*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Saftig V64-jackpot med 1.659.300 ekstra

Jorma Kontio har flere flotte sjanser i dagens jackpotomgang. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren er tøffere enn toget! Enormt skrellobjekt, og du vil elske infoen! Deilig ide i finalen! En høyinteressant jackpotomgang er i vente!

13.10.15 13:31

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle:
Vi jakter ny suksess i lunsjen
V5 Drammen:
Utfordrende lunsjomgang
V65 Momarken:
Jackpotkveld med en solid banker
Oddstips 1: Alt ligger til rette for Tyrkia
Patriotisk oddslangskudd: Norge kan stå for et mirakel
Tippekupongen: Norge får neppe Malta-hjelp

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV
Videoquiz: Hvor mye kan du om landslaget?

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark så slo en av våre godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.420, satt igjen med 7x1x5 i de tre siste løpene, og det var litt surt at det ble tre favoritter. Vi måtte derfor nøye oss med en utbetaling på Kr.1 950,-.

Under jackpotomgangen i Harstad samme dag så suste også vårt mellomste forslag på Nettavisen inn. V65-forslaget kostet Kr.480, og betalte ut fine Kr.2 744,-. Her serverte vi også en ordentlig godbit, og Truman Zet (7,2%) skuffet oss ikke! Den var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og selv om den ble mer spilt, ja, så var det en lekkerbisken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axevalla byr på en helt fantastisk jackpotomgang denne tirsdagen, og det er faktisk snakk om dobbel-jackpot med hele 1.659.300 ekstra! Det er knallfine løp tvers gjennom i denne omgangen, og det skal blant annet kjøres Breeder's Crown-forsøk. Vår banker kommer ut i V64-5, og her banker vi kanonen 11 Readly Express. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 10 Swiss Account (14,7%) – Imponerte noe kolossalt i forsøket til Kriteriet nest sist. Sprengte da feltet, og kom helt alene til mål. I finalen nå sist så ble det galopp direkte. Er den beste hesten i feltet på ren kapasitet, og det at den får gå med i rygger på tirsdag kan fort være et pluss, om hun da roer seg. Må bare prøves i innledningen da den neppe blir noen favoritt i spillet… OBS!

V64-2 : 3 Serious Try (8,2%) – Blåste inn til seier i Derbykval tredje sist, og den sjokket da. I selve Derby nest sist så ble den entømt på oppløpet, og den feilet fra seg en fin premie. Etter en liten pause nå sist så gjør den en GOD sisterunde, og vi har 11,0 s 1000m / 08,8 s 500m på klokken. Står nydelig til spormessig nå, og skulle den være ytterligere forbedret fra løpet sist så kan dette gå. OBS!

V64-3 : 1 Gigant Slugger (29,6%) – Startrush i vente! Vår ide løp inn i veggen på Åby tredje sist. Har dog hentet seg fort inn igjen, og den var strålende i nederlaget nå sist. Gikk da kjappe 10,3 s 1000m. Har sjeldent fine betingelser foran seg nå, og blir bare ikke innledningen for hard så skal sjansene være gode. Prøves i et løp hvor tre hester skiller seg ganske klart ut.

V64-4 : 12 Ladyofthelake (4,0%) – Dette er dagens beste skrell-objekt! Kom sist ut etter litt over 2mnd pause, og den varslet form direkte. Ble etter hvert sendt frem i dødens, trykker bitvis litt på, men feiler i kamp om seieren ut på oppløpet. Galoppen kom da proppene ble trukket. Hadde ca gått 13,5/2140ma uten denne galoppen. Var solid i nederlaget nest sist mot MT Illustrious, gikk da 12,0 s 800m. Gikk også 12,0 s 800m tredje sist, og da tapte den kun for tøffingen Caddie Hit. Her er vårt store skrell-objekt helt riktig ute når det gjelder motstand, den har fått et løp i kroppen etter pause, og den må tas på alvor! SE OPP!

V64-5 : 11 Readly Express (67,1%) – Er en kanon, og selv om sporet trekker ned denne tirsdagen så velger vi uansett å banke det som er feltes beste hest. I Kriteriet nå sist var den helt fantastisk, og selv om den fikk tredjespor/dødens underveis, så vant den faktisk enkelt. Går lynraske 10,8 s 1000m / 08,8 s 500m. Har fått et ekstra kick i steget etter man rykket skoene, og dette er en traver som har en lys fremtid. I en ellers utfordrende omgang så lar vi det stå til, og lanserer dette som dagens banker selv om vi selvfølgelig skulle hatt et bedre spor for den.

V64-6 : 12 Nancy America (10,0%) – Var kruttgod nest sist, og den gjør et kolossalt sterkt løp da. I finalen nå sist så havner den helt umulig på det, men den går enormt bra i kulissene, og vi har 11,2 s 1000m / 09,9 s 400m på klokken med krefter igjen. På tirsdag så står den selvfølgelig iskaldt til spormessig, men det lange oppløpet på Axevalla vil være et stort pluss. Blir det bare litt tempo i dette løpet så skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. Prøves som en mulig lekkerbisken i en flott finale!

Annonsebilag