Premiere for V64-kveld på Solvalla


Örjan Kihlström er aktuell på Solvalla tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Örjan Kihlström er aktuell på Solvalla tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er bare best? Flere stekhete objekter på under 10%! Solvalla har premiere for sin V64-tirsdag, og her skal vi være med å kjempe!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Mantorp:
Flott V4-omgang fra Mantorp
V65 Forus: Internasjonal V65-omgang med spennende banker
Tippekupongen: Manchester City slår tilbake
Oddstips: Uthvilte West Ham bør vinne

Kr.539 729 innspilt på Leangen 1. januar!
Kurt Leirvåg har Leangen som sin store favorittbane, og denne mandagen viste han igjen hvorfor. Tipsene som ble servert var nemlig knallsterke, og det var duket for flotte kroner på en rekke av bongene. Nettavisens V65-forslag på Kr.864 betalte tilbake enormt flotte Kr.26 661,-. Det ble også fullklaff i V5-spillet, og her betalte bongen på Kr.972 tilbake herlige Kr.19 787,-. På Eksperten ble det fullklaff for følgende andelslag:

* 8 lag til Kr.1 000 (ti andeler a 100/fire andeler a 250/fem andeler a 200) betalte ut Kr.26 661,-
* 2 lag til Kr.1 200 (fire andeler a 300) betalte ut Kr.27 579,-.
* 3 lag til Kr.2 000 (fire andeler a 500) betalte ut Kr.53 781,-
* 1 system til Kr.4 000 (fire andeler a 1 000) betalte ut Kr.30 792,-

I V5-spillet ble det fulltreff for tre lag til Kr.1 000 (fire andeler a 250/fem andeler a 200) + ett lag til Kr.1 200 (fire andeler a 300). Disse lagene betalte ut Kr.19 787 hver seg.

Totalt spilte våre andelslag inn gedigne Kr.539 729 denne mandagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

Nytt av året er det at Solvalla overtar tirsdagskvelden, og her blir det altså meget fine V64-omganger med jevne/bra løp. Når det gjelder dagens omgang er den meget spennende, den er utfordrende, og ikke spesielt lettløst. Dagens beste banker kommer ut i V64-4, og her står Dorinda alene på våre bonger

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Mythology Bluechip – Det er bra kvalitet på innledningsløpet. Vår ide trenger ikke å bli av de mest spilte, men den ligger i skorpen, og fra dette sporet skal den passes. Ble veldig passivt kjørt sist, men den gikk pigg i mål når lukene kom, og vi gav den et klart pluss i kanten. Har veldig bra grunnkapasitet, og blir den bare ikke fast så duger den godt i omgivelser som dette. Er bra fra start, og vant å gå med sko. PRØVES SOM EN FREKKIS!

V64-2 : 2 Jordan – Står med en noe rusten rad, og den blir ikke helt tatt på alvor her. Hadde faktisk kun 6,6% av innsatsene på seg når vi la ut tipset. Vær dog klar over at den varslet form etter pause sist, og den kom sterkt tilbake etter galopp da. Satt dessuten fast i kulissene med krefter igjen.Kan garantert en lav 16-tid, den er kuskeplusset med Kihlström, og fra et nydelig spor setter vi den frekt først. SE OPP!

V64-3 : 2 U. Bergs Svante – Skal passes nå. Har rett og slett ikke hatt marginer med seg den siste tiden, men den har full form i kroppen, og den kan opplagt vinne et løp som dette. Nå sist feilet den på første bortre når det ble litt rykkete kjørt. Nest sist dundrer den på utvendig leder, og man passerer altså på 11/13,5. Får så rygg leder, og den sitter bom fast nedover oppløpet. Oi, hvor bra den egentlig var da med tanke på den tøffe førsterunden. Her møter den riktig motstand, og med klaff kan den fort sitte der. OBS!

V64-4 : 6 Dorinda – Blir dagens tyngste favoritt, og dette er også den beste hesten i feltet. Den falt med flagget til topps sist, og den fullførte fint etter en tøff sisterunde. Kommer nå ut etter pause, Daniel Reden pleier å ha de klar direkte, og går alt riktig for seg så har naturligvis favoritten en stor sjanse mot en billig gjeng. VI TROR PÅ FAVORITTEN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V64-5 : 9 Manofthematch – Er en veldig fin hest som vi trodde mye på da vi fikk se den tidlig som 3-åring. Så begynte man å rykke skoene, hesten ble mer spent i banen, og vips så begynte den å feile. Nå har den fått seg en velfortjent treningspause, den har aldri feilet med sko på beina, og rapportene på den er fine. Skal med på alt av seriøse bonger, for her skremmer virkelig ikke motstanden.

V64-6 : 1 Diamond Of’Em – Har fått noen løp i kroppen etter et langt avbrekk, og det har nok gjort veldig godt. Den har løftet seg MYE de siste gangene, og vi føler at den ligger litt i skorpen. Spurtet meget fint sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er kjapp i vei, den er sikret et bra opplegg, og som veldig lite spilt må den være litt spennende. Sjokker?