Saftig V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra


Jennifer L. Oscarsson er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jennifer L. Oscarsson er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Utfordrende V64-jackpotomgang! Sjansebanker! Frekke objekter! Solid V64-opptur i vente?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Forus: Millionjakt i V75
V65 Örebro: Spennende V65-lunsj fra Sverige
V65 Jarlsberg: To V65-bankere fra Hamre-stallen
Oddstips 1: Juventus behøver ikke tre poeng
Oddstips 2: Johannes Thingnes Bø tåler en strafferunde
Oddstips 3: Fredag er en skrekkdag for West Bromwich
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En spennende fredag venter, og det store høydepunktet denne fredagen skjer i Sverige. Kalmar byr nemlig på en heidundrende V64-jackpotomgang, og det ligger hele 1.199.346 ekstra i sekserpotten. Løpene begynner kl.19.30. Før det skal vi gjennom en V65-lunsj til Örebro kl.12.45, og deretter blir det også V65 fra Jarlsberg kl.18.55.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er altså JACKPOT i kveldens V64-omgang, og det ligger 1,2 millioner ekstra i sekserpotten. Omgangen som venter er vrien, og noen KLINK banker finnes ikke. Vi måtte derfor ta en sjanse, og etter å ha vurdert dette lenge falt valget på 9 Target Kronos (V64-4). Er helt fullstendig overlegen om den leverer som den skal, men med udokumentert form så er det naturligvis en sjanse å ta.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 5 It’s My Boko – Var sensasjonelt forbedret sist, og den var rett og slett brenngod til seier på råsterke 13,6. Har ikke vist noe i nærheten av slikt tidligere i karrieren, og det skal bli spennende om den følger opp her. Gjør den det, ja, da er det ikke snakk om saken. Vi vil dog se den i et løp til før vi tør å gå ALL IN. Motivert, men ingen klink banker. Enda.

V64-2 : 9 Rubacuori Alca – To hester skiller seg veldig klart ut i dette monteløpet. Hesten vi plasserer først får opp en av de kommende montestjernene i Sverige, Jennifer L. Oscarsson. Dette er en rytter vi virkelig liker skarpt, og hun gjør ikke mye feil i banen. Hesten hun får sjansen bak er en ordentlig god montehest, den er i bra form, og med favoritten i et trangt spor kan det bli gratis kontakt direkte. MÅ BARE PRØVES!

V64-3 : 2 Lovely Jons – Satt bom fast nest sist, mens den spurtet sterkt på en dårlig bane sist. Har funnet toppformen, og den kan opplagt skrelle med flyt på veien i omgivelser som dette. Kusken i mot, men fra et slikt spor er det begrenset hvor mye feil han kan gjøre. Settes først i et ellers veldig åpent løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 9 Target Kronos (denne ble strøket fredag ettermiddag) – Med full form så hadde Target Kronos hatt et rent gaveløp foran seg her. Tredje sist suste den til tet, svarte Propulsion, og passerte på 08,5/10. Trakk seg på oppløpet, og selv om den ikke var på topp travet den 10,9. Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og et løp bakfra kan vise seg å være bra i comebacket. På strek finnes det ytterst få OK hester, og feelingen er at Target Kronos blåser en gjeng som dette. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

V64-5 : 3 Elof Palema – Er nok best på sprint, men får den bare lifte med i rygger, ja, da pleier den å ha en fin speed tilslutt. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den var klart positiv etter sene luker sist. Er lynrask fra start, og her burde det bli tet/rygg leder. På sitt beste henger den med en gjeng som dette helt hjem, og skulle da lukene komme så er den ikke ueffen… KAN OVERRASKE!

V64-6 : 8 Concrete Dee – Hadde nok tjent MYE mer om den hadde startet gjennom hele året. Fikk seg dog en knekk tidligere i år, men er nå ordentlig pågang med fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk. Har gradvis blitt bedre, og sist ble det seier til brakodds i lukene. Møtte da tøff motstand. På klokken stod det 11,4 s 800m med krefter igjen. Er med garanti en av de beste på kapasitet her, og vi tror på en flott sjanse!