Perfekte betingelser for V64-bankeren


Oskar J. Andersson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Oskar J. Andersson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tet og slutt for bankeren! Hett motbud mot en av dagens tyngste! Du tar vel rygg, og blir med i jakten på en saftig V64-opptur?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen
V65 Biri:
Østre har V65-bankeren på Biri
Oddstips håndball-VM: Vi skal doble pengene på norsk pangstart
Oddssingel Championship: Håpløs favorittodds på Leeds
Oddssingel La Liga: Historien taler for Rayo Vallecano
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En svært spennende trav-weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Når det gjelder fredagen så er det Boden som er først ut med sin V65-omgang kl.12.45. Deretter skal vi til Biri, og her begynner V65-1 kl.18.55. Romme avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Lørdag er det igjen duket for en GEDIGEN V75-OMGANG fra Norge hvor du kan vinne hele 13 millioner. Dagen etter er det TO X JACKPOT! Mantorp byr først på en V75-omgang med hele 2 638 758 ekstra i sjuerpotten. Litt senere på søndag er det også jackpot på undertegnedes hjemmebane Sørlandet. Her ligger det 454 070 ekstra i sekserpotten. Vi kommer naturligvis med tips til samtlige baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme avrunder fredagen med en flott V64-omgang. Det er som vanlig fyldige felter på denne banen, og vi blir ikke overrasket om det kommer en skrell eller to. Et par av dagens tyngste favoritter blir det spekulert mot, og på våre bonger står 3 Magic Bråten (V64-3) alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Erland – Vant sikkert sist, og er i det hele tatt i en ordentlig bra form. Har blitt strøket inn et spor, og her kan det fort bli gratis tet. Er verdt et forsøk mot den store favoritten 9 Diadem Viking. En hest som blir livsfarlig om den bare går feilfritt er 14 Rasmus Karma. Er MYE bedre enn raden, og den har ikke akkurat hatt flyt på slutten. Er mer enn god nok, og MÅ med på alt!

V64-2 : 1 Jet Lini – Var smellfin under sal i debuten i denne stilarten tredje sist. Så ut til å passe skikkelig bra i monte, og det kan bli mye gøy fremover. Emilia Leo gjør det stadig bedre, hesten kan åpne, og fra dette sporet satser nok Emila på å lede rundt om… SPILLES!

V64-3 : 3 Magic Bråten – Har en NYDELIG oppgave foran seg her, og normalt dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Var enormt bra før pausen, og de to siste løpene den gjorde var kruttsterke. Sist så havnet den altså utvendig leder, og man passerte på 09,2/12,1… Taper neppe dette løpet fra tet, og vi tror på en TOPP mulighet etter pausen. At den også er kuskeplusset med Oskar J gjør oss ikke mindre sugen på dette spillet!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Björs Frej – Var knallgod etter et lengre opphold sist, og den jogget altså en 25-tid med krefter igjen. Var litt tjukk rundt magen sin, og har normalt gått MYE frem med den blåseren under vesten. Står veldig riktig til på strek her, og den skal ha en flott mulighet om alt går riktig for seg. Motivert.

V64-5 : 3 Ochongo Face – En sliten gjeng skal kjempe om 35 000, og hesten vi plasserer først var ordentlig bra i comebacket på svensk jord sist. Ble brukt hardt i sisterunden, men tapte likevel kun knepent for 8 Nappa Scar. Nå er vi inne på at det kan bli revansje, og den må naturligvis med på alt av seriøse bonger!

V64-6 : 10 Selfie Star – Jakter sin femte strake seier, og blir knallhardt betrodd i finalen. Vi har vel ikke blitt sånn ekstremt imponert av den, og fakta er at den ble skakk tilslutt sist. Skal nå ut på langreise, den møter OK motstand, og vi nøyer oss med å sette den først på ranken. 3 Chanel West Coast – Er det opplagte draget, og hesten som virkelig skal passes. Er svært grunnkapabel, og den gjør en ordentlig spennende start etter pause. TAS MED PÅ ALT!