Saftig V64-jackpot med 1,5 millioner ekstra


Stefan Melander er aktuell i kveldens V64-omgang på Solvalla.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Stefan Melander er aktuell i kveldens V64-omgang på Solvalla. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Bankeren strålte i ny regi sist! Frekkis i 3-årsløpet! 12-15 oddser var som forvandlet med første BIKE sist, men fikk ikke sjansen da... V64-suksess i vente?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Herlig V65-jackpot med Bjaanes som nøkkelkusk
Oddsdobbel: Hammarby skal utfordre Malmö
Oddssingel England:
Villa nærmer seg PL-retur
Oddssingel Nederland:
Nordmann i opprykkskamp

SUPERTIRSDAG! Ja, i dag smeller det virkelig, og det store høydepunktet skjer på Solvalla. Her er det nemlig JACKPOT I V64-SPILLET, og det ligger hele 1 502 535 ekstra i sekserpotten. Moroa på Solvalla begynner som vanlig kl.19.30. Før det skal vi gjennom en V4-lunsj til Bollnäs, og det med start kl.12.20. Forus Travbane står for den norske V65-omgangen, og det til fast tid kl.18.55. HER ER DET OGSÅ JACKPOT, OG DET LIGGER 260 546 EKSTRA I SEKSERPOTTEN.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En rent ut strålende V64-JACKPOTOMGANG venter på Solvalla denne kvelden, og en spesielt mye bedre V64-omgang enn dette er det vrient å få til. Dagens beste banker kommer ut i V64-5, og her står Björn Goop alene med tøffingen 2 Cameron Dream som vi likte etter pause sist. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 8 Wreckless M.M. – Er egentlig en topphest som fikk deler av fjoråret spolert. Har nå fått to løp i kroppen etter et lengre opphold, og den ser utrolig bra ut for tiden. Vant veldig enkelt sist, og avsluttet da i 10-fart med MYE krefter igjen. Har et aldeles for lavt grunnlag målt opp mot ren kapasitet, og sjansene i innledningsløpet må være ordentlig gode. SPILLES! PS. 6 Short In Cash – Er en KANON på ren kapasitet, men den har i hele karrieren vært klink ustabil. Skuffet i debuten for Björn Goop sist, men spillerne krummer nakken, og går hardt til på den igjen. Vi vil først se denne prestere for Björn Goop før vi tar av strikken på den. Skal med på bongen, men vi kjøper den ikke som storfavoritt direkte etter pause.

V64-2 : 3 Nappa Scar – Debuterer i monte, og motstandsmessig har den et rent gaveløp foran seg. Har vært matchet i helt andre omgivelser enn dette, og håndterer den monte, ja, da kan den fort vise seg å være helt klink. Må bare prøves direkte. PS. 4 Flashing Boko – Denne banket vi sist, men da var den billig ute. Fungerte dog svært dårlig, og vi er spent på hvordan den ser ut i kveld. Må fungere betydelig bedre om den skal få med utfallet å gjøre.

V64-3 : 1 Taxi Out – Suste til tet nest sist, fikk steinhard trykk på seg (13,7 f 1000m), men solgte seg likevel fantastisk dyrt mot svært talentfulle Ecurie D. Nå sist ble det en drøy innledning frem i dødens, og den var igjen meget god. Her tror vi på tet, og da skal de andre få kjørt seg. Taper ikke om den fortsetter utviklingen sin? MÅ BARE SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 3 La Surprise Tooma – Har ikke den beste raden, og den vil neppe bli veldig hardt spilt. Når dette tipset ble lagt ut hadde den kun 5,2% av innsatsene på seg. Har egentlig ikke vist veldig mye, men når den ble testet med BIKE sist var den plutselig enormt forbedret. Så rett og slett lekker ut i den nye vognen, og den satt bom fast over mål med vinnerkrefter på tanken. Vi antar at det igjen blir BIKE, og fra et nydelig spor på en kjapp sprint er i hvertfall vi på vakt. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 2 Cameron Dream – Går vi på som dagens beste banker. Debuterte for Björn Goop sist, og var bunnsolid til tredje på 12,8/2140ma. Da viste vår klokke 10,5 s 800m, og den fikk et stort pluss i kanten. Er normalt ytterligere forbedret her, distansen er kun et pluss, og med stallhest innvendig så ligger det meste til rette for tidlig tet. Björn Goop er nesten «umulig» i løp som dette, og vi tror altså på en TOPP MULIGHET!

V64-6 : 6 Nadal Broline – Kommer ut etter pause, og debuterer for Björn Goop. Hadde et fantastisk fjorår hvor den blant annet ble tredje i Elitloppet. Var ikke veldig mye dårligere enn Propulsion i fjor når den leverte på sitt beste, og møter ikke noen av et slikt kaliber her. Kan åpne, og skulle den greie å komme seg foran så kan dette være over. Settes først direkte, men vi tør ikke å banke den. 10 Perfect Spirit har vunnet 2 av 2 i år, men baksporet trekker ned. Er dog den vi frykter mest, og begge disse er med på alt av bonger.