Saftig V64-jackpot på Axevalla


Bjørn Goop får påny sjansen som dagens bankerkusk.
Bjørn Goop får påny sjansen som dagens bankerkusk. Foto: hesteguiden.com

Hele 1 460 380 ligger ekstra i potten! Banker sporer rundt om! Sjokk i finalen som den store sal sover på! Vi er mer enn klar for en herlig jackpotkveld!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Umåker: Spennende V4-omgang
V5 Jarlsberg: Flåtens unghester leverer
V65 Forus:
Buer med fete sjanser
Oddstips 1: City er ikke like heldige i kveld
Oddstips 2: Benitez Real Madrid begynner å ta form
Oddstips 3: Wednesday i herlig flyt

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

En ny herlig trav- og galoppuke er i gang, og denne uken byr på V75 både lørdag og søndag. Her hjemme er det Jarlsberg travbane som er V75-arrangør lørdag, mens det er ekstra V75 til Eskilstuna og Sverige søndag.

Norsk Rikstoto byr på en rikholdig spillmeny tirsdag. Som vanlig er det V4 fra Sverige først ut, der tirsdagens arrangør er Umeå. Deretter overtar Jarlsberg med lunsj-V5 her hjemme. Til kvelden er det duket for V65 fra Forus, og en gedigen jackpot i V64-spillet fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galoppfesten fortsetter
Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling. Fredag 30. oktober smalt det igjen på Øvrevoll! I V5-spillet kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.

Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V64-jackpotomgangen i Halmstad mandag serverte vi vinnere som: Aroma Grim (4-valg /12%), Juniata Hanover (2-valg/36,3%), og Tooca (2-valg/17,1%). Dessverre ble vår banker for dagen, Bryssel (2-valg/32,1%), slått av et "monster" av en hest, og Breidabliks Nubbe var det ikke noe å gjøre med. På siste info bongene så ble det seks riktige på samtlige bonger! Her valgte vi nemlig å banke Tooca.

På Axevalla tirsdag er det igjen duket for en ny saftig jackpot i V64-spillet! Hele 1 460 380 ligger ekstra i sekserpotten, og det er mye penger å spille om! Vi velger å banke Kimono Pearl (V64-2), og håper/tror på tet og slutt!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Alvena Ullabella – Klaffet det ikke helt for i debuten for Veijo sist, men den gjør uansett et fint løp, og den avslutter meget bra nedover oppløpet. Fra tet på tirsdag så er dette definitivt hesten å slå, og vi føler den er motivert i innledningen. 7 Ladyofthelake – Er den store formbomben i feltet, og den har levert tre solide innsatser nå. Vi gav den to plusser i kanten etter løpet sist, og dette er en hest som virkelig ligger i skorpen. Må tas på alvor, og den vil felle mange nedover det lange oppløpet på Axevalla! OBS!

V64-2 : 4 Kimono Pearl – Drømmeoppgave for vår klare favoritt som fakta bør spore dette løpet rundt om. Riktignok så har den ikke sprudlet de siste to gangene, men fra tet er den giftig, og den har vunnet syv av åtte fra den posisjonen. Dette er selvfølgelig Bjørn Goop klar over, og her blir det full bøtt fra start. Leder rundt om!? VI TROR HARDT!

V64-3 : 1 El Cantante – Her er det et klart skille på hestene, og to hester løfter seg en hel del over de øvrige. Ideen vår har fått tre løp i kroppen etter et avbrekk, og sist ble den sittende bom fast på en knallgod tid. Da hadde vi dessuten 12,9 s 800m på klokken. Har vært litt syk etter dette løpet, men den skal ha trent flott før denne oppgaven, og Mikael J. Andersson er veldig opp på sin springer. SPILLES!

V64-4 : 5 Plead Guilty – Har en spennende oppgave foran seg her, og vi iler til med førstevalget. Er nemlig meget kjapp i vei, og det er ikke helt utenkelig med offensive Magnus Jakobsson at det kan bli tidlig tet. Pleier å selge seg svært dyrt når den kommer seg foran, og den må ikke undervurderes. Var ikke på topp sist på Solvalla, men nå er den behandlet, og den er omgitt av fine rapporter. STOR OBS!

V64-5 : 12 Top Yllit – Kan skrelle i dette relativt jevne løpet, og vi roper et varsko! Gikk PIGG i mål etter sene luker nest sist, og da hadde vi 11,8 s 800m på den med mye krefter igjen. Nå sist bare jogger den rundt feltet, og den vinner meget enkelt. Er ikke helt patent i aksjonen, men det er mulig at den har et slikt løpesett. Er i hvertfall veldig bra for klassen, og den skal ikke være borte med tempo her. OBS!

V64-6 : 10 I Won’t Dance – Skal passes i finalen. Vi lukter nemlig høyt åpningstempo her, og da kan det bli sure bein på dem som har kjørt der foran. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og den har varslet form ved begge anledninger. Nest sist så går den pigg i mål etter svært sene luker, mens den nå sist blir sittende bom fast med mye krefter igjen. Har tirsdag blitt strøket inn et spor, og er kommet i ryggen på brennkvikke Howthehaloareyou. Kan få et drømmeopplegg i andre/tredje utvendig, og her er vi på vakt!