*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solid banker i en strålende V64-omgang

Jan Norberg kjører dagens V64-banker. Foto: hesteguiden.com

Banker med toppform! Smellkaramell som må tas på alvor! Frekt bud i finalen, og du vil like infoen! I kveld skal cashen hentes på Umåker!

22.10.15 12:18

Sportspills meny torsdag:
V4 Bollnäs: En lunsj med flere godbiter
V5 Bjerke: Herlig lunsjomgang
V65 Bergen:
Folkehesten byr opp til kamp
Oddstips 1: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 3: Solskjær leverer på direkten
Oddstips 4:
Slo Rosenborg - vinner også i kveld
Langskudd
: Athletic Bilbao i trøbbel i Serbia

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

Det nærmer seg en herlig WEEKEND hvor det er mye penger i pottene! Sørlandet byr på en strålende V75-omgang lørdag, og her er det DOBBEL-SYVERPOTT med millioner ekstra i potten! Om kvelden så er det jackpot i V65-spillet i Harstad, og det samme er det på Biri om søndagen. Vær også OBS på at Solvalla kjører en internasjonal V75-omgang søndag.

Vi skal gjennom en innholdsrik torsdag hvor moroa som vanlig starter i Sverige. Her skal det dreie seg om lunsj i Bollnäs, før vi skal til Bjerke, og lunsjen der. Om kvelden så er det V65 i Bergen samt V64 på Umåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Umåker byr på et herlig V64-spill denne torsdagen, og kvaliteten på løpene er meget bra. Vi går offensivt ut, og lar 10 Amazon AM stå alene på bongene i V64-innledningen. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 10 Amazon AM (71,4%) – Har vært helt strålende i sitt comeback, og den taktet bra om etter sene luker nå sist. Viser 09,1 s 800m, og noe mer kan en nesten ikke forlange. Kommer her ut i et løp uten de helt store stjernene, og sjansen for at favoritten innfrir må være store. Vi åpner med banker!

V64-2 : 11 Trippa Undan (6,6%) – Var smellfin sist den var i Umåker, og vant da veldig lett etter å ha lagt inn 22,5 s 1000m. Følger så opp med en monteseier nest sist, mens det altså ble galopp sist. Tilbake på sitt beste så kan den runde denne gjengen, og den skal med på alt av seriøse bonger. OBS!

V64-3 : 5 Lirac De Zeun (16,7%) – Har vinnerform i kroppen, og vi likte den skarpt etter galopp nå sist. Kommer nemlig meget sterkt tilbake, og den blir sittende bom fast i kulissene med mye krefter igjen. Vi hadde 14,2/1800m på klokken etter galoppen, og da fikk den altså ikke kjøre for fullt. Her skal det være litt å gå på i tiden fremover, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 8 Hankypanky Pagan (19,8%) – Er en formbombe som bare må prøves på torsdag! Kom ut etter pause nest sist, og den gikk solid etter galopp da. Nå sist så leverer den en morsk sisterunde, og vi hadde 10,3 s 700m på klokken med krefter igjen. Sporet er ikke det beste, og det finnes selvfølgelig en aldri så liten mulighet for galopp. Har dog taklet trange spor i volten tidligere, og vi håper at dette går bra. KAN VÆRE EN BANKER FOR DE VIRKELIG FREKKE!

V64-5 : 11 Vic De Luxe (2,5%) – Her er det veldig åpent. Vårt drag er på riktig vei, og den gjør en sterk sisterunde nå sist. Vi har 14,5 s 1000m, og den virket ikke plaget på det. Får den tempo på torsdag så skal den ikke undervurderes, og den kan sjokke! 6 Campino Sisu (12,1%) – Kom ut etter pause sist, og den varslet form direkte. Avslutter i 11-fart, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Jakter årets første seier, og den kan komme her. OBS!

V64-6 : 3 Eliax (7,8%) – Kom ut etter vel tre mnd pause sist, og den varsler vinnerform direkte. Var alt annet en heldig underveis i løpet sist, og den satt sist mot oppløpet. Avslutter imidlertid strålende ute i banen tilslutt, og vi likte det vi fikk se da. Skal normalt sett ha gått frem med en blåser i kroppen, og legg også merke til at den er klart kuskeplusset med Ulf Ohlsson torsdag. SPILLES!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag