Smellfrekk V64-banker i jakten på storcashen


Birger Jørgensen (i midten) kjører vår frekke V64-banker på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Birger Jørgensen (i midten) kjører vår frekke V64-banker på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vrient, og ikke en spesielt høy klasse på omgangen. Vår banker er av det superfrekke slaget, og her er det bare å sjekke ut topp info!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund:
Vidåpen V4-omgang med skrell fra Norge
V5 Bergen: Storetvedt innfrir med vår banker
V65 Momarken:
Mjølnerød viser frem et talent
Oddstips 1: United ryker ut av Champions League
Oddstips 2:
PSV gir Van Gaal skikkelig hodebry

En innholdsrik tirsdag venter, og moroa starter allerede kl.12.20 med en herlig V4-omgang fra Östersund. Deretter er det Bergen, og deres lunsj kl.13.40. Om kvelden braker det løs med en topp V65-omgang på Momarken, før det hele avrundes med en interessant V64-omgang på Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er lav klasse på flere av løpene på Jägersro denne tirsdagen, og spesielt innledningen på dagen er alt annet enn enkel. Bankeren som vi tilslutt landet på, ja, den er av det meget frekke slaget! 3-åringen, 9 Always So Easy (V64-4), er veldig bra for klassen, og på en normal dag så skal sjansene være svært gode. ALL IN! Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 9 Nesmil Hanover (3,9%) – Har en passende oppgave foran seg på tirsdag, og den trenger ikke å være borte om den bare får løpet. Etter pause nå sist er den helt OK, og den fullfører greit. Da gikk det i 11-fart tilslutt. Trives med sko på beina, og det kan vi ikke si om så veldig mange andre i dette feltet. Prøves som en skrell, i et på papiret åpent løp. OBS!

V64-2 : 6 Ravage (6,6%) – Nytt åpent løp hvor det også kan smelle. Hesten som vi plasserer først står veldig fint inne i dette løpet, og sporet er dessuten helt perfekt. Fullførte sterkt i Danmark nå sist, og den var ikke langt unna seieren da. Med en bra start her, og litt flyt på veien, så er Ravage opplagt en av dem som kan vinne. PASSES!

V64-3 : 7 Sassafras (8,9%) – Heller ikke her er det helt enkelt. Draget vårt er med garanti en av de beste på ren kapasitet, og den skal bli spennende å følge etter en liten pause. Har trent fint i denne pausen, og Peter Untersteiner er fornøyd med den. Sporet er selvfølgelig ikke gull, men skulle det bare klaffe litt på veien, ja, da kjemper den helt i fremste rekke. Har gått OK løp med sko på beina tidligere, og den balansen skal ikke være noe problem.

V64-4 : 9 Always So Easy (13,7%) – Blir vår frekke V64-banker tirsdag. Stod med tre strake seire før man ville prøve den på Jägersro sist. Gjør da et sterkt løp etter galopp, og på vår klokke stod det 14,4/1800m etter uhellet. Kommer nå ut etter en liten pause, og den støter her på en klart overkommelig motstand. Kan en 15-tid, og det kan neppe så veldig mange svare på. BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Star Keeper (21,5%) – Har vært knallhardt matchet i 2016, og den har vært ute mot noen av de beste i årgangen. Kommer nå ut etter en pause, og den er blitt behandlet etter det siste løpet. Har kapasitet nok i massevis til å legge disse på rygg, og med et nydelig spor bak bilen så gir vi den tipsnikken. Her føler vi at det er litt forskjell på hestene, og at noen få skiller seg klart ut.

V64-6 : 8 Blue Motion (21,4%) – Har blitt strøket inn et spor, og det gjør nok at Conrad Lugauer klinker til fra start. Er veldig kjapp i uttaket, og den er dessuten vant med å ha sko på beina. Noe som ikke så mange av konkurrentene er… Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og den var god til seier sist. Er en av tre hester som får plass på vår bong, men Blue Motion er altså det soleklare objektet.

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.