*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Smellfin V64-omgang med godbiter på menyen

Erik Adielsson kjører dagens V64-banker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er et løfte! Flere vidåpne løp hvor det kan smelle! Umåker byr på et strålende V64-spill, og her skal vi være med å jakte storcashen!

21.04.17 19:31

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Romme: Herlig banker i åpen V65-omgang
V65 Biri: Frekk V65-banker på Biri
V75 Bjerke: Gulljackpot med to V75-bankere
Oddstips 1: Tony Adams haverer fra start
Oddstips 2: Brighton er fortsatt i bakrus
Oddstips 3:
Marseilles bortesvakhet koster dem dyrt
VikingLotto: Hele potten på 275 millioner gikk

Lerum med siste info klaff på Jägersro 18. april!
Under jackpotomgangen i V64-spillet på Jägersro denne tirsdagen ble det fullklaff for undertegnedes siste info bong på fire andeler til Kr.899,-. Denne bongen betalte ut meget fine Kr.28 903,-. Du tar vel rygg på våre siste info bonger?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eventyrlig klaff i Ålborg 15. april - nesten 800 000 innspilt!
Lørdag kveld var det dobbel V65-jackpotomgang i Ålborg, og Nettavisens danske travekspert traff kanonbra med tipsene.
Ca kl 17 lørdag kveld ble Carstens opprinnelige V65-banker 7 Bullet Knas i V65-3 strøket. Vi fikk heldigvis fatt på Carsten og vi endret dermed banker til 1 Bella Sotto i V65-4. I V65-2 som var at amatørløp hadde Carsten gardert bredt og 10. valget og kjempesmellen 8 Tajsa Baunehøj 1,6 prosent) stod trygt på.

V65-forslaget på kr 924 her på Nettavisen (dette ble altså endret ca kl 17.30 lørdag kveld) inneholdt en sekser og 20 femmere og betalte tilbake kanonfine 45 452 kr.

Totalt ble det treff for 17 andelslag på Eksperten.
Seks andelslag med fire andeler a kr 250 betalte tilbake 45 452 kr
Fem andelslag med fem andeler a kr 200 betalte tilbake 45 452 kr
Tre andelslag med fem andeler a kr 300 betalte tilbake 45 924 kr
Tre andelslag med fire andeler a kr 500 betalte tilbake 46 396

Totalt ble det eventyrlige 776 932 innspilt på de 17 andelslagene som gikk inn med seks rette, og totalt omsatte Nettavisen for ca 45 000 på Eksperten til V65-omgangen i Ålborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Umåker byr på en strålende V64-omgang fredag, og det er en omgang vi virkelig gleder oss til. Flere av løpene er vidåpne, og det er derfor godt å ha en bunnsolid banker som vi tror hardt på. 4 Louie Brodde satt fast i fjorårets viktigste løp, og den har kapasitet til å bli matchet mot årets Derby. Den kan ikke vi gardere. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Stein Daylight – «Pensjonisttreff», og nesten hele dette feltet har hatt sine beste år. Hesten vi velger å lansere var positiv etter pause sist, og den ble sittende bom fast med krefter igjen. Nå har den en helt skreddersydd oppgave foran seg, og den kan rett og slett ikke få et finere løp enn dette. Vår klare ide!

V64-2 : 2 El Muro BR – Debuterer for Micael Ågren denne fredagen, og vi gir den tipsnikken direkte. Dette er nemlig en meget grunnkapabel hest, og den skal normalt bite godt i fra seg i sitt grunnlag. Ulf Ohlsson får sjansen, sporet er helt perfekt, og i et ellers veldig jevnt løp burde denne være spennende. OBS!

V64-3 : 4 Hesiod – Trakk seg litt fra dødens sist, men den gjorde uansett et OK løp uten kanskje å være helt på topp. Risikerer dødens igjen, og den må være helt på topp for å vinne. Blir BLYTUNGT betrodd, men her er det fine hester med, og vi nøyer oss derfor med å plassere den først…

V64-4 : 2 Guli Tor – Er en ordentlig bra hest, og den har altså vært 11 ganger blant de to beste på 16 forsøk… Har matchet bedre hester enn dette tidligere, og den burde ha mye å gå på i grunnlaget sitt fremover. Nå er det altså duket for årsdebut, og er den i nærheten av sitt beste direkte, ja, da dreier dette seg trolig om en vinner. Må bare prøves mot den klare favoritten 6 Faks Kevin!

V64-5 : 4 Louie Brodde – Er dagens beste V64-banker. Vi snakker her om en traver som satt fast i fjorårets svenske kriteriet, og den har egentlig et latterlig lavt grunnlag på konto i forhold til hva den burde hatt. I årsdebuten sist fikk den aldri sjansen, og den ble sittende bom fast med masse krefter igjen. Burde ha såpass mye respekt i et løp som dette at den får gratis tet. Må ha en stor sjanse, og det er nok helt andre løp man sikter mot i 2017. ALL IN!

V64-6 : 7 Dear Friend – Er ikke stabil på volte, og det kan bli galopp. Leverer den dog som sist, ja, da er det snakk om en vinner. Gikk da en enorm avslutning, og vi hadde 08,5 s 800m med krefter igjen. Plukket da ned en såpass god hest som Ilona Håleryd… Sporet er det best tenkelige, og vi håper den kommer seg greit av gårde. Skal stå først, men vi tør ikke å gå ALL IN med denne startmetoden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.