Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V64-omgang med banker fra Norge

Bankeren er småfrekk og fra Norge! Favoritter i trøbbel! Deilige objekter! Du blir vel med oss i jakten på storcashen fra Boden?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Eskilstuna:
Deilig lunsj fra Sverige
V65 Biri: Det kan være duket for helgecash på Biri
V75 Momarken: Årets beste V75-omgang - du kan vinne 34 millioner
Oddstips: Southgate har gjort Wembley til et fort

Lerum med eventyrrank på Solvalla 19. mars - tok du rygg?
Absolutt ALT satt på Solvalla denne kvelden, og den ene godbiten avløste den andre! Undertegnedes MINSTE V64-bong på Kr.150 satt naturligvis som den skulle, og den betalte ut Kr.3 928,-. 4-valget My Angel Laday stod alene på den minste bongen, 10-oddseren Evaluate ble det servert toppinfo på som vårt førstevalg, 2-valget Exit Angot stod først på ranken, og Com Milton innfridde som dagens beste banker i finalen.

Her er infoen som ble servert på to av tirsdagens godbiter på Solvalla:

V64-1 : 4 Evaluate – Handlet Stefan Melander inn for 25 000 dollar, og det ble et skikkelig lykkekjøp. Den kvalet altså til fjorårets Hambletonian, og tjente over to millioner kroner. Er etter Andover Hall, og det er også Nuncio som Melander handlet inn billig… Evaluate er en hest som Melander har stor tro på, og kanskje har han fått seg en «ny» Nuncio? Dette er uten tvil dagens mest spennende hest, og en slik skal i hvertfall ikke vi ryke på. TAS MED PÅ ALT!

V64-3 : 1 My Angel Laday – Er dagens i særklasse beste spill, og dette er en hest vi tror HARDT på. Feilet seg riktignok bort like etter start sist, men i årsdebuten nest sist likte vi den skarpt. Løste der veldig bra fra start, og fikk etter hvert andre utvendig. Ble så GROVT hindret mot den siste svingen, og satt sist mot oppløpet. Spurtet så strålende nedover oppløpet, passerte mål med krefter igjen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Var da ute mot mye bedre hester enn dette. Skulle Rikard N. Skoglund greie å forsvare innersporet i volten så er normalt dette løpet over, og vi kan altså ikke gjøre annet enn å tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er som vanlig ÅPENT og SPENNENDE i Boden, og kveldens V64-omgang er intet unntak. Fyldige felter, mange vinnerkandidater, og dette gir fort meget bra betalt. Vi spiller med en småfrekk banker i kveld, og på våre bonger står 13 Kringlers Viktor (V64-2) alene. Har fått to løp i kroppen etter pause, den blir stadig bedre, og duger normalt svært godt mot en slik motstand. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 15 Kentucky – Småskummelt innledningsløp hvor det kan skrelle til. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og den har vinnerform i kroppen. Har varslet form i begge løpene som den har gått, og nå sist kom den til mål med litt krefter igjen. Runder til seier om det bare klaffer litt på veien? OBS!

V64-2 : 13 Kringlers Viktor – Fullførte meget bra sist, og formen virker å være veldig fin. Har fått to løp i kroppen etter pause, og de løpene har nok uansett gjort godt. Kommer her ut i et veldig jevnt kaldblodsløp, og her er fakta ikke mange helt sjanseløse. Vi tror dog MYE på Kringlers Viktor om det bare løser seg litt underveis. SPILLES!

V64-3 : 5 Lupin Håleryd – Har vært spilt til langt under to i odds i de fire startene den har gjort, og dette er en hest som salen elsker. Var dog noe under pari sist, og man skal også huske på at dette er en fersk hoppe med få løp under vesten. Vinner nok om den er tilbake på sitt beste, men fra et trangt spor i volten er det ingen hest vi ønsker å gå ALL IN på som storfavoritt. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 8 Selmer I.H. – Har hele tiden utviklet seg, og den var helt imponerende god på slutten av fjoråret. Senket en kanon som Perfect Spirit i sitt siste løp, og den gikk altså 11,5/2140ma… Hevet seg enormt når skoene ble rykket, men på fredag blir vel det treningsbalanse? Blir enormt hardt betrodd, men vi er litt inne på at den kan være sårbar etter et såpass langt opphold samt at den neppe blir rigget til. 3 Falcon W.F. – Er en steintøff 6-åring under utvikling, og den trenger ikke å bli enkel å fange om den kommer seg tidlig foran…

V64-5 : 5 Boulder Luke – Ble bortkjørt sist, og den feilet da med krefter igjen i kulissene. Er normalt ukomplisert, og kjapp i vei. Fra spor 6/7 i volten hadde dette vært et mulig kanonspill, men fra et trangt femtespor nøyer vi oss med å varsle skarpt for den. Prøves som et helfrekt objekt mot 8 Magnifik Brodde.

V64-6 : 7 Dillon Power – Så smellbra ut etter et lengre avbrekk sist, og den passerte mål med MASSE krefter igjen som fastlåst. Vi gav den et soleklart pluss i kanten, og det skal bli spennende å følge den på fredag. På ren kapasitet er nemlig denne ordentlig god, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret til oppgaven i kveld, ja, da dukker den med garanti opp på foto. PASSES!

Kommentarer til denne saken