*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla

Andre Eklundh er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En knapp million ekstra i sekserpotten! Åpen omgang med potensial! Vi knaller til med flere helfrekke objekter i jakten på storcashen!

06.12.18 19:23

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Internasjonal V65-omgang i Bergen
Oddssingel SHL: Färjestad slår formsterke Luleå
Oddssingel Get-ligaen:
Oilers har spilt seg i form
Oddsdobbel:
Deilig torsdagsdobbel til 3,59 i odds
Lotto lørdag
: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Vikinglotto onsdag: Norsk vinner av 72 millioner
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Östersund sparker i gang torsdagen med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til landets hovedbane, Bjerke, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Bergen Travpark byr så på en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og løpene mellom de syv fjell starter som vanlig kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Axevalla hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET! Hele 979 603 finnes ekstra i sekserpotten, og løpene er i gang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axevalla byr på en praktfull V64-JACKPOTOMGANG torsdag, og dette er en omgang vi virkelig liker. Flere av storfavorittene er fort i trøbbel, det finnes en rekke med godbiter, og her skal vi til lukene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Unrestricted – Her blir 5 Mulligan enormt hardt betrodd, men er det helt riktig da? Nei, vi føler faktisk ikke det. Draget vårt slet litt med aksjonen i den siste svingen sist, men kom tilbake nedover oppløpet, og satt fast bak kanonen Double Exposure over mål. Gangen før ble den sittende bom fast med alt igjen, og da var det In Toto Sund som vant. Tredje sist var den toer bak Double Exposure… Har altså blitt matchet mot bedre hester enn dette, og den har fakta 2-1 i innbyrdes oppgjør mot favoritten, Mulligan. Vi spiller to hester, men det er ikke noen tvil om hvem vi tror mest på/heier på.

V64-2 : 4 Rafale D’Inverne (denne ble strøket torsdag ettermiddag) – Blir veldig hardt betrodd, og det er også den beste hesten i feltet. Vær dog OBS på at den stoppet helt sist, og slikt er aldri heldig selv om man mener at den kvelte seg. Det kan nemlig gjøre noen med psyken til hesten, og det er også hovedgrunnen til at vi avstår fra et bankerspill. 8 Modern Love – Var meget tapper i nederlaget sist, mens den var klin overlegen nest sist. Er vant å gå med sko, den har funnet superformen, og den gjør seg ikke bort om den leverer på sitt beste. OBS!

V64-3 : 3 Montana Crown – Hadde kun 4,4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er for lite. Har nå fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og sist gikk den PIGG i mål etter sene luker. Varslet form, og vi likte det vi fikk se. Har ingen problemer å gå med sko, den står perfekt til, og den skal passes! PS. 5 Cat’s Klondike – Tet og slutt? Var fullt godkjent etter pause sist, men vi likte ikke at den falt litt ut av aksjonen tilslutt. På sitt beste har den en STOR sjanse, men vi vil se litt ordentlig form før dette er noen banker for oss.

V64-4 : 3 Nah Des Te – Har vært MYE forbedret på slutten, og den har fakta vært veldig bra. Så vil nok noen si at det skyldes at den har gått uten sko på beina, men vi tror ikke at det er hele forklaringen. Har nemlig tidligere blitt kjørt av SVÆRT ordinære kusker, og når disse har blitt byttet ut med betydelig bedre kusker, ja, da løftet naturligvis også hesten seg. Her har Nah Des Te en nydelig oppgave foran seg, og den MÅ passes. Tas med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 7 Just Wait And See – Har vært knallhardt matchet mot bedre hester enn dette tidligere i år, gikk flere meget sterke løp, men ble så sliten, og den fikk seg altså en pause. Nå går rapportene i dur fra trenerhold, og leverer den i nærheten av sitt beste direkte, ja, da skal dette dreie seg om en BRA mulighet. Settes først i et løp hvor det skiller litt på de beste kontra de nest beste.

V64-6 : 8 Fullpoint – Kan være «redningsplanken» i finalen, for det er snakk om en veldig bra hest på vei mot formen. Har gjort to solide løp etter pause, den har vunnet flere løp med sko tidligere, og den tåler dessuten å bli brukt underveis. På ren kapasitet er neppe noen bedre, og leverer den bare som den skal, ja, da tror vi det er snakk om en vinner. PS. 13 Fighter Marke – Er hesten som MÅ med om favoritten garderes. Er nemlig i superform, og den har radet opp med sterke prestasjoner på slutten. Er spurtsterk, og vil nok passe perfekt på Axevalla. Motbudet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag