Saftig V64-jackpot med 1.146.788 ekstra


Erik Adielsson kjører vår banker torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører vår banker torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Mulig skrell fra Norge! Frekkis gjør livet surt for dagens største! Er i superform, og nå skal man være på vakt! En herlig jackpotomgang er pågang fra Sverige!

Sportspills meny torsdag:
V4 Åmål:
Nye godbiter blir servert
V5 Bjerke: Vrien omgang i vente
V65 Bergen:
Utfordringer mellom de syv fjell
Oddstips 1: Superpatriotisk dobbel til svimlende odds
Oddstips 2:
Deila reiser Europa-kjerringa
Oddstips 3: Spanjolene tar Europa League seriøst 
Langskudd
: Dortmund-sjokk ligger i kortene
Milliondryss onsdag: Nordmenn tok førstepremiepotten i VikingLotto

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

Enorm pott i V75-spillet lørdag!
Lørdag 3. oktober braker det altså løs på Leangen! Det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET med helt ville 6,6 millioner ekstra i syverpotten! Menyen som venter byr på en rekke utfordringer, og det kan igjen gå mot riktig store kroner for dem som løser rebusen!

Hos oss i Nettavisen kan du kjøpe deg inn i et "V75-MILLIONLODD", og vi har bonger i alle prisklasser. Fra Kr.50 per andel til Kr.2 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:
Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bollnäs (V64) Jackpot med hele 1.146.788 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bollnäs byr på en saftig jackpotomgang i dagens V64-spill. Hele 1 146 788 finnes ekstra i potten, og disse pengene skal vi være med å krige om. Vi klinker til, og byr på en banker direkte! 7 Echauffour har et riktig løp foran seg, og vi likte den i debuten for Svante Båth sist. Banker!

Få med deg følgende:

V64-1 : 7 Echaffour US (30%) – Debuterte for Svante Båth sist, og den gjør et OK løp i steintøffe omgivelser. Vi har 11,8 s 1000m / 10,8 s 500m på den i kulissene, og det må være bra. Skal lettes i balansen til dette løpet, og rapportene går ut på at man skal få se en ytterligere forbedret traver. Erik Adielsson, og springspor er dessuten noe vi liker. Skulle man her finne teten, ja, da burde fakta dette løpet være kjørt. SPILLES!

V64-2 : 3 Goal Tooma (8%) – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er på vei mot formen. Møtte storfavoritten nest sist, og den gjør da et bra løp etter at den måtte innlede i dødens. Nå sist får den aldri sjansen, og den ble sittende fast over mål med krefter igjen. Robert Bergh opp er et pluss, den er kjapp ut på volte, og vi blir ikke veldig overrasket om Bergh vil prøve seg litt her! Klar OBS som skal med.

V64-3 : 3 Spiceman (36%) – Føler vi ligger litt i skorpen, og den kan fort sitte der mot en overkommelig gjeng nå. Etter en liten pause nå sist går den pigg i mål etter en passiv styring, og den så riktig så fin ut for dagen. Blir nå kuskeplusset med Erik Adielsson, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret fra løpet sist så kan dette opplagt gå veien. MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 4 Tøff (6%) – Kommer til Sverige med en helt strålende form i kroppen, og den MÅ tas på alvor her. Feilet i angrep på siste bortre sist, men den varslet storform ved å komme gedigent tilbake i kulissene. Nest sist så er den bunnsolid i nederlaget etter å ha blitt brukt mye underveis. At den nå får ha pisken med seg er ikke helt feil, og kommer den seg bare greit avgårde fra start så skal sjansene være fine. KAN OVERRASKE!

V64-5 : 12 Outrunner (4%) – Er betydelig bedre enn raden, og den skal ikke undervurderes denne torsdagen. Nå sist leverer den en solid sisterunde fra en beskjeden plass i køen. Nest sist blir den klippet ned tidlig i sisterunden, og galoppen var ikke til å unngå. Tredje sist avslutter den sterkt i kulissene, og på klokken vår står det 12,7 s 1000m med krefter igjen. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da er den god nok til å overraske.

V64-6 : 10 Quid Pro Quo (42%) – Skal vinne dette løpet på 80% form. Er best på kapasitet, og den er blitt matchet mot en helt annen motstand enn dette. MOTIVERT! 9 Son Alezan – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den ser skikkelig bra ut. Satt bom fast mot gode hester nest sist, mens den lekte hjem seieren sist. Skulle den forbedre seg ytterligere, ja, da er dette motbudet som skal på bongen.