,0/2140ma. Har fått to løp i kroppen etter pause, og normalt skal den bare bli bedre og bedre. Her møter den på riktig motstand, og vi tror på revansje! SPILLES!

V64-3 : 5 Västerbo Exact – Ble det veldig feil for på Momarken sist. Først ville den ikke snu opp, og den mistet dermed starten med mange meter. Så kjørte Uhrberg oppi etter 500m, og galoppen var ikke til å unngå. Gjør et helt rått løp etterpå, og den fikk to klare pluss av oss. Skulle den komme seg foran nå, ja, da snakker vi om en klink vinner. Vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne.

V64-4 : 3 That’s The Spirit – Blir kolossalt hardt betrodd i dette lærlingsløpet, og den kan selvfølgelig vinne. Dog kan ikke vi gå ALL IN på Jan Hansen, og man skal heller ikke glemme at det dreier seg om en hest som ikke akkurat har radet opp de siste årene. Motivert, men ingen banker for oss… VI GARDERER, og jakter skrellen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Meget spennende DD-BANKER!
V64-5 : 10 Belong Life –
Er det beste V64-objektet i omgangen, og vi setter på varsellampene på full styrke! Så knallfin ut etter pause sist, og da gikk den med en herlig spenst over mål i kulissene etter sene luker. På klokken stod det 12,8 s 800m, og det var den helt ubrukt på. Har normalt gått MYE frem med den blåseren etter pause, og mot en motstand som overhodet ikke skremmer må den bare prøves. VI BANKER I DD-SPILLET!

V64-6 : 1 Bara Min – Har tidligere vist talent, og vi var spent på den i comebacket sist. Feilet da i volten, og den havnet langt bak. Så fin ut bak feltet, og den varslet form direkte. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen etter avbrekket, og den duger om den bare går feilfritt. Kan skrelle om den ikke blir fast, og den er verdt et forsøk i det som er dagens mest åpne løp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.