Saftig V64-jackpot med hele 1 565 511 ekstra


Exciter og Magnus Jakobsson starter i V64-4 på Mantorp.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Exciter og Magnus Jakobsson starter i V64-4 på Mantorp. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

V64-spillet starter kl.18.45! Jackpot! Banker som ikke spør noen om seieren! Smellfrekt objekt senker en tung favoritt! Vi gir gass direkte i 2016!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Jarlsberg:
V65-jackpot på Jarlsberg innleder 2016
V75 Biri:
Vidåpent i årets første V75
V5 Biri:
Malmin har bankeren
Oddstips Championship: Jimmy jakter sin første seier
TV-fotball/streaming:
Mye herlig fotball i nyttårshelgen

Riktig godt nytt år, kjære lesere. Vi står foran et meget innholdsrikt 2016 og både på travfronten og på galoppfronten vrimler det av høydepunkter i år.

Travåret 2016 innledes med V65-omgang på Jarlsberg her hjemme, mens det er Mantorp som er første bane ut i Sverige med V64 fredag kveld (V64-1 starter kl.18.45). Jarlsberg på sin side har V65-start allerede kl 15.30, mens V5-spillet stenger kl 16.35.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

Systemklaff i V75-spillet fra Halmstad 29. desember!
Under V75-omgangen fra Halmstad tirsdag, ble det lettløst helt frem til V75-7. Der smalt bomben, og Anna (11-valg), var dessverre ikke med på våre flate bonger. Den var dog med på våre fem systemer, og alle dem suste inn. Lerums toppsystem (Fem andeler a 1000) betalte ut Kr.15 090. Siste info V75systemet (Fire andeler a 1250) betalte også ut Kr.15 090.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Året innledes med en herlig jackpotomgang, og over 1,5 millioner ekstra! Mantorp står for løpene, og vi har jobbet frem noen deilige objekter i jakten på jackpotcashen! Bankeren, 9 Master Crowe (V64-2), er på revansjejakt etter uhellet sist, og vi kan ikke spekulere mot en slik hest.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 Kazire De Bob (17,6%) – Gjorde flere meget sterke løp i 2015, og den hevdet seg bra mot en betydelig tøffere motstand enn dette. Så ville man teste den ut i Frankrike, og det oppholdet ble ikke så vellykket. Kommer nå ut etter pause, det er gode rapporter på den, og det kan fort være en vinner direkte! Tåler å bli brukt underveis i løpene, den liker å ha sko på beina, og dette ser veldig riktig ut. SPILLES!

V64-2 : 9 Master Crowe (79,6%) – Ble kjørt rett ned sist, og galoppen var ikke til å unngå. Ble så sendt tidlig frem via tredjespor, men fikk svar. Det hele ble aldeles feil, og den var helt strålende i nederlaget. Vi hadde 13,5/1500m på klokken, og innsatsen var knallsterk. På fredag jakter man revansje, og skjer det ikke noen uhell underveis, ja, da må sjansene være meget gode. Dette er dagens beste banker, og vi tror hardt!

V64-3 : 5 I Love Champagne (20,7%) – Her blir favoritten, 3 Gaia Sund, altfor hardt betrodd. Ramlet i mål sist etter å ha fått dirigere, og den fungerte heller ikke som best. Nei, her må det jaktes på andre objekter, og for oss er den soleklare tipseneren I Love Champagne! Vi snakker her om en traver som har en veldig fart i kroppen sin, den har fått to løp i ny regi, og den var solid til seier på Solvalla sist. En 16-tid på en litt krevende bane den dagen var bra. Følger bilen fra start, og skulle den komme seg foran, ja, da er dette trolig over. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 9 Exciter (21,5%) – To hester gjør opp i et svakt felt. Vi lanserte Exiter som en klink banker sist på Bjerke, og det var da lekestue fra dødens. Jogget 14,6 den siste runden på en noe krevende bane da, og inntrykket var MEGET BRA! Magnus Jakobsson liker denne hesten veldig godt, og han har uttalt at den er fryktelig sterk. Distansen på fredag passer dermed som hånd i hanske! Har fått seg to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Magnus Jakobsson, og den skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover. I motsetning til den store favoritten så virker Exciter helt travsikker, og det er jo selvfølgelig et pluss. VINNER IGJEN!?

V64-5 : 10 Bascaphi In (10,4%) – Har vært matchet i relativt tøffe omgivelser, og her ser det noe billigere ut. Sist ble det helt feil for den, og den havnet altså i sporene innledningsvis. Bakket seg etterhvert ned i køen, før den igjen ble hindret på siste bortre. Satt fast i kulissene over mål, og den så ordentlig bra ut etter pause. I dette feltet så er det mange hester med stor fart, men som har dårlig skalle. Da trenger det ikke å være feil å komme bakfra på lette bein tilslutt! Prøves som et deilig frekt bud!

V64-6 : 1 Bellmondo Hornline (21,5%) – Er en bra sprinter med stor fart i kroppen sin. Her blir det nok full bøtt fra start, og greier man å forsvare sitt innerspor, ja, da burde fakta dette løpet være over. Her er det nemlig ikke veldig hardt i mot. Gikk dessuten klart bra etter en pause sist, og på vår klokke stod det 12,4 s 800m. Er normalt sett enda et hakk bedre nå, og dette er for oss en motivert tipsener. Løpet ellers er VIDÅPENT!