*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nytt V64-snadder blir servert

Ulf Ohlsson har flere fine sjanser i V64-spillet fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med et straffespark! Sjokk i monteløpet, og du vil elske infoen! DD-objekter som feller favorittene! Du tar vel rygg, og blir med på moroa!?

27.11.15 19:37

Sportspills meny fredag/lørdag:
V5/V4 Øvrevoll: Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning
V65 Jarlsberg:
Spillerne tror på Høitomt
V75 Drammen:
Saftig V75-omgang med dobbel-syverpott
Oddstips 1: Hull vinner over opprykksrivalen
Oddstips 2: Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 1:
Real Betis tukter Levante
Langskudd 2:
Lyon går fra tap til tap

TV-kampene: Dette er helgens oversikt

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke sist lørdag!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff på Klosterskogen 26. november!
Det ble en riktig så fin dag for dem som tok rygg på Leirvågs V65-system på Klosterskogen torsdag. Det satt nemlig som støpt, og betalte ut Kr.33 304,-. Innleveringsprisen var Kr.4 000,-.(Fire andeler a 1000).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V64-omgangen på Åby torsdag ble det servert en ny SUPER-IDE! Mr Simpson (8-valg/3,8%) stod nemlig først på vår rank, og bra info ble servert! Fra Romme denne fredagen går vi ALL IN på 3 Twigs U. Canfly (V64-2)! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 8 Ausone (11,6%%) – Er ikke helt stabil, men den er bra for klassen, og formen er dessuten betydelig bedre enn raden! Nå sist tapte den mye på galopp, men kom voldsomt tilbake, og den gjør rett og slett et kanon løp. Rutinerte Torbjörn Jansson opp er interessant, og kommer denne bare seg rundt uten noe tull på veien, ja, da dukker den opp der foran. OBS!

V64-2 : 3 Twigs U. Canfly (74,3%) – Har et utrolig billig løp foran seg denne fredagen, og dette burde dreie seg om tidlig tet og slutt! Nå sist fikk den aldri helt sjansen tilslutt, og den kom til mål med krefter igjen på tanken. Her blir vi rett og slett overrasket om noen ønsker å utfordre den på startsiden, og dette burde bli billig for det som er vår klare banker for dagen. ALL IN!

V64-3 : 7 Qravatt (28,7%) – Er i en helt strålende form, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. At distansen er lengre kontra løpet sist er nemlig kun et pluss, og med få unntak så er det ikke veldig hardt imot her. Nå sist gikk den ordentlig pigg inn i mål etter svært sene luker, og den så ubrukt ut i målgangen. MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 5 Serena Star (3,3%) – Småskummelt monteløp uten noen veldig kanoner, og her kan det være smart å gardere bredt. Vårt drag blir merkelig lite spilt, men det skyldes nok raden. I montedebuten nest sist så var den imidlertid MEGET POSITIV, og den viste takter der som gjør at den absolutt kan vinne dette løpet. I det nevnte monteløpet ble den brukt hardt før den kom seg til tet etter ca 600m. Passerte på 14,4/15,8/16,4. Feilet i fra seg det som lignet en andreplass i den siste svingen, og den hadde gått en 16-tid/2140ma. Med en noe billigere innledning fredag så kan dette gå veien, og vi roper et varsko!

V64-5 : 3 Crane (11,2%) – Har en helt riktig oppgave foran seg på fredag, og den er spillbar her. Satt bom fast nå sist, og den skal bli spennende å følge etter en liten pause nå. Er kjapp ut, den har en riktig innstilling, og det kan være en banker for dem som tør å ta en sjanse. Dette er vår klare favoritt, og den må stå først på ranken!

V64-6 : 10 Nightingale Face (17,3%) – Gjør gode løp hver gang, og med tempo her så blir den alt annet enn enkel å stå imot. Blåste inn til seier via 11 s 700m nest sist. Nå sist avslutter den også sterkt, og da var den altså ute mot kanonen Day Or Night In. Nå går den ned en klasse, og den må virkelig følges med argus øyne. SPILLES!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag