Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V64-jackpot med 867 514 ekstra i sekserpotten

Svært spennende V64-jackpotomgang! Småfrekk banker! Herlige objekter! Vi jakter storcashen, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bergen: Du kan bli mangemillionær på V75
V65 Årjäng: Superlunsj fra Sverige
V65 Jarlsberg: Frisk banker i utfordrende V65-omgang
Oddstips 1: Frankrike gjør seg klar til VM med seier
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Juni starter med et brak, og vi har altså en herlig V64-jackpotomgang å glede oss til denne dagen. Romme står for løpene, det ligger hele 867 514 ekstra i sekserpotten, og V64-1 starter kl.19.30. Før dette solide høydepunktet starter vi dagen kl.12.45 med en V65-lunsj fra Årjäng. Det blir også V65 på Jarlsberg, og her begynner V65-1 kl.18.55.

Solid trøstegevinst på Leangen 28. mai!
Undertegnede sin største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) var ordentlig nære en supergevinst på Leangen denne mandagen. Dessverre fanget ikke bongen opp Lauvås Emma (9-valg) på fire hester, og vi måtte derfor nøye oss med fire femmere i en ellers uløselig omgang. "Belønningen" for dette ble Kr.30 664,-.

Lerum med supertips på Sørlandet 26. mai - Kr.864 ble til Kr.13 736!
Det ble servert KRUTTSTERKE tips på Sørlandet denne lørdagen, og bongen på Kr.864 betalte ut Kr.13 736,-. Ask Eld (5,6% - odds 19,06) / Ervin Boko (3-valg) stod begge først på ranken, og solid info ble servert.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme byr på en praktfull V64-jackpotomgang fredag. Vi prøver å spekulere bort dagens tyngste favoritter, og vår beste banker blir trolig kun et 2-valg. He's A Diffacolt (V64-6) har en skreddersydd oppgave foran seg, og vi tror HARDT på tidlig tet og slutt med superkusken Björn Goop som sikker tømmefører.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 6 B.W. Sture – Utviklet seg helt strålende som 4-åring, og den virker å ha tatt nye steg som 5-åring. Leverte et fantastisk løp etter en grov galopp tredje sist, og satt da tilslutt bom fast over mål. Så dro Persson luften utav den nest sist, mens den vant sikkert på en ELENDIG bane sist. Kihlström opp er et solid pluss, den står egentlig ikke mye tilbake for 8 Tand Kraft, og vi tror fakta klart mest på B.W. Sture med den «lure».

V64-2 : 8 Silver Sprinta – Sleipner Cup 2018, Stofinal. Her er det altså 100 000 i førstepremie, og noen har nok prøvd å sette hestene sine litt opp for dette løpet. Draget vårt har fått to løp i kroppen etter pause, og den stod bra på fra tet mot MYE bedre hester enn dette sist. Er normalt ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og den må tas på alvor. Slår til som en deilig frekkis?

V64-3 : 10 Brenne Brakar – Stod 20m bak 9 Järvsöodin nest sist, og den gikk da et aldeles helsvett løp etter en grov galopp. Nå sist ble den bortkjørt etter alle kunstens regler, og det var mer eller mindre tredjespor fra start til mål. Hesten fullførte klart bra med tanke på den reisen. Nå er Per Lennartsson tilbake i jollen, den er noe billigere ute, og som veldig lite spilt kontra storfavoritten må vi bare prøve oss. SE OPP!

V64-4 : 10 It Happend Again – Blir nok ikke helt tatt på alvor med Göran Wester, men fakta er at dette er en bra 4-åring, og den var MYE forbedret når man rykket skoene foran sist. Satt altså bom fast med vinnerkrefter på 14,3, og den fikk et STORT pluss i kanten av oss. Hadde 3,4% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og det er naturligvis aldeles for lite. Overrasker?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Actual Star – Er en SVÆRT grunnkapabel 5-åring som ikke salen helt tar på alvor. På Solvalla fjerde sist blåste den alt, og da gikk den altså 13,6/2140ma midt på vinteren… Kom ut etter vel to mnd pause sist, ble passivt kjørt, og den ble sittende bom fast med absolutt alt igjen over mål. På klokken vår stod det 11,5 s 800m. Møter en veldig overkommelig gjeng nå, og vi må bare tro hardt på dette sjokket!

V64-6 : 4 He’s A Diffacolt – Står alene på våre bonger i finalen. Feelingen er nemlig at her kjører Björn Goop seg til tet, og siden er dette hesten å slå. Den fikk aldri sjansen etter pause sist, og den ble sittende fast på 13,2/2140ma. I fjor vant den et løp på denne distansen på 12,3 (21.06.2017), og er den først på hugget så må det dreie seg om en solid mulighet. Vi liker dessuten å bankerspille feltes beste kusk, og når He’s A Diffacolt trolig kun blir et 2-valg, ja, da må vi bare gå til. ALL IN!

Kommentarer til denne saken