*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Smellfin V64-omgang fra Sverige

Østersund25072018_Oskar J. Andersson kjører Radjah d'Inverne_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Oskar J. Andersson kjører vår banker i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med drømmebetingelser! Superobjekt mot dagens tyngste! Vi jakter V64-suksess i en svært spennende omgang. Du tar vel rygg?

14.11.19 18:54

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Åby:
Frekke V4-objekter i lunsjen på Åby
V5 Momarken: Lunsjmoro med Randers
V65 Bergen: Svein Ove Wassberg fikser V65-cashen i Bergen
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel EM-kval: Vinn eller forsvinn for Island
Oddsdobbel
: Ny målfest med England
Eurojackpot fredag: Fredag er det rekordpott på 908 mill kr
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

En innholdsrik torsdag venter, og her er det en god del å glede seg til. Åby er først ut, og her begynner V4-lunsjen kl.12.20. Deretter blir det også lunsj på Momarken, og da med start kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og her starter V65-omgangen kl.18.55. Örebro avrunder, og her begynner V64-1 kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Örebro byr på en svært fin V64-omgang i kveld, og dette er en omgang vi liker skarpt. Hete objekter er jobbet frem, og bankeren var fakta knapt nok favoritt når vi la ut tipset. 2 Urgent Call (V64-6) har drømmebetingelser foran seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro HARDT på tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Serenity Face – Står veldig fint inne i dette løpet, og er dessuten betydelig bedre enn raden! Spurtet meget sterkt etter pause sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket nest sist. Klaffer det bare litt bedre i kveld så kan seieren komme, og vi kan ikke gjøre annet enn å rope et stort varsko!

V64-2 : 1 Vavin Love – Er det ikke så verst kapasitet i, og den er litt spennende når den her debuterer for sin nye trener, Juhani Pertanen. Gikk for eksempel meget bra fjerde sist, og viser den noe tilsvarende her, ja, da har den fakta en stor sjanse. Spilles direkte! 11 BW Empress – Er mye bedre enn raden, og har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen. Kan fort slå til om det bare klaffer litt på veien.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 2 Jula Madonna – Kommer ut etter vel en mnd pause, og man har ventet på denne oppgaven (står helt perfekt inne i grunnlaget)? Gikk flere fine løp før pausen, og var også noe bedre enn raden da. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand, og vi iler til med tipsnikken.

V64-4 : 1 Feather Sisu – Dette er en hest som har det med å skrelle når den først vinner. Vant til 16x flesket tidligere i år, mens den i fjor vant til 65x flesket, og også da var det Ulf Ohlsson som kjørte. Raden nå er råtten, men den gikk strålende etter galopp sist, og varslet da full form. Innersporet kan bli en felle, men den har altså vinnerform i kroppen, og skal passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 3 Tabasco C.D. – Er torsdagens STORE UTROP. Dette er nemlig en 3-åring som er under en rivende utvikling, og den er rett og slett enormt formsterk. Spurtet voldsomt i kulissene sist, gikk PIGG i mål, og det løpet ble vunnet av kanonen Brother Bill. Er billigere ute i kveld, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da er den HELAKTEULL i et løp som dette. Vi låser løpet på vår ide samt 5 Mister Donald.

V64-6 : 2 Urgent Call – En strålende finale venter, og her er det flere hester som duger i V75 med. Vi velger dog å banke, og vi gjør det på hesten med det beste sporet. Urgent Call er lynrask fra start, og her burde det bli gratis tet. På en bane som Örebro er det aldri feil, og det skal en utrolig god hest til for å plukke den ned. Formen skal dessuten være veldig bra, og det er også gode rapporter på den. ALL IN!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.