Spennende jackpotbanker


Carl Johan Jepson får tillit som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Carl Johan Jepson får tillit som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 1,4 millioner ekstra! Bankersjokk! Frekk ide sporer rundt om!  Mulig sjokk som er milevis bedre enn rad! En svært interessant V64-omgang venter!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: PSG viser muskler
Oddstips 2: Alt er i Elfsborgs hender
V65 Momarken: Full fart med Oleg
Nabolaget-quiz: Slik vinner du 4000 kroner!

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

En ny hektisk uke er godt i gang for vi som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede er allerede i gang med den omfattende jobben som det er å gi best mulige tips til V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

Saftige 1.485.294 ligger altså ekstra i dagens V64-pott, og det er altså store kroner i sekserpotten! Vi velger å gå for en frekk banker denne tirsdagen, og vi føler veldig for at 3 Trixarn (V64-2) sporer sitt løp rundt om til bra odds i lukene! Alt om omgangen finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.20 - Oviken (V4)

Kl.13.40 - Forus (V5)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.19.25 - Mantorp (V64 - Jackpot med 1.485.294 ekstra)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens jackpotobjekter:

V64-1 : 3 He’s A Diffacolt – De to innledende løpene denne tirsdagen er forsøksavdelinger til en finale som kommer litt senere på dagen med 100K i førstepremie. Når det gjelder vår tipsener så må vi bare tro mye på den her. I finalen sist på Färjestad så fullførte den bra etter sene luker, og vi har 11,0 s 800m på klokken. Når den vant på en 11-tid femte sist, ja, da gjorde den det den tunge veien. Her står den nydelig til, og vi blir ikke veldig overrasket om den blir tidlig å finne i tet. Skal bare spilles med så perfekte betingelser som dette!

V64-2 : 3 Trixarn – Er en hedershest av de helt sjeldne, og når denne kommer til tet, ja, da kjemper den som om den skulle ha vært 3-år! Er imidlertid inne i sin siste sesong, og det er rett og slett veldig imponerende hvordan denne leverer. Nå sist så solgte den seg utrolig dyrt fra tet, og den ble kun plukket ned av V75-vinneren fra lørdag – Star Advisor Jolie (Vant på 11-tallet/2100m). På tirsdag så bomber Trixarn til tet igjen, og på hesten sin beste distanse så skal den bli utrolig vrien å ha med å gjøre. Glem heller ikke at oppløpet er kun 177m… VI BANKER FREKT!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 2 Diadora Sound – Var kolossalt bra til seier tredje sist. Var da helt overlegen på en god tid. Så ble det feil for den nest sist, mens den nå sist igjen var ordentlig bra. Åpnet da første 1000m på 11,0, og den solgte seg dyrt. Får den bare en noe billigere innledning her så skal sjansene være fine for at den kan lede rundt om. Et kort oppløp er også bare et pluss. SPILLES!

V64-4 : 6 Mad Neo – Blir omtrent ikke spilt denne tirsdagen, men skulle det klaffe for kusken, ja, da kan bomben smelle. Nå sist på Solvalla så feilet den i en trang situasjon som helpigg i den siste svingen. Hadde alt av krefter igjen, og den så rett og slett sjeldent fin ut. Kommer denne tirsdagen ut mot en svært overkommelig gjeng, og den er i våre øyne spillbar. Hadde usle 4% av innsatsene på seg når vi la ut denne tipsartikkelen.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 9 Johan Roc – Feilet i fra seg en mulig 11-tid på Jarlsberg sist. Feilet da Bjørn Goop trakk ut proppene, og dermed så gikk den glipp av en plass langt der foran. Står denne tirsdagen spennende til for å smyge med, og det gjør den i et felt hvor vi nesten kan garantere et høyt oppdrevet tempo. Kan komme på lette bein nedover oppløpet, og den må ikke undervurderes her. OBS!

V64-6 : 6 Ågårds Mats – I finalen er det også åpent. Vi går for et nytt frekt drag, og vi gjør det på en hest som har vært ute mot tøffe konkurrenter de siste gangene. Avsluttet fakta klart bra nest sist, mens den sist ikke fungerte helt optimalt. Har nå fått hentet seg inn igjen, den er god fra start, og med flyt på startsiden så trenger den ikke å være borte i denne åpne finalen.