*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Peter er ikke slagen

Peter Untersteiner (her med vår egen B.B.S. Sugarlight) har en rekke fine vinnersjanser på Mantorp mandag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Peter Untersteiner fikk en nedtur lørdag når hans treårskanon Poet Broline galopperte seg bort i E3-finalen i Gävle. I kveld kusker han Nettavisens V64-banker på Mantorp.

24.08.15 20:15

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Kai styrer frekk V65-banker
V4 Romme: O lav på seierstokt
Oddstips 1: Bare seier er godt nok i opprykkskampen
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Etter en herlig trav- og galopphelg, ønsker Sportspills travredaksjon velkommen til en ny trav-og galoppuke, der nye høydepunkter står for tur. Allerede tirsdag er det ekstra V75 fra Sverige, når Jägersro byr på Derbykvalifiseringer. Onsdag skal bonuspotten på kr 730 000 fordeles med alle på sju rette under Bjerkes V76-omgang, og lørdag byr Sørlandets travpark på V75 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott tipsuke i Sverige
Forrige uke ble det levert flotte tips til Sverige av vår samarbeidspartner Snoken. Sjekk denne oversikten:

Til fredagens V65-løp på Vaggeryd ble det veldig bra. Spilleforslaget med innl.pris på 480 kr, fikk en sekser og 13 femmere og betalte tilbake 4 638 kroner.

Bra treff ble det også til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Tirsdag ble det bra treff til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken . Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Da er listen lagt for den kommende uken i Sverige, og mandag kveld er det altså V64 fra Mantorp.

Opptur fredag - gedigen nedtur lørdag
Peter Untersteiner innfridde enkelt med vår V65-banker Daisy Boko på Vaggeryd fredag, men fikk en nedtur lørdag når hans treårige kanon Poet Broline galopperte som mulig vinner i E3-finalen i Gävle lørdag og en mulig førstepremier på 900 000 SEK gikk fløyten.

En vinner på direkten?
Nå lar ikke Hamstad-treneren seg stoppe av det og i kveld har flere store vinnersjanser på Mantorp, deriblant vår V64-banker 2 Dreams Take Time i V64-5/DD-1. Andover Andover-sønnen debuterer i regi Untersteiner i kveld og har tjent nesten 4 mill SEK i karrieren. Vant tre av sju løp i fjor, men har kun vunnet en gang på sju forsøk i år. Har trukket et perfekt startspor i dette eliteløpet i kveld, og bortsett fra 10 Harry Haythrow er det ikke rare motstanden. Det lukter spets og slutt og vi bankerspiller i både V64-spillet og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan vinne tre til
Peter Untersteiner kusker i fire av de seks V64-løpene i kveld og kan faktisk vinne med de tre øvrige også. Både 3 Gucci Degato i V64-2 og 9 Stricker i V64-3 blir store favoritter i sine løp, og heller ikke 6 Nobel Southwind i V64-6 er sjanseløs, om ikke Bjørn Goops nyervervelse 2 Tyrrell As rett og slett er overlegen i V64-finalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag