Romme med en herlig jackpotomgang


Daniel Redén kjører en av våre luringer på søndag.
Daniel Redén kjører en av våre luringer på søndag. Foto: Hanold/foto-mike

1 360 481 ekstra i potten! Interessant omgang! Nye godbiter er jobbet frem! På søndag skal vi forsyne oss grovt av den ekstra "jackpotdeigen"!

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
Oddstips 1: Nå er det dags for Everton
Oddstips 2: Ranheim jakter playoff
Oddstips 3: Ubeseirede Sampdoria til brakodds
Oddstips 4: Djurgården har tatt kvelden
Oddslangskudd: United kan senke Arsenal igjen
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!

* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme inviterer til en herlig jackpotomgang søndag, og det ligger altså 1,3 millioner ekstra i potten. Omgangen ser spennende ut på forhånd, og dette trenger ikke å bli helt lettløst. Vi går hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 1 Bonbon Mearas (V64-1), og kan ellers by på følgende:

V64-1 : 1 Bonbon Mearas (60%) – Vi går hardt ut denne søndagen, og går for en banker direkte. Vi gjør det på en hest som har levert en rekke fine løp på slutten, og på søndag har den et helt riktig løp foran seg. Vi håper/tror på tet, og da burde dette være over. Sist på Solvalla fikk hun maks i et løp hvor det gikk kjapt tilslutt. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

V64-2 : 3 Ron Jermy (3%) – Monteløp liker vi, og i dette monteløpet så finnes det en mulig skrell. Vi tror nemlig bestemt at Ron Jermy kan overraske om den skulle komme seg foran, og få dra i sitt tempo. Leverte fine monteløp både fjerde + tredje sist, og da var den fakta ute mot bra montehester. Trenger ikke å bli lett å fange fra spiss, og den tas med på alt av bonger søndag!

V64-3 : 2 Charlie Mearas (48%) – Er en kanon som dessverre er sprutredd, og den har derfor feilet et par ganger på slutten. Kusken som nå sitter opp har et veldig godt tak på den, og han har vunnet 3 av 3 med den. Unngår Charlie Mearas bare galoppen så kan den fakta vinne dette fra dødens, og den er i aller høyeste grad motivert. Vi lar den dog ikke stå helt alene da den altså kan gjøre seg bort om den skulle få sprut på seg.

V64-4 : 3 Grändens Lomma (20%) – Interessant løp hvor vi velger å spekulere litt imot favoritten som her har en blytung oppgave med 40m tillegg over en sprint… Ideen vår er i flott form, og den var helt strålende etter galopp nå sist. Viste da 22,9 s 1400m, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Skulle vår ide komme seg tidlig foran nå, ja, da sier det seg selv at den blir vrien å fange. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 BWT Engaged (9%) – Radet opp i vinter, og den var helt strålende da. Har ikke vært like god i sommer, men nå virker den å være på riktig vei igjen. Har altså fått seg et par blåsere i kroppen etter pause, og den vant lett sist etter en kjapp siste 500m. Er godt over middels fra start, og fra tet på søndag så vil den lede dette lenge. Har ikke et samme maks nivå som favoritten, men med tanke på at den ikke alltid ser like fin ut, ja, da må vi bare prøve å jobbe inn denne frekkisen. SE OPP!

V64-6 : 9 Order By Keeper (19%) – Er en formtoppet traver som fortjener en seier. Satt i tredje innvendig sist, men så ville Jan Ove Olsen kjempe om seieren, og han gikk ut i dødens tidlig i sisterunden. Utfordrer Cool Keeper på oppløpet, men så kom galoppen som slått. Var toer i mål, og den gikk 11,1 s 800m. Kan få dette aldeles sydd opp på søndag, og med tempo blir den skummel. SE OPP!