*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Saftig V64-jackpot med 1.657.540 ekstra

Erik Adielsson (her med Windy Ways på Jarlsberg i sommer) kusker to av de største favorittene i kveldens jackpotomgang i Gävle. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Stor jackpot med 1,6 millioner ekstra! Flere godbiter er pågang, og det kan smelle allerede i V64-1! Du blir vel med på moroa?

12.11.15 13:25

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke:
Torsdag er det dags igjen
V65 Täby:
Giganten viser vei på Täby
V65 Klosterskogen:
Jackpot med Jessen
Oddstips 1: Norge VINNER mot Ungarn
Oddstips 2: Skademareritt for Argentina
Oddslangskudd 1:
Katastrofe om Norge slipper inn mål
Oddslangskudd 2: Modo og Skrøder til skyhøy odds
Tippetips: Norge selvskreven sikker

TV-kampene: Slik ser du Norges skjebnekamper

Nytt superobjekt innfridde i Sverige!
I lunsjen fra Örebro tirsdag 10. november så hadde undertegnede jobbet frem et objekt som ikke var rørt i totoen! Västerbo Maple (3,6%) ble nemlig servert mot dagens tyngste V4-favoritt, og når den passerte mål som vinner, ja, da kunne våre kunder glise. Tre bonger på Eksperten, alle med en innleveringspris på Kr.1200 (4 andeler a' 300) satt som de skulle, og disse betalte ut Kr.6 317 per stk.

Her var infoen som ble servert på supersjokket:
V4-2 : 14 Västerbo Maple – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gävle knaller til med en høyinteressant jackpotomgang denne torsdagen, og det ligger altså hele 1,6 millioner ekstra i potten! Menyen er utfordrende, og vi tror på flotte kroner! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 5 Cash Kid Gwen (10,1%) – Har MYE inne, og den avsluttet helt strålende etter et passivt opplegg sist. Hadde full spenst over mål, og på klokken stod det 13,9 s 800m. Blir torsdag kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og skikker denne hesten seg, ja, da dukker den opp der foran. 11 Highway Patrolman (0,7%) – For dem som er sugen på et ordentlig sjokk, ja, de skal ta med denne. Når den vinner i tåken nest sist så leverer den en helt svett bakside, og vi hadde 14,1 s 900m på klokken. Nå sist sitter den bom fast som helpigg, og da viste klokken 12,5 s 500m. Har stor fart i kroppen sin, er under en rivende utvikling, og den er langt ifra ueffen. TAS MED PÅ ALT SOM EN BOMBE!

V64-2 : 8 Hugo (21,4%) – Lanserte vi som en skrell sist, og den innfridde som vår godbit da. Skal ha gått MYE frem med disse to løpene i kroppen etter pause, og den kan ventes enda bedre på torsdag. Møter her en billigere gjeng enn sist, og det er ikke mange i dette feltet som tåler å bli brukt underveis. Hugo går hele veien til mål, og den har en herlig innstilling. Må ha en solid sjanse, og vi tror hardt!

V64-3 : 3 Thunderinmyheart (22,7%) – Er en 4-åring som utvikler seg fint for tiden, og den er bra for klassen. Avgjorde sikkert sist, og den var tilbake i godt slag. Tredje sist holdt den lekestue fra tet. Er kjapp ut om den tramper ordentlig avgårde, og skulle den komme seg foran her så leder den lenge. Prøves som et frekt drag i det som er et jevnt løp på papiret.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 10 Double Powergirl (9,0%) – Småskummelt løp for lærlingene, og her kan det fort smelle. Ideen vår er på vei opp fra en down, og den så helt lysende ut i målgangen nå sist. Fikk ikke lukene før det var for sent, og den passerte mål som absolutt fulltanket! Skal normalt sett ha gått fremover med en blåser i kroppen, og mot en klart overkommelig gjeng så må den være tidlig aktuell. PASSES!

V64-5 :1 Kash’s Cantab (51,3%) - Har et skreddersydd løp foran seg denne torsdagen, og skulle Erik Adielsson greie å svare de andre ut her, ja, da skal sjansene være gode for at den leder rundt om. Her vil det nemlig neppe bli en veldig fart på forestillingen, og det er ikke akkurat mange modige igjen av disse elitehestene. Kash’s Cantab gikk 10,1 s 800m sist, og den fullførte bra. SPILLES!

V64-6 : 1 Snowman (16,2%) – Gjorde fine løp i tøffe omgivelser både fjerde, tredje, og nest sist. Nå sist i billigere omgivelser så holdt den lekestue fra tet. Følger bilen fra start, og den må ha en fin sjanse å forsvare sitt innerspor. Tet i Gävle er gull verdt, og sjansene for at den leder rundt om skal være gode. SPILLES!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag